• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğumgünümde bir şey yapmadığı için ayrıldım. Çok mu abarttım bilmiyorum

Konu sahibi küçük bir takı istemiyor ki daha önceki konularında yazmış. Pandora,kiko istiyormuş 😂😂
İyi de Pandora öyle aman aman bir bileklik değil ki . Hiçbir kıymetli mücevher taşı olmayan çocuk işi tuhaf bir bileklik .Altını var mı veya taşı düşük karat pirlanta mi bilemiyorum belki vardır .Kikoyu bende severim ama bak 😂😂 ulaşılmaz lüks bir marka değil o ayrı.

İyi de Pandora öyle aman aman bir bileklik değil ki . Hiçbir kıymetli mücevher taşı olmayan çocuk işi tuhaf bir bileklik .Altını var mı veya taşı düşük karat Elmas mi bilemiyorum belki vardır .Kikoyu bende severim ama bak 😂😂
Ben de yukarıda yazdım. Pandora kararıyor onun yerine pırlanta alsa daha iyi olur yazdım. Bana göre kiko da şişirilmiş bir marka farlarını seviyorum ama glosslarını sosyal medya şişirdi ben o kadar sevemedim. Konu sahibi daha kaliteli markaları manifestlese keşke belki tutar😂🤷🏻‍♀️

Ben de yukarıda yazdım. Pandora kararıyor onun yerine pırlanta alsa daha iyi olur yazdım. Bana göre kiko da şişirilmiş bir marka farlarını seviyorum ama glosslarını sosyal medya şişirdi ben o kadar sevemedim. Konu sahibi daha kaliteli markaları manifestlese keşke belki tutar😂🤷🏻‍♀️
Kikonun dudak kalemleri olay yalnız 😍😍 ay pandoraya vereceği fiyatın üzerine az biraz koyup bari mozanit su yolu hedefleseymis en azından bir şık duruşu var . Hayaller Paris yaşantım mokali diycem ama hedefler bile mokali 😂😂😂

Kikonun dudak kalemleri olay yalnız 😍😍 ay pandoraya vereceği fiyatın üzerine az biraz koyup bari mozanit su yolu hedefleseymis en azından bir şık duruşu var . Hayaller Paris yaşantım mokali diycem ama hedefler bile mokali 😂😂😂
Bende 4 ve 17 numaralı glossları var. 17 numarayı beğendim ama 4 numara bana çok soluk geldi. Bir daha kiko gloss alacak olsam bir tarafı likit ruj bir tarafı parlatıcı olan bir ruju var 103 numara onu alacağım. Dudak kalemi işini ben beceremiyorum ya o yüzden hiç denemedim.

Daha 1 ay olmuş ne alsın sizi tanimiyor ki? Çiçek vs hoş olabilirdi ama demek ki düşünceli biri değil.
Daha bir aylık iliskiye ne alıyım lan lun konuşması terbiyesini gösteriyor. Hediye alınmadığı için bu kadar trip atmanızda çok komik geldi. Ayrilmaniz isabetli olmuş asla birbirinize uymuyorsunuz

bazı erkekler hödük. sevmeyi, sevgiliyi el üstünde tutmayı bilmiyorlar. bunu değiştirmen çok zor. bu hikayede beni irrite eden adamın hödük olması değil seninle oynaması oldu. hediye aldım unuttum diye kavga çıkarıyor. sana saydırıyor falan. muhtemelen hediye de almadı o fotoğrafta bir şeyi paketledi sen düşecek misin diye bakıyor. dediğim gibi hediye alınmaması hiç sorun değil. zaten bir aylık bir şey. sorun olan adamın çirkef olması... ayrıca bari pasta yeseydiniz özsütte falan. pizzacı ne alaka? keşke bir şey ister misin alayım mı dediğinde evet deseydiniz. bundan sonra böyle hödüklere denk gelirseniz evet istiyorum deyin.
hödüklük olabilir ama çirkeflik yağ gibi üste çıkmaya çalışma tam rezalet silin gitsin.

O zaman bu yazdığin yalandı yani??

Neden bir şeyin yokluğundan acı duyup konu açan insana sende de olmayan şeyin havasını atmaya çalışıp kırıcı cümleler söyledin ki o zaman?

