Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kiz allasen yapma kiz:kedi::kedi:...aramizda kalicak bak...inan kimseye demicem...benden laf cikmaz...:1ninca:

Söyle sen ablaya...yerimseniben
ekmek kuranı kerim çarpsın en sevdiklerimin ölüsünü göreyim losaple burda tanıştım senağlama

owwwww konuya bakkk milleti toplamayı başarmışsın herkes birbirini senin sayende tanıycak toplantı gibi bişe oldu hergün yapak bunu sen böle konular bul canım hergün ok:)

yoo zampuş kimseyi kimseye düşürmedi ki ortaya bir üye bir laf attı genelleme yaptı insanlar da tepki verdi

ayrıca esmergüzeli o lafını geri alman gerekirdi

kıss zampuş bu dediğin arkadaşın hani geçen hafta anlatmıştınya omu anacım...:sinifsinif:

noluyo burda ben ben çıkmışım bu konuyu okuyo göründüm :bbo:
konu sahibi istediği yardımı alamadı mı bizden zemuszemus

o zaman aptal demeyeceksin. hakaret etmeyeceksin. herkes ağzından çıkana dikkat edecek. artık uzatmasanda konuya dönsek ne dersin. bir özür dilemeyip hala yaptığınla israr etmekte bu işte...

arkadaşım ben kapatıyorum uzatan sizsiniz kusura bakmayın demedimmi illa özür şartmı ya alıngan insanlarsınız gerçekten aceleyle yazdım dedim öyle demek istemediğimi söyledim ama siz anlamamakta ısrar ediyosunuz kusura bakmayın arkadaşlar rahatsızlık verdim amacım rahatsızlık vermek değildi ama yanlış anlaşılmalar oldu gerçekten amacım bu değildi sağolsunlar arkadaşlar konuyu saptırdı diyecek bişey bulamıyorum

ekmek kuranı kerim çarpsın en sevdiklerimin ölüsünü göreyim losaple burda tanıştım senağlama

Aman Tanrım dansözlü konuya din karıştırılıyorrrrrr ..

Şok şok şok !!!

Zampuk neden böyle söyledi ?
Losap rüyasında ne görüyor ?
Neden din karıştırılıyor ?

Hepsi az sonraaaaaaa .....laelaelaelaelae

valla benim burnuma keskin bir kolonya kokusu geliyo
ya akrabalar yada yada yadaa
bilmiyom yada sını :1ninca::1ninca:

ben bilmem beyim bilir diye iğrenç bir espiri yapardım ama evli deelim kuzu :roflol::roflol:

ee evlendirek seni bajım bak kolonya aaa pardon zampuşu evlenemediği için neler geliyo başına..vereliniortak

Yaaa din demişken..geçen gece cübbeli ahmet hoca vardı..
Fatih altaylıda..Adam bazen maskaralıklar bile yaptı yaaa....

ya 36 kullanıcı sayfalar 5er 10ar ilerlerken ne zordur derdini anlatmak, bari bi konu açında konuşalım...
uyy gönül muhabbet ister konu bahane

allahhhhhhhhh ortalık şenlik olmuş benim haberim yok...........:dance::dance::dance:

noluyo burda ben ben çıkmışım bu konuyu okuyo göründüm :bbo:
konu sahibi istediği yardımı alamadı mı bizden zemuszemus

Senden gelen yardım ancak bu kadar olurzemuszemus

Çık dışarı çıkkkklaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

ee evlendirek seni bajım bak kolonya aaa pardon zampuşu evlenemediği için neler geliyo başına..vereliniortak

he valla gönülüm doğru dedin
bu kız başına ne geliyosa evlenemediği için geliyo
ah bi evlense ahh keşke yaniii
ama şansız kadersiz ondan yani başka bişeyden değil
hep oun talihsizliği :1ninca::1ninca:

ahh ahh uğramaz oldu kk ya naptı acep evlendi mi ki
acaba sevgilisi dansöze para mı taktı zemuszemuszemuszemus

bak zampüş çoklu alıntı yapmak istediğinde nQ olan yer varya oraya basıcaksın
en son alıntı yapacağın kişiyede alıntı yap yazılan yere basıcaksın
işte bu kadar basit
tabi anlatabildimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…