- 27 Mayıs 2023
- 869
- 2.438
- 33
Ooooo böyle bir ahlak yoksunu ile ilişkiye başlamanız bile hata. Ayrılmanız çok iyi olmuş umarım barismazsınız.Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Çoook teşekkür ederim bu güzel yorumlar gözümü açtıKesinlikle sana yaptigi cirkin muameleyi unutmamani istiyorum. Bu adam adam degil. Ahlaki zayıf karakteri bozuk yalancinin önde geleni...
Hislerin var anlıyorum birliktelik sizi yakin kılmıştır ama lutfen ne olursa olsun damacanaya ver buna verme ay iyice gerildim bak salon kadını imajimi bozdu sana yaptigi muamele...
Ve siz bunu bilmenize rağmen ilişkiye devam ettiniz??Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Deger veren veriyor bunu unutma. Bana ilgi duyan lise arkadasim bir ortamda oturuyoruz birkac arkadas bana yoldan gul alip verdi. Ilgiyi belli ediyor yani bak hey ben burdayim alooo diyorÇoook teşekkür ederim bu güzel yorumlar gözümü açtıhiç merak etmeyin
Eski ilişkilerimizden konu açılınca böyle bir şey anlattı. Pişmanım falan dedi kız sonra kavga edince (kim bilir ne yaptı kıza) abisine anlatmış kız kardeşin sana ihanet etti diye. Kıza çok öfkeliydi onu söylemişti. Ben de geçmiş diye bir şey söylemedimVe siz bunu bilmenize rağmen ilişkiye devam ettiniz??
Ayrılma sebebinin bu değil de hediye meselesi olması okadar enteresan ki.
Bu karakterdeki pardon karaktersizlikteki adamdan ne beklenir ki?
Tam bir kalas ileriye yönelik daha çoook mutsuz ederdi,beklentilerinizi karşılamazdı.Bir şekilde bitmiş iyi ki.
Ama bence karşınızdaki insanda önce düzgün karakter arayın.
Evet bir çocuk bana aşıktı babasının kredi kartını alıp bana kocaman bir gül buketi yaptırıp kolye almıştı. Kendisini sevmiyordum ama sevgilim olmamasına rağmen bunu yaptıDeger veren veriyor bunu unutma. Bana ilgi duyan lise arkadasim bir ortamda oturuyoruz birkac arkadas bana yoldan gul alip verdi. Ilgiyi belli ediyor yani bak hey ben burdayim alooo diyor
Eski ilişkilerimizden konu açılınca böyle bir şey anlattı. Pişmanım falan dedi kız sonra kavga edince (kim bilir ne yaptı kıza) abisine anlatmış kız kardeşin sana ihanet etti diye. Kıza çok öfkeliydi onu söylemişti. Ben de geçmiş diye bir şey söylemedim
Evet çok çok haklısınız. Ben çikolata çok seviyorum , her buluşmada çikolata alıyordu marketten bana. Bari git bir çikolata kutusu al o bayramlarda ikram edilenlerdenNeyse bitmiş gitmiş bence böyle karakter yoksunu biriyle asla bir daha görüşmeyin.
Doğumgününüzde hediye veya özel şeyler beklemeniz abes değil.
Benim de olmuştu zamanında böyle hödük bir erkek arkadaşım.
Yeni flört dönemindeydik.Karakter olarak da çok uyuşmamakla beraber;
Pahalı hediyeler beklemiyordum anlamlı ufacık birşeye okeydim.Dogumgünümde sıradan bir günmüş gibi davrandı.
Kendisi "Ben açık sözlü bir insanım doğumgünü özel gün falan sevmem,kutlamam dedi.
"Vayyy çok etkilendim peki!" dedim.
Ertesi gün terk ettim o sevmiyor diye ben de sevmemek zorunda değilim.
