• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Satıcı değil kendisi kullanıyordu ve hayatımı bilmeden geleceğimi karartmaktan bahsetmeyin lütfen
😁hiç gülesim yoktu.adam uyuşturucu kullanıp, satıyor ve sen böyle biriyle beraber olduğun için hayatının kararmayacagini düşünüyorsun.ilginc.

Son düzenleme:
İki kişi sevip de kavuşamazsa adı efsane olur gibi bir söz vardı :KK70:
Acıklı müzikler dinler, camdan buğulu gözlerle bakar
Çünkü onlar Leyla ile Mecnun, Ferhat ile Şirin, Aslı ile Kerem
Aşık onlar.. Onların aşkı hepimizinkinden farklı
O yüzden anlamıyoruz onları
Böylesine güçlü, farklı bambaşka bir aşk..
Öyle kolay bırakılır mı?
He he aşk aşk.aklima gülşen bubikoğlu nün filmi geldi.kiz tercüman,sevdicegi uyuşturucu içiyor.sevdicegi partide, birde bunların başı var mustafa alabora oynuyordu.adam uyuşturucu için yalvarıyor.sevgilisi onu kurtarmak için geliyor ve uyuşturucu için kızı, elebaşılarına veriyor.sobra kızın başına gelenler malum.yani demem o ki konu sahibi ,senin de sonun bu.😑

Cezaevinde kalmadı daha iyi değil mi ? Madem bırakmak istiyormuş . Ee işte orda ulaşamaz ,ön hazırlık olur birakmak için. Bir arkadasimin kuzeni uyuşturucudan içerdeydi. Kuzeninin annesinin çok sevindiğini en azından nerede ,ne yapıyor biliyorum aklım kalmıyor dediğini söylemişti

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Madde bagimli çocuklarla bir dönem çalıştım.En istekli kişi bile 6 ay sonra tekrar başladı.En ufak kriz anında malesef uyuşturucuya tekrar sariyorlar.4 senemi verdim diyorsunizda 4 sene nedirki.giden yıllarinız olmasın sonra

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Madde kullanan adamla sevgili olmak?Kafalar piril piril masallah

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(

Eminim okuyorsun oralardan bir yerden....
Dilerim ömrünün sonuna kadar orada kalır sevgilin

Son düzenleme:
Gençliğine yazık ahh ahh. Şimdi vicdan yapıyorsun ama ileride o kadar pişman olacaksın ki bırak geçmişini burda yazılanlar bile gözünün önüne gelecek. Bırakmıyorlar kuzum bırakmıyorlar gözleri ne çocuk ne eş ne yuva ne de anne baba görüyor. Destek vermek istemen normal seviyorsun 4 yıl diyorsun ama mantığın duygularının önüne geçmeli bu konuda. Yıllarca alkolle mücadele ettim onu bıraktı nasıl bıraktı diye sevinirken şimdi uyuşturucu illeti var başımda. Eşim de cezaevinde çocuklar görmek istiyor olayın aslını bilmiyor. Yani anlatsam arkana bakmadan kaçarsın. Dön bu yoldan canım benim yıllarını boşa harcama en fazla 1 yıl acı çeker yoluna bakarsın. Bak ben yoluma da bakamıyorum. O kadar çok pişman olursun ki eminim bundan.

Gençliğine yazık ahh ahh. Şimdi vicdan yapıyorsun ama ileride o kadar pişman olacaksın ki bırak geçmişini burda yazılanlar bile gözünün önüne gelecek. Bırakmıyorlar kuzum bırakmıyorlar gözleri ne çocuk ne eş ne yuva ne de anne baba görüyor. Destek vermek istemen normal seviyorsun 4 yıl diyorsun ama mantığın duygularının önüne geçmeli bu konuda. Yıllarca alkolle mücadele ettim onu bıraktı nasıl bıraktı diye sevinirken şimdi uyuşturucu illeti var başımda. Eşim de cezaevinde çocuklar görmek istiyor olayın aslını bilmiyor. Yani anlatsam arkana bakmadan kaçarsın. Dön bu yoldan canım benim yıllarını boşa harcama en fazla 1 yıl acı çeker yoluna bakarsın. Bak ben yoluma da bakamıyorum. O kadar çok pişman olursun ki eminim bundan.
Sen de ayrılabilirsin, evlendin diye ölene kadar çekmek zorunda değilsin ki

Eski işyerimde çalışan bir abla vardı oğlu hem made hem teraziyle yakalanmıştı.. Terazi varsa satıcı muamelesi görüyormuşsun, normald eve cezası, öoook ağrımış yasalarda ama 1 yıl falan yatıp çıkmıştı sanorım.. Yasalarımız malesef caydırıcı değil. Siz de umarım hayatınızı karartmazsınız

Sen de ayrılabilirsin, evlendin diye ölene kadar çekmek zorunda değilsin ki
O kadar çok detay var ki. Aslında boşandık biz 2 sene önce ama geri eve döndü geldi 1 sene önce.Bu süre zarfında 2 kere uzaklaştırma verildi ama devlet sağolsun sadece uzaklaştırma verdi. Eve döndükten sonra ben uyuşturucuya bulaştığını fark edemedim bile anladıktan sonra da hem kabul etmedi hemde psikolojik olarak baskılar yaşatmaya başladı ve gerçekten çok tuhaf oluyorlar. Şu anda çıkacak mı çıkmayacak mı çıktıktan sonra istemediğimi söylediğim halde kabul etmiyor orada psikolojisi bozuldu iyice. Evet ben istemiyorum resmiyette de ayrıyız ama aralık ortasında mahkemesi var bakalım ne bekliyor beni. Aslında kadınlardan önce devlet uzak tutmanın yolunu bulsa keşke.

