Rica ederim dilediğin zaman özeldende yazabilirsin. Iyi gecelerÇok teşekkür ederim derdime baktığınız cevapladığınız için ya
İyi geceler tekrar teşekkürlerRica ederim dilediğin zaman özeldende yazabilirsin. Iyi geceler
Uff, tipik erkekZeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışmazsa belki affettirme çabasına girebilir
Eğer ayrılmayacaksan görmemezlikten gelecektin. Bu durumu bile bile devam edersen gurursuz konuma düşersin ve sevgilin senden soğurKızlar 2 buçuk senelik bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu fakat büyük bir sorun çıktı. İnstagram hesabını birlikte kullanıyoruz keşfet bölümünde çıplak kızlar çıkıyor ve etkileşim kurduğunuz hesaplara göre yazıyor diyordu kendimden emindim bir kişi kalıyordu o da sevgilim bakıyordu. Bir kere sordum öyle bir şey yok falan dedi sonra duramadım çünkü eminim bir daha sordum bu sefer kızdı bana ben söylemiştim bunu sana girmedim diye neden tekrar soruyorsun diye neyse dedim kapattım konuyu. Sonra çoğalmaya başladı sinirlerim bozuldu gün gün kafayı yedim artık dosyalardan baktığı videolara baktım ki tahmin ettiğim gibi çıktılar hepsi bir den arkadaşlarım bakıyo falan senin dosyaların nerde diye bana kızmaya, yıkmaya çalıştı bana atma dedim kızdım sonra kabul etti sonra yine inkar edip bana hakaretler etti işin içinden çıkamayınca benim de bu konu da affım yok telefonu kapattım suratına açmadım sonra ısrar ederek arayınca açtım ve bana yapma böyle nolur demeye başladı yarın yüzyüze konuşalım falan diye. Bende iyi tamam dedim ama çok kırgınım, kızgınım ve yordu bu durum beni ne yapıcam, sevdiğini biliyorum herkeste öyle diyor yaptıkları o kadar güzel şeyler ki bir de bunları yapan adama bakıyorum anlamıyorum, ne yapmam gerekiyor seven bir adam ne diye çıplak kızlara bakar? Kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim ne yapmalıyım off
Ahhh canım benimm aynı dertten bende muzdaribim. Engelleye engelleye bi hall olduKızlar 2 buçuk senelik bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu fakat büyük bir sorun çıktı. İnstagram hesabını birlikte kullanıyoruz keşfet bölümünde çıplak kızlar çıkıyor ve etkileşim kurduğunuz hesaplara göre yazıyor diyordu kendimden emindim bir kişi kalıyordu o da sevgilim bakıyordu. Bir kere sordum öyle bir şey yok falan dedi sonra duramadım çünkü eminim bir daha sordum bu sefer kızdı bana ben söylemiştim bunu sana girmedim diye neden tekrar soruyorsun diye neyse dedim kapattım konuyu. Sonra çoğalmaya başladı sinirlerim bozuldu gün gün kafayı yedim artık dosyalardan baktığı videolara baktım ki tahmin ettiğim gibi çıktılar hepsi bir den arkadaşlarım bakıyo falan senin dosyaların nerde diye bana kızmaya, yıkmaya çalıştı bana atma dedim kızdım sonra kabul etti sonra yine inkar edip bana hakaretler etti işin içinden çıkamayınca benim de bu konu da affım yok telefonu kapattım suratına açmadım sonra ısrar ederek arayınca açtım ve bana yapma böyle nolur demeye başladı yarın yüzyüze konuşalım falan diye. Bende iyi tamam dedim ama çok kırgınım, kızgınım ve yordu bu durum beni ne yapıcam, sevdiğini biliyorum herkeste öyle diyor yaptıkları o kadar güzel şeyler ki bir de bunları yapan adama bakıyorum anlamıyorum, ne yapmam gerekiyor seven bir adam ne diye çıplak kızlara bakar? Kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim ne yapmalıyım off
İnşallah yoksa daha çok iticileşiyor.Uff, tipik erkek
Yemediğinizi anlayınca bırakır o numaraları merak etmeyin.