Eki Görüntüle 3380231
suzanna32 suzanna32 buraya gelip burda sana yorum yazan insanlara bir açıklama borclusun bacım!

Hayal ürünü musun bizimle taş..k mi geçiyorsun?

yenGEnC yenGEnC guzel arkadasim sağol sen olmasan gercekleri goremeyecektik. 🌸🌼🌸

Bence tek sorun adamin uslubu. Nolur barisma. Bi kac ay sonra kendini hakaret işitirken bulcagina o kadar eminim ki tecrubeyle sabit. 1 aylik iliskide boyle basit bi konuda bu sekilde konusan adamdan hayir gelmez

İğrenç bir adam. Konuşma tarzı berbat, yalancı, pişkin, abisinin sevgilisiyle takılacak kadar adi. Defolsun gitsin.

Bunun çok benzerini yaşadım. Olaydan 1 ay sonra da beni terk edip başkasıyla sevgili oldu. Son yıllarda böyle ultra hırbo modeller türedi sanırım. Ben de çok üzülmüştüm o yüzden sizi anlıyorum ama hediye alsalar da almasalar da böyle adamların tabiatı bu sanırım o yüzden kendini erkenden beli etmesi iyi olmuş.

Merhabalar. 1 aylık bir ilişkim vardı ve bu 1 ay kavgasız, saygılı değerli hissettiğim bir ilişkiydi. Evet kısa bir süre biliyorum. Geçen gün doğumgünümde gece 00.30 gibi aradı kutladı falan ve bana “ohoo hediyeni çoktan hazır ettim” dedi. Beni bir yükseltti tabii ki. Doğumgünümde buluştuk bir avmde krem alacaktı. Ünlü bir kozmetik markasının önünde durdu “bir şey ister misin alayım” dedi. Bunu kabul etmedim, al diyecek halim yok. Eli boştu zaten ve arabaya bindik gözüm etrafı aradı ama boştu. Aç mısın diye sordu bir pizzacıya gittik sonra kahve içme derken anladım ki bir şey yok. Eve bırakırken arabada neyin var elimi bile ayıp olmasın diye tutuyorsun dedi. “Evet sağ ol doğumgünümde çok değerli hissettirdin bari bi çiçekle gelseydin, yılda bir kere olan bir şey bu ya da güzel bir mekana götürseydin pasta söyleseydin inanamıyorum yüz yüze öpmedin kutlamadın bile hani hediyem hazırdı nerde” dedim. Bir an öfke patlaması yaşadı “almıştım ama evde unuttum haketmiyorsun zaten sabahtan beri yüzün asık almıyorum lan 1 aylık ilişkiye tek sen mi kazık yedin, beni eve gidince sil” falan daha bir sürü laf söyledi. Eve geldim bir sürü mesaj attı saçma sapan. 2 saat sonrada tek gönderimlik hediye paketi attı almıştım ama anlamı kalmadı diye. Bu şekilde ilişkimi bitirdim ama kendisini özlüyorum ve pişmanım. Daha da bir iletişim kurmadık bilmiyorum
Dogru yapmıssın bence

Bir de abisiyle düşman gibi. Ve geçen sene abisinin eski flörtü ile çıkmış. Abisi kızla internette tanışıp kandırmış kız sonra kandırıldığını anlayınca buna ulaşmış abin beni kandırıyor demiş. Sonra kızla kendisi flört etmeye başlayıp sevgili olmuş.
Ayrılınca çirkinleşen adamdan ne farkınız var şu an? Size bir gül alsaydı bunu sorun etmeyecektiniz gül gibi yaşayıp gidecekti ilişkiniz.

Moda oldugu donem, 10 sene once falan aliexpresten cakmasini almistim 3 dolara, o hala kararmadi, gercekleri karariyorsa cok gulerim 🤣🤣

İşte ilk defa konuştu o şekilde. 1 ay boyunca konuşmadı asla.
Konuşma potansiyeli varmış zaten. Bir ayda ortaya çıktığı için şanslısınız.

yenGEnC yenGEnC arkadaşımızın paylaştığı yazıya istinaden: sizin de hayal gücünüz epey iyiymiş.

Son düzenleme:
Back