Sevgi fedakarlık ister diyorsanız eğer kendinizi sevin ve kendi hayatınız için fedakarlıklar yapın. Okuyun, okuduysanız çalışın kariyer yapın yükselin iyi yerlere gelin. Madde bağımlısı ne idüğü belirsiz adamlar peşinde ömür tüketmeyin. Sevgiliniz madde kullanıyorsa bu zaten ömür boyu fedakarlık değil çileli bir hayata geçiş biletiniz olacak. Eğer satıcıya daha da fena ileride sizide pazarlama ihtimali bile var. Yani size burada ah canım ne kadar üzüldüm çıkar üç beş aya kavuşursunuz demek isterdim ama malesef bu şartlarda hiç çıkmasın demek bile geçiyor içimden. Henüz bağcılar olayı zihinlerde çok yeni yer etmişken üstelik. Allah akıl fikir versin diyorum sizin için sadece.

Eşime sordum sevgilisi ne iş yapıyor söylesin ben torbacımı kullanıcı mı söyleyeyim dedi yani elde etmesi bayağı pahalıymış zenginler içer onu dedi. Eşim ayrıca en az 5-6 kez yakalanmıştır hatta 10 kez yakalanması lazım ki içeri alınsın zaten 7 yıldan az suçlar için denetimli serbestlik oluyormuş.
Zengin olmasına gerek yok koko kullanması için, kullanip sattigı saf degilse bulması da satması da mümkündür.. saf olmayanlar pek pahalı olmuyor, ha saf ise dediğin gibi zengin degilse bırak kullanmayı eline dahi gecmez.. gerçi safı bulmada pek kolay degil ya kalmadi gibi birşey, içicinin eline gelene kadar kaç kişinin tezgahından geçiyor haliyle her tezgahına gelen kendinden birşey katıp karıştirıyor, torbacılar bile karıştirmadan satmıyor malı çogaltıp daha çok para kazanmak için.. en basit örnekle daha fazla satmak( daha çoj para demek bu) icin sütçülerin sütü sulandırip öyle satması gibi düşun..sulandırınca kilo olarak çogalıyor süt misal bu da daha çok para demek

Son düzenleme:
Zengin olmasına gerek yok koko kullanması için, kullanip sattigı saf degilse bulması da satması da mümkündür.. saf olmayanlar pek pahalı olmuyor, ha saf ise dediğin gibi zengin degilse bırak kullanmayı eline dahi gecmez..
Kullanici olanlar zaten bir süre sonra satıcı oluyormus çünkü pahali olduğu için alacak para bulamıyor ya sattigiyla onu alıyor ya da sattigindan kullanıyormuş
Bu bahsedilen madde çeşidi gecen şu magazinde Şeyma Subasi'nin videolarinin falan dolandığı sey mi ?

Kullanici olanlar zaten bir süre sonra satıcı oluyormus çünkü pahali olduğu için alacak para bulamıyor ya sattigiyla onu alıyor ya da sattigindan kullanıyormuş
Bu bahsedilen madde çeşidi gecen şu magazinde Şeyma Subasi'nin videolarinin falan dolandığı sey mi ?
Evet galiba şeymanin haberini bilmiyorum duymadım.. ama dedigim gibi saf olanı yok gibi zaten çıktıgı yolda her güzergahta karıştırılıp sonrakine gidiyor yine pahalı ama safı kadar değil.. tabi safı yok gibi birşey..

Zengin olmasına gerek yok koko kullanması için, kullanip sattigı saf degilse bulması da satması da mümkündür.. saf olmayanlar pek pahalı olmuyor, ha saf ise dediğin gibi zengin degilse bırak kullanmayı eline dahi gecmez.. gerçi safı bulmada pek kolay degil ya kalmadi gibi birşey, içicinin eline gelene kadar kaç kişinin tezgahından geçiyor haliyle her tezgahına gelen kendinden birşey katıp karıştirıyor, torbacılar bile karıştirmadan satmıyor malı çogaltıp daha çok para kazanmak için.. en basit örnekle daha fazla satmak icin sütçülerin sütü sulandırip öyle satması gibi düşun
O karıştırılan maddelerde ölümcül olan bir maddenin dozu kaçarsa altın vuruş diye tabir edilen durum yaşandığını seyretmiştim bir programda.

O karıştırılan maddelerde ölümcül olan bir maddenin dozu kaçarsa altın vuruş diye tabir edilen durum yaşandığını seyretmiştim bir programda bir sure birakip tekrar kullandıkları zaman ilkinde eski doz almaması gerekiyor çünkü ara vermiş kan temiz eski doz öldürür altın vuruşun nedeni bu.. bir süre ara veriyorlar kan temizleniyor sonra tekrar başlayınca vücut kaldırir zannediyorlar ve eskiden aldıkları miktarda kullaniyorlar buda öldüruyor.. halbuki birakmissin kanın temiz eski dozdan daha azıni kullanman gerekir yeniden başlayınca.. altın vuruşun sebebi bu kendilerine güvenip bırakmadan önce kullandıgı dozda vuruyor sonra elveda dünya

Back