İyi bari aklı başında insanlarmış. Kendini yakma sonra çok pişman olursun.Hayır ayrılmamı istediler
Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
Üzerinde bulundurmuş o şekilde tutuklanmış satıcı mı içici mi öğrenmek için test yapılmış ve kanında çıkmış üstünde bulundurduğu için tutuklanmış olabileceğini düşünmüştüm ben de
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Maddi durumu olmayan kokaini berden bulacak. Allah aşkına mühendislik okuyorum diyorsunuz biraz akıllı olun. Cahil cahil her denilene kanmayın ya. Adam satıcı büyük ihtimal. Değilse bile öyle kolay tedavi olup bırakılamıyor bu meret. Hayatını mahvetmeye doğru koşuyorsunDosyasını görmedim ben süreçle yakından ilgilenmiyorum, çalışıyordu maddi durumu pek iyi sayılmazdı
Hala sevgilim mi diyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela?Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Aç internetten oku be güzelim. Pahalıdır, ağırdır, ona ulaşması öyle kolay değildir. Kandırıyorlar seni. Ayrıl bu adamdanTürlerini bilmiyorum bu da ağır mı hafif mi onu da bilmiyordum üzdü biraz
Siz şakamısınız ???Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
Belki ona bağlıHala sevgilim mi diyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela?
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
He ol ol yanında sonra da dövüyo o bu şu diye konu açarsınÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
İnşallah öyle değildir.Belki ona bağlı
Ayrılmama sebebi var
Her ikisi de kullanıyor bu adam temin ediyorsa
Ayrılmaz
Hem sevgili zor bulunur hem madde
Inşallahİnşallah öyle değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?