• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O karıştırılan maddelerde ölümcül olan bir maddenin dozu kaçarsa altın vuruş diye tabir edilen durum yaşandığını seyretmiştim bir programda.
Altın vuruş genelde bir süre tedavi görüp yada bırakıp yani temizlenip tekrar başlayanlarin başina tekrar başlayınca geliyor.. sebebi de birakmadan önce aldıkları dozla başlamaları vücut kaldırır zannediyorlar ulan nereye kaldiracan temizsin halbuki.. şoyle bir ornek vereyim sigara kulllanıyorsanız 2 3 gün bırakın, 3. gün alın yakın birtane o sigara başınızı döndürürür, tansiyonunuz düşer öksürtür tabi bu sigara ama uyuşturucuda sadece baş dönmesi ile kurtulamazsın ölürsün yani mortingen şıtrayze

Evet galiba şeymanin haberini bilmiyorum duymadım.. ama dedigim gibi saf olanı yok gibi zaten çıktıgı yolda her güzergahta karıştırılıp sonrakine gidiyor yine pahalı ama safı kadar değil.. tabi safı yok gibi birşey..
Bir ara her sayfa vermişti haber falan da olmuştu galiba hem de yakın bir zamanda ben de öyle görmüştüm
Doğrudur o kadar bilgim yok ama zengin alıcıları varsa pahalıdır mutlaka

Muhtemelen yazan olmustur, yorumlari okumadigim icin soruyorum. Iceri kullanan degil, satan girmez mi?

Allah'im sen konu sahibine akil ver diyecegim ama....

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Ne gibi bir yardım beklıyorsun :işsiz:

Sadece ilk etapta aklıma gelenler, uyuşturucu satıcıları, tecavüzcüler ve masum hayvanların canına kıyanlar idam edilse kılım kıpırdamaz.
Niye idam edlip bedenleri işe yaramaz hale gelsin? Bence ilaç ve kozmetik testlerinde kullanılsınlar. Masum günahsız bir hayvanın canı yanacağına bunların 10 tanesine gram içim acımaz. Aşılar, yeni ilaçlar, yeni tedavi yöntemleri... Hem zaman kaybı olmaz süreçler daha hızlı ilerler hem de vücutları insanlığa faydalı olur.

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Benim eşim de bundan dolayı girdi mahkeme altı tutuklu sayılır eşimde sadece içiyordu ha şimdi satıcıliktan yargiliyor 15 sene yatar diyor avukat sizin ki nasıl yakalanmış nolmuş bilemem eger cezaevinde arkadaş görüşü yazdirirsa gidersin

Ve sana şunu da söylemek istiyorum yapma kendine sakin bunu yapma bıraksın madem temizlensin hep aynı laf biliyormusun bu seferde çocuğum oldu birakamiyorum dersin en iyisi sen şimdiden kendi hayatıni düzene sok

Sevgi zor zamanında yanında olmak ama seveceğin kişiyi de iyi seç lütfen…

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Ayni durumda siz olsaydiniz buyuk ihtimal 1 tekmeyle kovardi sizi. Hapis yatip cikan erkek, size nasil hayat verebilir hic dusundunuz mu? Ornegin sabikali, bagimli adamdan bile isteye cocuk yapip onun da lekeyle yasamasina mi musaade vereceksiniz? Yok yani elin esrarkes erkeklerini duzeltmek neden ailesi varken yabanci kizlara dussun ki? Bu sacma koruyucu peri rolunden ne zaman cikacak hemcinslerim meraktayim.

öncelikle şunu söyleyeyim bildigim kadarıyla içici olmak tutuklanmak için bir sebep değil. Hatta bunu satanlar bile ceza almamak için sadece içici olduğunu vs söylüyor. Ya erkek arkadasınız satıyor bunu , ya da bu pisliği temin ettiği kişiler her kimse onu da bu işe bulaştırmışlar bir şekilde.

Eğer öyleyse zaten ilk mahkemede çıkar. Genelde tutuklama çıktıysa bir durumda en az 1 ay tutuyorlar içerde.

Bu durumda ilk yapılması gereken şeyler ;
Tutukluğa itiraz dilekçesi yazmak. Bunu kendisi de yazabilir, avukatı varsa avukatı da yazabilir.Hatta birinci dereceden akrabaları da yazabilir. Genelde tutukluluğa itiraz dilekçesiyle bırakıyorlar , çok pis bir durum yoksa.
En kötü ihtimalle 1 ay gibi bir süreden sonra tutukluğun gözden geçirilmesi mahkemesi oluyor. Anlattığınız gibiyse bu şekilde çıkar.
Bu şekilde de çıkmıyorsa olay sandıgınız gibi değildir.

Ayrıca uyuşturucu çok berbat bir şey. Sevgiliniz içerde oldugu için o psikolojiyle bırakacagını söylüyordur muhtemelen. Uyuşturucu tedavisi kolay bir şey değil. Kimse durup dururken de yakalanmaz ayrıca ben olayın sandığınız gibi olduğunu düşünmüyorum.

Ben olsam yapamazdım sanırım. uyuşturucudan hep çok korkmuşumdur.
Ayrıca 4 yıldır birlikteyiz demişsiniz hiç mi anlamadınız ? Uyuşturucu içen insan net belli olur. Vücuda verdiği belirgin zararlar var çünkü. Gözlerde kızarıklık, uyku hali gibi vs vs. Yakın çevreden kullanan tanıdığım vardı , baya belli saklanacak bir şey değil bu. Bence siz de biliyordunuz , suan öğrenmediniz ?

Nabican allahin uyusturucu bagimlisi suclusunu. Erkek irki tukendi de haberimiz mi yok. Kırana mi girdi bu adamlar.Bas tekmeyi gitsin.

Back