işte canım üzülür diye söyleyemiyorum normalde çok açık sözlü biriyim ama insanları kıramıyorum eleştiremiyorum :/ ama yapmam lazım onun da farkındayımKonuşmadan çözülmez. Karışma alıp bir bir anlatacaksın kırmadan.
peki nasıl söylemeliyim sence canım kırmadanbir şekilde söylemek zorundasın
Önce onun beğendiğin özelliklerini tek tek söyleyip önce bir kıvama getireceksin adamı. Sonra da benim için çok sorun değil ama şu şu şeyler sana sıkıntı getirir toplum içinde. Şöyle yapalım mı? Ben de bir gün şunu yaşamıştım ay ne kadar utanmıştım gibi.işte canım üzülür diye söyleyemiyorum normalde çok açık sözlü biriyim ama insanları kıramıyorum eleştiremiyorum :/ ama yapmam lazım onun da farkındayım
doğru diyosun aslında ilk temizlenir sonra yine aynı bi insan nasıl alışmışsa öyle gider ama işte onu düzeltmek istiyorumDayanma arkadasim,dayanma guzel kardesim. Ayril. Pis herifle ne ugrasacaksin? senin zorlamanla oz bakimlarini yapan adama dayanilmaz.
biraz daha açıklık getirir misin canım mesela nası bir örnek vereyim yaşanmış gibi ki anlasın ?Önce onun beğendiğin özelliklerini tek tek söyleyip önce bir kıvama getireceksin adamı. Sonra da benim için çok sorun değil ama şu şu şeyler sana sıkıntı getirir toplum içinde. Şöyle yapalım mı? Ben de bir gün şunu yaşamıştım ay ne kadar utanmıştım gibi.
Duzeltmeyindoğru diyosun aslında ilk temizlenir sonra yine aynı bi insan nasıl alışmışsa öyle gider ama işte onu düzeltmek istiyorum
ben zaten söyleyebilmek için konuyu açtım ama nasıl rencide etmeden söyleyebilirim işte bunun için buraya yardım için konu açtımbir pislik gibi bir çöplük gibi bahsettiğin iğrendiğin adamla ilişkiye devam etme bence.tamam kötü kokuyordur birkaç günde duş alıyordur rahatsız oluyorsundur ama bu kadar da aşağılayıcı bir anlatım olamaz. buraya yazdıklarını yüzüne söyleyemiyorsan pis kokuyorsun vs. diyemiyorsan ayrıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?