Kızlar 2 buçuk senelik bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu fakat büyük bir sorun çıktı. İnstagram hesabını birlikte kullanıyoruz keşfet bölümünde çıplak kızlar çıkıyor ve etkileşim kurduğunuz hesaplara göre yazıyor diyordu kendimden emindim bir kişi kalıyordu o da sevgilim bakıyordu. Bir kere sordum öyle bir şey yok falan dedi sonra duramadım çünkü eminim bir daha sordum bu sefer kızdı bana ben söylemiştim bunu sana girmedim diye neden tekrar soruyorsun diye neyse dedim kapattım konuyu. Sonra çoğalmaya başladı sinirlerim bozuldu gün gün kafayı yedim artık dosyalardan baktığı videolara baktım ki tahmin ettiğim gibi çıktılar hepsi bir den arkadaşlarım bakıyo falan senin dosyaların nerde diye bana kızmaya, yıkmaya çalıştı bana atma dedim kızdım sonra kabul etti sonra yine inkar edip bana hakaretler etti işin içinden çıkamayınca benim de bu konu da affım yok telefonu kapattım suratına açmadım sonra ısrar ederek arayınca açtım ve bana yapma böyle nolur demeye başladı yarın yüzyüze konuşalım falan diye. Bende iyi tamam dedim ama çok kırgınım, kızgınım ve yordu bu durum beni ne yapıcam, sevdiğini biliyorum herkeste öyle diyor yaptıkları o kadar güzel şeyler ki bir de bunları yapan adama bakıyorum anlamıyorum, ne yapmam gerekiyor seven bir adam ne diye çıplak kızlara bakar? Kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim ne yapmalıyım off