SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Avukatı ilk mahkemede serbest kalacağını söyledi sadece mahkeme birkaç ay sonra olabiliyormuş bu yüzden şuan mahkemeye kadar tutuklu olduğunu söyledi böyle bir şey yok mu o zaman
Avukatı da seni kandırıyor.

Cezaevinde uyuşturucu bağımlısını tedavi edelim diye bir uygulama yok. 50 tane uyuşturucu madde kullanmak suçundan soruşturması olan adamlar bile tutuklanmıyor. Çünkü tutuklama nedeni yok. Sevgilin tutuklandıysa yüzde bir milyon uyuşturucu ticaretinden soruşturma yapılıyor.
Avukat sana tahliye konusunda garanti veremez. Mahkeme isterse max iki sene tutukluluk halinin devamı kararı verebilir. Uygulamada çok yok ama Gerek görürse üç sene de uzatır.

Tutukluluk inceleme maksimum 30 günde bir yapılıyor zaten. Masumlar masumu olsa ayları almaz tahliye olur:) duruşmanın iki aya yapılacağı ne malum belki iddianame seneye düzenlenecek. Tahliye için duruşmaya gerek yok ki.

Ha velevki 2 ay kaldı çıktı cezaevinden, mahkumiyet kararı alır da hüküm kesinleşirse etkin pişmanlıktan falan yararlanmazsa 10 yıldan başlıyor zaten cezası. Sen evlenirsin çocuk yaparsın çocuk 3 yaşındayken bi girer cezaevine adam öyle kalalalırsın.

Ayrıl işte allah yüzüne bakmış

Benim size tavsiyem ayrılın hemde hiç düşünmeden çok yazık edersiniz kendinize inanın çocuk yapacağınız adamı iyi seçin.
Yarın çocuklarınızı bulaştırmayacağı ne malum bu işlere benim çevremde var halleri perişanlık rezillik o kadar diyim.
Çok kullanımda artık paranoyalarda başlıyormuş bunu bizzat gördüm.

Evet. Avukat itirazı olmasa da 30 günde bir o tutukluluk hali için inceleme yapılmak durumunda. Tık cezaevine, aylarca duruşma beklesin diye bir olay yok. Tedavi için tutukluluk uzatmaya da iyi güldüm. Ne güzel uyutuyorlar kızı.

Bizim oglan evlensin, karisi belki hizaya sokar, wvi duzeni olursa degisir diye muptezel ogullarini senin basina saracaklar. Uyusturucu etkisi altinda ölümüne dayak yemek istiyorsun herhalde
Uyuşturucu kullanan bi insanla evlenmem, bırakacağına söz verdiği için içimde bir umut vardı sadece

O zaman bana farklı anlatılıyor...
Icicilikte suç kapsamina alindi. Suleyman soylu aciklama yapti gunde ortalama 5000 uyusturucu saticisi ya da imalatini yapan kisilero aliyoruz dedi. Anladigim kadariyla bu isin sıkı sekilde pesine düşmüşler. Kolay kolay kurtulacagini sanmıyorum. Zaten birak bu adami

Uyuşturucu kullanan bi insanla evlenmem, bırakacağına söz verdiği için içimde bir umut vardı sadece

Sana çok aamimiyetle söylüyorum, uyuşturucu hele ki kokain öyle tedavi gördüm bıraktım denip bırakılacak bir şey değil. Hele ki senin olayda ticarete ilişkin sıkıntılar da var.

Evet sana çok farklı anlatılıyor. Kandırılıyorsun. Dosyasını gördün mü sen? Maddi durumu nasıldı ordan bir çıkarım yapabilirsin belki
Dosyasını görmedim ben süreçle yakından ilgilenmiyorum, çalışıyordu maddi durumu pek iyi sayılmazdı

Biraksaymis simdiye kadar. 4 senedir berabermissiniz, temiz bir sayfa acsaymis kendine. Bide kokain zengin uyusturucusu. Parası olmayan bagimlilar satisini yaparak kokain aliyor.

İçicilik (kullanmak/bulundurmak/satın almak) hep suçtu zaten, sadece tutuklanma nedeni var sayılan suçlardan değil.

Biraksaymis simdiye kadar. 4 senedir berabermissiniz, temiz bir sayfa acsaymis kendine. Bide kokain zengin uyusturucusu. Parası olmayan bagimlilar satisini yaparak kokain aliyor.
Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık

İçicilik (kullanmak/bulundurmak/satın almak) hep suçtu zaten, sadece tutuklanma nedeni var sayılan suçlardan değil.
Üzerinde bulundurmuş o şekilde tutuklanmış satıcı mı içici mi öğrenmek için test yapılmış ve kanında çıkmış üstünde bulundurduğu için tutuklanmış olabileceğini düşünmüştüm ben de

Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
Anlattığınızdan soruşturma aşamasında olduğunu çıkardım. TCK 191 de soruşturma aşamasında tutukluluk olmaz zaten, mahkemede de tutuksuz yargılanır, hakim mahkumiyetine karar verirse hüküm giyer. Tutukluluk diye bir şey yok kullanma suçunda. Büyük kandırmışlar şekerim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…