- 25 Aralık 2020
- 4.891
- 17.851
- 40
- Konu Sahibi disperisiru
anadolu şehirlerinde gezersen imalatçı yerlerde filan varUcuza kaliteli şık diye yorumlar okudum ve 3bin bile cok fazla bulunmus ayakkabiya.
Simdi ucuza kalite bir sey nerde var? Cok kaliti bulmadigim urunler bile suan cokta ucuz degil. Şu devirde ben kaliteli ama cook ucuz bisey bulunabilecegini dusunmuyorum.
Geliri iyiyse bu kadar da abarti kacmamasi lazim, kotu giyinmekten ziyade cimrilik var bu adamda. Cimrilik sıkınti
bencede illa marka olmasına gerek yok bu arada
ama mesela benim bulunduğum şehirde (muğla) zaten ucuz bir şey yok
memleketimde ise büyük deri sanayisi var mesela, erkek için siyah deri ayakkabı gibi "standart" bir şeyi oradan alacak olsam eminim bir derimod'un fiyatının yarısının altındadır
ya da yine erkek için klasik bir takım konfeksiyon sektörü olan yerlerde beymenin 5te biri hatemoğlunun filan yarısına bulunuyor
ama mesela kadın şort arasam orada bulamam (orada yaşayan kuzenlerim de gelip buradan alıyor) ya da çok tasarım şeyler de genelde yoktur --ha bazen minik dükkanlarda olabiliyor ama ona da gezemem vaktim yok senede 3-5 gün memlekete gidiyorum ancak nişan düğün cenaze katılıyorum, vakit kalırsa ev gezmesi yapıyorum. illa bir şey bulcam diye dükka gezemem.
ha ama dediğim gibi "standart erkek ürünü bulmak daha olası...
+
konu için
giyinmeyi bilmeyen dükkan gezip olmayan zevkine (!) göre şey bulmakla zaten uğraşamaz
bari gitsin işte bilindik yerlere, çok pahalısına değil de orta kararına
oralarda zaten kombinli satıyorlar, danışmanlar var vs. alsın çıksın işte 3-5 parça.