- 27 Ağustos 2022
- 4.127
- 7.063
-
- Konu Sahibi disperisiru
Yani evet marka, benim ailem görse onlar da çok rahatsız olacak bu durumdan. Elbette her daim marka giyinmesine gerek yok. Ama işi gücü yerinde bir adamın en azından birkaç çift güzel ayakkabısı olabilirGiyim tarzından kastınız marka giyinmek mi? Eğer öyleyse çok üzgünüm ama yanlışsınız. Üzerine yakışması yeterli. Güzel giyinmek marka giyinmek değildir. Eğer derdiniz buysa salın adamı
Ha eğer mesele marka değil de tarzsa malum sitelerde çok şık kaliteli ama marka ve pahalı olmayan pek çok şey alınabilir. Bunları gösterip önerebilirsiniz.
Oralara giderken de o kendi bildiğini giyer almıycam diye tutturdu az önce
o zaman direk söyleyeceksinizOralara giderken de o kendi bildiğini giyer almıycam diye tutturdu az önce
Ben olsam gitmezdim. Değişeceğini düşünmüyorum. Eğer gerçekten emek harcamak istiyorsanız bir deneyin isterseniz. Hani illa marka olacak diye düşünmeyin; örnek veriyorum Trendyol sitesinde Milla kendi markası. Genelde birçok ünlü markanın muadili kıyafet ayakkabı vb yapıyor o marka. Daha uygun fiyatlı ama eli yüzü düzgün kıyafetler seçmeye çalışın. Ama dediğiniz gibi çocuk kendi işinin sahibi ve geliri de oldukça fazla ise yani insanın birkaç tane de marka bir şeyi olmalı ya. Hiç mi ortama falan girmiyor iş dolayısıyla? Bilmiyorum belki de ben artık yıllardır özel sektorde çalışıyorum diye böyle katı düşünüyorum.Ben 24 o 28. Bulunuyorum ama az önce red verdi. Üstüne gitmeli miyim?
Güzel ayakkabının üzerinde marka logosu mu olması gereliyor. Siz birbirinize olmazsınız, boşa zorlamayın. Daha makul fiyata benzer şıklıkta ayakkabı bulabiliyorsam bana kimse 3bin verdiremez. Şahsen önceliği marka olan biriyle de birlikte olmam. Takım elbisenin ya da ayakkabının kalitesi marka etiketiyle belirlenmez, saçmalık bu.Yani evet marka, benim ailem görse onlar da çok rahatsız olacak bu durumdan. Elbette her daim marka giyinmesine gerek yok. Ama işi gücü yerinde bir adamın en azından birkaç çift güzel ayakkabısı olabilir
Canım ben de zor şartlar altında okudum, ailemin durumu iyi değildi. Zaten abartılı marka olsun demiyorum ona, ama benim iki üç katım geliri varken ucuzculardan garip kıyafetler ayakkabılar topluyor. Şöyle güzel bi gömlek güzel bi ayakkabı giysin benle öyle ortamlara girsin istiyorum, aileme gösteremedim yani. Ama dışarı çıktığımızda sürekli rakılı pahalı mekanlara götürüyor, böyle bir talebim olmuyor ama anladığım kadarıyla yemeyi seviyor. Ya da ilişkimiz yeni diye mi böyle bilmiyorum. Geçen evlenirsek bana bir dyson alırsın diye şaka yaptım ona da bozuldu mesela çok pahalı diyeValla cano bence psikolojik problemli bir insan. Neden dersen bazı aileler çocuklarını paramız yok yok yok diyerek yetiştiriyorlar, o tarz yetiştirilen insanlar para olsa da harcayamıyor, bazı yerlerde cimri oluyor. Seninki üst başa para veremiyor, peki tatile veya yeme içmeye yaklaşımı nasıl? Haklısın tabi, koca doktorsun. İlerde evlenince paranız olduğu halde paraya sebep size uymayacak muhitte oturmak isteyebilir, ev eşyasında ucuza kaçabilir, ne bileyim çocuğun eğitime para koymak istemeyebilir ... diğer konularda parayla arası nasıl?
