Avukatı da seni kandırıyor.Avukatı ilk mahkemede serbest kalacağını söyledi sadece mahkeme birkaç ay sonra olabiliyormuş bu yüzden şuan mahkemeye kadar tutuklu olduğunu söyledi böyle bir şey yok mu o zaman
Tedavi görecek diye tutukluluk hali uzatılmaz, böyle bir şey yok. Kendi isterse dışarda da tedavi görebilir .Mahkemesi olmadı hüküm giymedi tutuklu diyorum kandırıldığımı size düşündüren ne
Ben istedim çok seviyordum çünkü okulum var mühendislik okuyorum okul bitmeden evlilik işlerine girmeyecektim zaten yani bu olaylar olmasaydıNeden 20 yaşında sözlendin? Okulun yok mu?
O zaman bana farklı anlatılıyor...Tedavi görecek diye tutukluluk hali uzatılmaz, böyle bir şey yok. Kendi isterse dışarda da tedavi görebilir .
Evet sana çok farklı anlatılıyor. Kandırılıyorsun. Dosyasını gördün mü sen? Maddi durumu nasıldı ordan bir çıkarım yapabilirsin belkiO zaman bana farklı anlatılıyor...
Evet. Avukat itirazı olmasa da 30 günde bir o tutukluluk hali için inceleme yapılmak durumunda. Tık cezaevine, aylarca duruşma beklesin diye bir olay yok. Tedavi için tutukluluk uzatmaya da iyi güldüm. Ne güzel uyutuyorlar kızı.Tutukluluk inceleme maksimum 30 günde bir yapılıyor zaten. Masumlar masumu olsa ayları almaz tahliye olur:) duruşmanın iki aya yapılacağı ne malum belki iddianame seneye düzenlenecek. Tahliye için duruşmaya gerek yok ki.
Uyuşturucu kullanan bi insanla evlenmem, bırakacağına söz verdiği için içimde bir umut vardı sadeceBizim oglan evlensin, karisi belki hizaya sokar, wvi duzeni olursa degisir diye muptezel ogullarini senin basina saracaklar. Uyusturucu etkisi altinda ölümüne dayak yemek istiyorsun herhalde
Icicilikte suç kapsamina alindi. Suleyman soylu aciklama yapti gunde ortalama 5000 uyusturucu saticisi ya da imalatini yapan kisilero aliyoruz dedi. Anladigim kadariyla bu isin sıkı sekilde pesine düşmüşler. Kolay kolay kurtulacagini sanmıyorum. Zaten birak bu adamiO zaman bana farklı anlatılıyor...
Uyuşturucu kullanan bi insanla evlenmem, bırakacağına söz verdiği için içimde bir umut vardı sadece
Dosyasını görmedim ben süreçle yakından ilgilenmiyorum, çalışıyordu maddi durumu pek iyi sayılmazdıEvet sana çok farklı anlatılıyor. Kandırılıyorsun. Dosyasını gördün mü sen? Maddi durumu nasıldı ordan bir çıkarım yapabilirsin belki
Biraksaymis simdiye kadar. 4 senedir berabermissiniz, temiz bir sayfa acsaymis kendine. Bide kokain zengin uyusturucusu. Parası olmayan bagimlilar satisini yaparak kokain aliyor.Uyuşturucu kullanan bi insanla evlenmem, bırakacağına söz verdiği için içimde bir umut vardı sadece
Icicilikte suç kapsamina alindi. Suleyman soylu aciklama yapti gunde ortalama 5000 uyusturucu saticisi ya da imalatini yapan kisilero aliyoruz dedi. Anladigim kadariyla bu isin sıkı sekilde pesine düşmüşler. Kolay kolay kurtulacagini sanmıyorum. Zaten birak bu adami
gerçekten evlilik öncesi senin için allahın bir lütfu bu olayın olmasıDosyasını görmedim ben süreçle yakından ilgilenmiyorum, çalışıyordu maddi durumu pek iyi sayılmazdı
Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artıkBiraksaymis simdiye kadar. 4 senedir berabermissiniz, temiz bir sayfa acsaymis kendine. Bide kokain zengin uyusturucusu. Parası olmayan bagimlilar satisini yaparak kokain aliyor.
Üzerinde bulundurmuş o şekilde tutuklanmış satıcı mı içici mi öğrenmek için test yapılmış ve kanında çıkmış üstünde bulundurduğu için tutuklanmış olabileceğini düşünmüştüm ben deİçicilik (kullanmak/bulundurmak/satın almak) hep suçtu zaten, sadece tutuklanma nedeni var sayılan suçlardan değil.
Anlattığınızdan soruşturma aşamasında olduğunu çıkardım. TCK 191 de soruşturma aşamasında tutukluluk olmaz zaten, mahkemede de tutuksuz yargılanır, hakim mahkumiyetine karar verirse hüküm giyer. Tutukluluk diye bir şey yok kullanma suçunda. Büyük kandırmışlar şekerim seni.Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?