Android diye bir dosya oluşuyor onun içinde instagram ismi geçen bir dosya olacak ordan canımCok itici bi durum ne amacla bakildgini bilmemekn ozellikle. Gerci iyi niyet aramakta sacma bu durumda. Bence süründürün haketmis. Allah yardimcin olsun guven kirilmasi zor bi durum. Yalniz bu dosyalara nerden bakiyoruz bende merak ettim
Canım olay öyle değil işte instagram aslında çıkarmıyor ya arkadaşları bakıyor beğendiklerini göre yazar ki onda da ya da popüler yazar eğer etkileşim kurduğun hesaplara göre yazıyorsa sende bir kontrol et derim. Ben engellediği sayfaları sayamadım bile ama her defasında yeniden ve yeniden çıktıAhhh canım benimm aynı dertten bende muzdaribim. Engelleye engelleye bi hall oldu
Ama sana şunu söylyim sevgilin baktığı için çıkmıyor sadece. Benim sevgilimin instagramında da sürekli dövmeli kızlar çıkıyo tamam mı ama 20 resim varsa 5 tanesi rahat öyle açık saçık çıplak yani. Sinir oluyorum gördüğüme basıyorum engeli. Hatta diyorum ki bazen bu ne biçim instagram ! Bende yakışıklı bi tane erkek çıkmıyo sevgilim de ... yıldızları olur ya onların fotoğrafları boy gösteriyo.
Ama bu instagramın azizliği sadece baktığın zaman çıkmıyo bil istedim
Biz neden bulamıyoruz canım, o dipsiz kuyu da bile kendini bilmek gerek benceİnstagram dipsiz kuyu keşfete bi basıyorsun ordan oraya ordan oraya derken sonunda hiç olmadık biyerde buluyorsun kendini takılma
Şu durumda benden daha hızlı soğuyabileceğini düşünmüyorum canım.Eğer ayrılmayacaksan görmemezlikten gelecektin. Bu durumu bile bile devam edersen gurursuz konuma düşersin ve sevgilin senden soğur
Oda büyük mesele canım. O kadar zaman, o kadar yaşanmışlık, hissettiğimiz duygular instagram dan bakıyorsa demekki dışarda da gözleri kızlarda güven kalmadı bir de İnkarları demekki inkar ettiği herşey yalandı bir de o boyutu varBence asıl mesele fotoğraflar değil asıl mesele ortaya çıktığında evet yaptım bi hata demek yerine senin dosyalarinda ne var deyip üzerine gelmesi. Tipik her durumda suc atan erkek mantığı bu konuda olmasa dahi başka konularda bu tavır çok canınızı sıkar
Kızlar 2 buçuk senelik bir ilişkim var herşey çok güzel gidiyordu fakat büyük bir sorun çıktı. İnstagram hesabını birlikte kullanıyoruz keşfet bölümünde çıplak kızlar çıkıyor ve etkileşim kurduğunuz hesaplara göre yazıyor diyordu kendimden emindim bir kişi kalıyordu o da sevgilim bakıyordu. Bir kere sordum öyle bir şey yok falan dedi sonra duramadım çünkü eminim bir daha sordum bu sefer kızdı bana ben söylemiştim bunu sana girmedim diye neden tekrar soruyorsun diye neyse dedim kapattım konuyu. Sonra çoğalmaya başladı sinirlerim bozuldu gün gün kafayı yedim artık dosyalardan baktığı videolara baktım ki tahmin ettiğim gibi çıktılar hepsi bir den arkadaşlarım bakıyo falan senin dosyaların nerde diye bana kızmaya, yıkmaya çalıştı bana atma dedim kızdım sonra kabul etti sonra yine inkar edip bana hakaretler etti işin içinden çıkamayınca benim de bu konu da affım yok telefonu kapattım suratına açmadım sonra ısrar ederek arayınca açtım ve bana yapma böyle nolur demeye başladı yarın yüzyüze konuşalım falan diye. Bende iyi tamam dedim ama çok kırgınım, kızgınım ve yordu bu durum beni ne yapıcam, sevdiğini biliyorum herkeste öyle diyor yaptıkları o kadar güzel şeyler ki bir de bunları yapan adama bakıyorum anlamıyorum, ne yapmam gerekiyor seven bir adam ne diye çıplak kızlara bakar? Kızlar yardım edin nasıl davranmalıyım ne düşünmeliyim ne yapmalıyım off
Ben kendimi bilmiyorum demek ki ama en azından saçma sapan şeylere takılmıyorum şükürBiz neden bulamıyoruz canım, o dipsiz kuyu da bile kendini bilmek gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?