sevgilim çok pis ve kokuyor :( yardımmm dayanamıyorum :(

Abi hayatini killi tuylu bakmaktan igrendigin adamla mi gecirceksin. Simdi batiyosa bunlar ohoo onla ayni yataga girdigini dusun mesela iyyy.. bi de banyoya yastik kilifina heryere kil dokcek...evlenince hic hic hic bakmycak kendine. Sana onem vermiyor. Net.
Ayril..

Bence ayrıl pis insan değişmezki şimdiden böleyse evlensen demkki dahada beter.
Insan bi özenir yani temzlenr şimdi bile yapmıyorsa huyu o demkki o memnun hiç ypmaz sevecek bşka adam bulursun

Bence duzeltmeye çalışmayın ayrılık direk. Bu yaştan sonra adamın huyu değişmez siz istiyorsunuz diye biraz yapar evlendikten sonra eski haline döner. Elini bile tutmak iatemediginiz sarilirken midenizin bulandigi bi insana nasıl aşık oluyorsunuz onu da anlamadım

Killarını almak zorunda degil.kokuyorsun deyiver.losyon şeklinde deodorant hediye et

Bi yaşına kadar böyle yaşamış birini değiştirebileceğini mi sanıyorsun?

Temmuz ayindayiz adamın elinin terlemesi çok normal ama duş almaması büyük sorun gerçekten .. Aranızda " ,git bı duş al ya " diyecek samimiyet yok mu ,?

Parfumle ktul alti spreyi rexona men al. Deki ben bu kokulara bayilirm en sevdigim kokulardir. Hep boyle kokmani isterim de. Bide kadinlar bu kokuya bayiliyormus deer verirsin. Kullanmassa ayrilirsin. El terlemesine cozum yok o heycandan oluyo bende de oluyo

Başka birinden bahseder gibi konuşsanız işe yarar bence. Ay şu arkadaşım da hiç dikkat etmiyor falan gibi yani :)

Aliskanligi bu sen desende 1 2 dikkat eder sonra sallamaz senin ne dusundugunu ucur gitsin. Umumi bir yerde calisan insan buna onem vermiyorsa kendine kadar cevresine de saygi yoksunudur.

Boyle yerin dibine sokarcasina tabirler kullandiginiz birinden ayrilmaniz en mantiklisiz.
Ve bu huyunun degisecegini sanmiyorum.

işte canım üzülür diye söyleyemiyorum normalde çok açık sözlü biriyim ama insanları kıramıyorum eleştiremiyorum :/ ama yapmam lazım onun da farkındayım
kıramıyorum insanlari deyip arkasindan bize burda pislik diyebiliyorsun..Ben olsam sevgilim icin bu kelimeyi kullanmak yerine yuzune durustce soylerdim her seyi beni onemsiyorsa caresine bakar onemsemiyorsa kendi bilir..

Kendine saygısı olan insan bu kadar pis olamaz ya. Benim de ellerim feci terler, yaz kış üstelik. Ne yazık ki el terlemesinin kesin bir çözümü olmadığı gibi bunun temizlikle de alakası yok. Ama kokunun ve vücut temizliğinin var. Yani insan teke gibi koktuğunu nasıl fark etmez? Alışmış demek ki böyle olmaya. İnsan bu kadar rahatsız olup, iğrendiği birini uzun süre sevip, uzun soluklu bir ilişki yaşayamaz, net. Kırmadan söylemenin yolunu bilmiyorum, pislik utanç verici bir şey, temizlenmiyor olması utanç verici bir şey ve aslında utanması gereken o, o yüzden nasıl söylerseniz söyleyin, ortada utanç verici bir diyalog olacak, kaçarı yok. Ya da bu konulara hiç girmeden ayrılın.

Tatlım kırılmaz o. Ya sen ne biçim kokuyosun be adam yerine hayatım bir sorun mu var gibi tatlı tatlı sözlerle lafa girersin konuşursunuz

Ya bu çok önemli bişey Düzelteceğini hiç düşünme bile. Çünkü bu kişilik karakter. Ben soğurdum hala nasıl sevebiliyorsun anlamıyorum. İnsan sevdiği insana doyasıya sarılmak öpmek kokusunu içine çekmek ister. Ha bir de şimdi böyleyse evlenirseniz falan nasıl olur hiç bir şekilde tahmin edemiyorum. Bu konuşmakla düzelecek bişey değil çünkü farketmiyor bile. Sen annesi gibi sürekli elini yıka deodarant kullan kıllarını al diye arkasından koşamazsın.

Belki pis değildir. Aşırı terleme gibi bi rahatsızlığı vardır. Olamaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…