Güzel ayakkabının üzerinde marka logosu mu olması gereliyor. Siz birbirinize olmazsınız, boşa zorlamayın. Daha makul fiyata benzer şıklıkta ayakkabı bulabiliyorsam bana kimse 3bin verdiremez. Şahsen önceliği marka olan biriyle de birlikte olmam. Takım elbisenin ya da ayakkabının kalitesi marka etiketiyle belirlenmez, saçmalık bu.
Doktor olmuşsun yanına yakıştıramadığın adamla ne işin var boşversene yaCanım ben de zor şartlar altında okudum, ailemin durumu iyi değildi. Zaten abartılı marka olsun demiyorum ona, ama benim iki üç katım geliri varken ucuzculardan garip kıyafetler ayakkabılar topluyor. Şöyle güzel bi gömlek güzel bi ayakkabı giysin benle öyle ortamlara girsin istiyorum, aileme gösteremedim yani. Ama dışarı çıktığımızda sürekli rakılı pahalı mekanlara götürüyor, böyle bir talebim olmuyor ama anladığım kadarıyla yemeyi seviyor. Ya da ilişkimiz yeni diye mi böyle bilmiyorum. Geçen evlenirsek bana bir dyson alırsın diye şaka yaptım ona da bozuldu mesela çok pahalı diye
Bence sevmiyorsun sevsen gözüne batmazSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Ailesi bu konuda çok rahat gibi duruyor ona bağlıyorum ben deYani kanka CEOysan gelirin iyiyise 3bin TL bir şey değil, gelirinin yanında bir hiç. Adam CEOysa iş yemeğine de mi hiç gitmiyor, ben tanıyorum yonla iş adamı adamlar genelde kaliteli markalardan janti giyiniyor. Olmaz yani çok acaip bir durum gözümde hiç canlandıramadım.
Canım ben de zor şartlar altında okudum, ailemin durumu iyi değildi. Zaten abartılı marka olsun demiyorum ona, ama benim iki üç katım geliri varken ucuzculardan garip kıyafetler ayakkabılar topluyor. Şöyle güzel bi gömlek güzel bi ayakkabı giysin benle öyle ortamlara girsin istiyorum, aileme gösteremedim yani. Ama dışarı çıktığımızda sürekli rakılı pahalı mekanlara götürüyor, böyle bir talebim olmuyor ama anladığım kadarıyla yemeyi seviyor. Ya da ilişkimiz yeni diye mi böyle bilmiyorum. Geçen evlenirsek bana bir dyson alırsın diye şaka yaptım ona da bozuldu mesela çok pahalı diye
Ailesi bu konuda çok rahat gibi duruyor ona bağlıyorum ben de
İzmirde 'karşıyakalı' diye bir kavram vardır, aklıma onu getirdiniz, siz sağ olunCanım ben de zor şartlar altında okudum, ailemin durumu iyi değildi. Zaten abartılı marka olsun demiyorum ona, ama benim iki üç katım geliri varken ucuzculardan garip kıyafetler ayakkabılar topluyor. Şöyle güzel bi gömlek güzel bi ayakkabı giysin benle öyle ortamlara girsin istiyorum, aileme gösteremedim yani. Ama dışarı çıktığımızda sürekli rakılı pahalı mekanlara götürüyor, böyle bir talebim olmuyor ama anladığım kadarıyla yemeyi seviyor. Ya da ilişkimiz yeni diye mi böyle bilmiyorum. Geçen evlenirsek bana bir dyson alırsın diye şaka yaptım ona da bozuldu mesela çok pahalı diye
İnan iş yemeklerine gttiğinde arkadaşlarının yanında kıyafetleri garip duruyor. Ama onun dışında bana çok ilgi veriyor ve seviyor, güzel vakit geçiriyoruz diye tutulmuştum aslında ben de işte sonra bu daha çok gözüme batmaya başladıYani kanka CEOysan gelirin iyiyise 3bin TL bir şey değil, gelirinin yanında bir hiç. Adam CEOysa iş yemeğine de mi hiç gitmiyor, ben tanıyorum yonla iş adamı adamlar genelde kaliteli markalardan janti giyiniyor. Olmaz yani çok acaip bir durum gözümde hiç canlandıramadım.