• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çıplak kızlara bakıyor, anlayamıyorum ne yapmam lazım?

Sanırım hiç öğrenemeyeciğimi sandı, böyle yapmıyorum diye geçiştirebileceğini ama maalesef birşeyi hissediyorsam onu çıkarır bulurum ve bir kere de hislerimin yanlış çıktığını görmedim ama keşke çıksaydı

aynı hesabı kullanıyorsunuz
nasıl öğrenemeyeceğinizi sandı, anlayamadım ben

Yani şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorumda ben yüzüne bile bakmazdım benim en katı olduğum konulardandir bu nefis falan dinlemem yani hayatındaki bensem diğerlerine çizgi çekmek zorunda. Ama baştada dediğim gibi bu benim fikrim bu konuda daha anlayışlı olan arkadaşlarımızda var siz ilişkinizi genel olarak düşünün ve karar verin.

Ya bu konuda bende çok katıyım ne olursa olsun kız konusu olunca süründürürüm her zaman ki öyle bir kere oldu ama bu çok başka bir durum çok daha kötü bir durum

aynı hesabı kullanıyorsunuz
nasıl öğrenemeyeceğinizi sandı, anlayamadım ben
Ya aramalar siliniyor onun aradığını ben göremiyorum ve ya. Takip etmeden bakıyor arama yapmadan ve ya keşfet bölümünden çıkanlarla gibi gibi sadece elimde keşfet bölümünde çıkan kızlar ve etkileşim kurduğunuz hesaplara yazmasıydı oda sadece bununla birşey olmaz sandı sanırım

Ya bu konuda bende çok katıyım ne olursa olsun kız konusu olunca süründürürüm her zaman ki öyle bir kere oldu ama bu çok başka bir durum çok daha kötü bir durum
Daha kötüsü de oldu yani bırakın sürünsün akıllı olsaydida bakmasaydi karı kıza.

Ya aramalar siliniyor onun aradığını ben göremiyorum ve ya. Takip etmeden bakıyor arama yapmadan ve ya keşfet bölümünden çıkanlarla gibi gibi sadece elimde keşfet bölümünde çıkan kızlar ve etkileşim kurduğunuz hesaplara yazmasıydı oda sadece bununla birşey olmaz sandı sanırım

bilmiyorum
bana kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi
yani böyle risk alınır mı?
siz kendinizi düşünün, erkek arkadaşınızın görebileceğine dair %0,1 ihtimal olsa, o riski alır mıydınız?

bekar erkek cinselliğiniz yoksa normal yönelmesi

yani ne bileyim bekar adam eger hic bi cinsel anlamda yakinlasma yoksa baska sekillerde belkide tatmin oluyordur simdi anladin yani. ama instagramda bakmasida pek bi acayip hani
Ya böyle bir bahane olamaz, tatmin olmak ve başka kadınların kızların üzerinden çok utanç verici olmalı, bunu bahane olarak kullanırsa tamamen düşünmeden biter yani.

bilmiyorum
bana kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz gibi geldi
yani böyle risk alınır mı?
siz kendinizi düşünün, erkek arkadaşınızın görebileceğine dair %0,1 ihtimal olsa, o riski alır mıydınız?
Ben şahsen almam, öyle birşey de yapmam. Bunu yapan onu neden düşünsün ki birazda konuyu düşündükçe iyice soğuyorum ve katılaşıyorum 2 buçuk sene, verilen bir sürü emeğin bu kadar kötü bir konu sonlanması çok acı verici :kızgın::KK43:

Baktığı videolar telefona yükleniyor otomatik olarak dosyası oluşuyor ordan baktım işte
Hadiii, hiç duymamıştım. Sizin telefonunuza mı yüklenmiş onunkine mi?
Muhtemelen böyle bi şeyin varlığından haberi yoktu. Soğumadıysanız ayrılmak için basit bi sebep bana kalırsa. Yalan söyleyip yalanı ortaya çıktığında sıvaması da hoş olmamış tabii :KK53:

Hadiii, hiç duymamıştım. Sizin telefonunuza mı yüklenmiş onunkine mi?
Muhtemelen böyle bi şeyin varlığından haberi yoktu. Soğumadıysanız ayrılmak için basit bi sebep bana kalırsa. Yalan söyleyip yalanı ortaya çıktığında sıvaması da hoş olmamış tabii :KK53:
Onunkini yükleniyor o izlediği için, bir de arkadaşlarım bakmış diyor kim ne yapsın senin telefonunu instagram'ını kendi telefonları yok mu işleri güçleri yok mu bir de salak yerine koymaya çalışıyor :kızgın:

Demi demi uyku bile girmedi gözüme duramadım kimseyede anlatamadım utancımdan buraya yazdım ya :KK43:
Sen utanma bırak o utansın bu çirkin davranışı sen yapmadın sonuçta. Sen kararlı davran affetme sürünsün bak bir daha yapıyor mu zaten affettirmek için zorlamazsa o kendinde bitirmiş demektir sen hiç zorlama.

Sen utanma bırak o utansın bu çirkin davranışı sen yapmadın sonuçta. Sen kararlı davran affetme sürünsün bak bir daha yapıyor mu zaten affettirmek için zorlamazsa o kendinde bitirmiş demektir sen hiç zorlama.
Çok teşekkür ederim derdime baktığınız cevapladığınız için ya

Onunkini yükleniyor o izlediği için, bir de arkadaşlarım bakmış diyor kim ne yapsın senin telefonunu instagram'ını kendi telefonları yok mu işleri güçleri yok mu bir de salak yerine koymaya çalışıyor :kızgın:
Düşündükleri kadar zeki olsalar yedikleri her nanede yakalanmazlar.:KK45:
Siz boşuna sinirlenmeyin haklı olmanın rahatlığıyla bekleyin. Kendini affettirmeye çalışacaktır mutlaka, keyfini çıkarın.
Pişman olduğuna ikna olduğunuzda da affedin bence. 2 buçuk yılı bu sebepten çöpe atmayın.

Düşündükleri kadar zeki olsalar yedikleri her nanede yakalanmazlar.:KK45:
Siz boşuna sinirlenmeyin haklı olmanın rahatlığıyla bekleyin. Kendini affettirmeye çalışacaktır mutlaka, keyfini çıkarın.
Pişman olduğuna ikna olduğunuzda da affedin bence. 2 buçuk yılı bu sebepten çöpe atmayın.
Zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışmazsa belki affettirme çabasına girebilir :kızgın:

Back