İlişkiler mutlu etmek ve mutlu olmak üzerine kurulu olmalı.Evet çok çok haklısınız. Ben çikolata çok seviyorum , her buluşmada çikolata alıyordu marketten bana. Bari git bir çikolata kutusu al o bayramlarda ikram edilenlerden
O zaman bu yazdığin yalandı yani??İşte konu bu beni yükseltti. 25 yaşındayım hiç bir sevgilim doğümgünümde hediye almadı. Yani zaten genelde hayatımda biri yoktu geçen sene flörtüm yemeğe çıkarttı sadece. İlk defa biri bana değer verdi çoktan almış vay be dedim yoksa 10 tllik bir şey olsa bile sorun yoktu
Yorum sahibinin bir Pandora takıntısı olduğu gerçek zaten. Çocuğa mesaj atarken de ben sana pandoradan hediye al demedim yazmış. Aslında içten içe fazlasıyla istiyor. Bunu dışarıdan söylemeye cesareti yok. Sosyal medyada herkes sevgilisinin aldığı pandoraları paylaştığı için heves etti sanırım. Yaşı 18,19 olsa hak vereceğim ama 25 yaşındaki kadının sosyal medyadan etkilenip bu kadar pandora takıntısı bana normal gelmedi. Sürekli Pandora,kiko diyip duruyor. Bu iki marka özellikle yurt dışında bir hiç. Bende de kiko marka ürünler var farları güzel ama kiko genel olarak Türkiye'de şişirilmiş bir marka. Aynı şekilde Pandora'da şişirilmiş bir marka. Oradan kararan ürünleri alacağına güzel pırlanta bir ürün alsa her türlü daha iyi olacak. 1 ay önce sevgilim pandoradan bileklik aldı yazmış şimdi de eli boş geldi, ben pandoradan bileklik alsın dememiştim, bir çiçek yeterdi diyor. Hangisi yalan anlamadımO zaman bu yazdığin yalandı yani??
Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?
Eki Görüntüle 3380231
Konuyu okurken benim dikkatimi de şu çekti. Ataşehirde danilos pizzanin oldugu avmde kiko yok, kikonun oldugu avmde o pizzaci yok. Ya kapi kapi avm geziliyor yada kurgu var.Yorum sahibinin bir Pandora takıntısı olduğu gerçek zaten. Çocuğa mesaj atarken de ben sana pandoradan hediye al demedim yazmış. Aslında içten içe fazlasıyla istiyor. Bunu dışarıdan söylemeye cesareti yok. Sosyal medyada herkes sevgilisinin aldığı pandoraları paylaştığı için heves etti sanırım. Yaşı 18,19 olsa hak vereceğim ama 25 yaşındaki kadının sosyal medyadan etkilenip bu kadar pandora takıntısı bana normal gelmedi. Sürekli Pandora,kiko diyip duruyor. Bu iki marka özellikle yurt dışında bir hiç. Bende de kiko marka ürünler var farları güzel ama kiko genel olarak Türkiye'de şişirilmiş bir marka. Aynı şekilde Pandora'da şişirilmiş bir marka. Oradan kararan ürünleri alacağına güzel pırlanta bir ürün alsa her türlü daha iyi olacak. 1 ay önce sevgilim pandoradan bileklik aldı yazmış şimdi de eli boş geldi, ben pandoradan bileklik alsın dememiştim, bir çiçek yeterdi diyor. Hangisi yalan anlamadım
Bunu ben de merak ediyorum.Tek gonderimlik hediye paketi nasil bir sey oluyor?
Evdeki bir eşyayı alel acele sarmıştır şaşırmayın. Ben hediye paketleri düzgün yırtılmadan açılınca saklarım, çocukların ille oluyor böyle ıvır zıvır hediyeleşmeleri. Alın sarın derim. Kapalı hediye paket fotosu mu yollamış yoksa etiketli bir şey mi?Yok kendi eviydi arka plan şaşırdığımda bu
Adam bir ay tutamamış iste gerçek yüzünü içinde nerede saygi sevgi engelle gecİşte ilk defa konuştu o şekilde. 1 ay boyunca konuşmadı asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?