İyi bari aklı başında insanlarmış. Kendini yakma sonra çok pişman olursun.Hayır ayrılmamı istediler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(
- Konu Sahibi anonim99
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cezaevinde mahkeme tutuklama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
Üzerinde bulundurmuş o şekilde tutuklanmış satıcı mı içici mi öğrenmek için test yapılmış ve kanında çıkmış üstünde bulundurduğu için tutuklanmış olabileceğini düşünmüştüm ben de
Hayatım istanbulda önleme aramalarında polis on kişiyi çevirse 4ünün üzerinde uyuşturucu madde çıkıyor zaten:) tekrar söylüyorum sırf üzerinde madde bulundu diye, kan-idrarında uyuşturucu etken maddesi bulundu diye kimse tutuklanmaz. Cezaevlerinde böyle bir kontenjan yok:)
Devlet kullanıcılara diyor ki, ilk sefer yakalandıklarında, tamam yaptın bir hata, 5 sene içme, tedaviye git senin hakkında dava dahi açılmayacak.
Ancak üzerinde bulundırduğun miktar kişisel kullanımın üstündeyse, birileri senden uyuşturucu madde satın aldığını/temin ettiğini beyan ettiyse, teknik takipte buna ilişkin bir tespit varsa bu kullanmak değil ticarettir ve tutuklanma nedeni var sayılır
- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Boyle buyuk hatalar yapan ve sonra pismanim duzelecegim diyen hic kimse henuz pisman olup duzelmedi. Uzun seneler yatmaz merak etmein, cikinca hemen nikahi basar cocugu da yaparsiniz o da bu sirada 1 milyon kere daha kullanip sonra pisman olup duzelecegim diye sozler verir.
Maddi durumu olmayan kokaini berden bulacak. Allah aşkına mühendislik okuyorum diyorsunuz biraz akıllı olun. Cahil cahil her denilene kanmayın ya. Adam satıcı büyük ihtimal. Değilse bile öyle kolay tedavi olup bırakılamıyor bu meret. Hayatını mahvetmeye doğru koşuyorsunDosyasını görmedim ben süreçle yakından ilgilenmiyorum, çalışıyordu maddi durumu pek iyi sayılmazdı
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.677
- 798
Hala sevgilim mi diyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela?Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım (
Aç internetten oku be güzelim. Pahalıdır, ağırdır, ona ulaşması öyle kolay değildir. Kandırıyorlar seni. Ayrıl bu adamdanTürlerini bilmiyorum bu da ağır mı hafif mi onu da bilmiyordum üzdü biraz
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
Siz şakamısınız ???Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım (
Bide neden tutuklu serbest olması gerekiyor demiş hey Allahım
Allahım akıl fikir ver
Sevgilim demiyo mu bide
- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.236
- 798
Yeni başladığını söyledi neye inanacağımı şaşırdım artık
içici olsa o kadar kalmaz içeride belli ki içebileceğinden fazla kokainle yakalanmış satıcı yani. siz seviyorsunuz diye her yalana inanıyorsunuz belli ki.
kaç tane ünlü yakalandı kaç ünlünün uyuşturucu davası sürüyor neden içeride değiller hala? neden deniz seki yattı? bunlarıda mı hesap edemeyecek kadar aşktan gözünüz kör?
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
Belki ona bağlıHala sevgilim mi diyorsunuz? Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz mesela?
Ayrılmama sebebi var
Her ikisi de kullanıyor bu adam temin ediyorsa
Ayrılmaz
Hem sevgili zor bulunur hem madde
Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Ablacim senin kimin kimsen yok mu? kimse sana ne yapiyorsun demiyor mu?
- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
Bak güzel kardeşim diyorsun ki 4 yılımız var ve kimsem yok. Anlıyorum yaş 20 kavak yelleri romantizm ve bırakıp gidersem vefasız, nankör olur muyum kaygısı. Bir de duygular var şu an aşktan başının döndüğü yaşlar. Bilgiç teyzeler gibi konuşmak istemiyorum sana neredeyse annen yaşındayım. Biliyorum ki mantıklı sebepler şu an aklını çok çelmiyor romantik bakıyorsun. Evet haklısın burada iğneleyici yazan hanımlar var aslında onlar da dramatik bir filmin sonunu tahmin eden iyi seyirciler gibi kızıyor, hayal kırıklığına uğruyorlar. Sen inciniyorsun ama onlar seni sarsmak için o üslupla yazıyorlar. Üsluba takılma anafikre odaklan. Bak bizler neler gördük geçirdik yazalım sabah kadar oku ama ne kadar fayda edecek ?
insanız başkasının tecrübesinden %100 ibret alıp konforlu yaşam sürmek varken doğamız gereği o çomağı o kovana dürteriz ve arı sokmadan kafamıza dank etmez. Fakat bu mesele çok ciddi tüm hayatın söz konusu. 20’li yaş romantizmine 40’lı yaşlarda kahretme olasılığın çok çok yüksek. Tabi bu da en iyi senaryoda. O günleri görüp kendini kurtarabilirsen geçen yıllarına yanmakla ucuz atlatmış olabilirsin.
Başka bir pencere açayım sana
Diyorsun ya yüzüstü bırakamam. Peki o uyuşturucu kullanırken belki de satarken seni ve geleceğinizi ne kadar düşündü? Sence vefayı ne kadar hak ediyor? Sözlüyüz diyorsun senle gelecekteki ortak hayatını nasıl böyle tehlikeye atabildi?
insanız başkasının tecrübesinden %100 ibret alıp konforlu yaşam sürmek varken doğamız gereği o çomağı o kovana dürteriz ve arı sokmadan kafamıza dank etmez. Fakat bu mesele çok ciddi tüm hayatın söz konusu. 20’li yaş romantizmine 40’lı yaşlarda kahretme olasılığın çok çok yüksek. Tabi bu da en iyi senaryoda. O günleri görüp kendini kurtarabilirsen geçen yıllarına yanmakla ucuz atlatmış olabilirsin.
Başka bir pencere açayım sana
Diyorsun ya yüzüstü bırakamam. Peki o uyuşturucu kullanırken belki de satarken seni ve geleceğinizi ne kadar düşündü? Sence vefayı ne kadar hak ediyor? Sözlüyüz diyorsun senle gelecekteki ortak hayatını nasıl böyle tehlikeye atabildi?
- 25 Nisan 2018
- 4.236
- 8.252
- 158
Merhaba kardeşim. Yaşın küçük daha dört yıl verdim dediğin çocukluk yaşından 16 dan verdiğin mi. Yani o yaşta kine de emek demeyin büyüme çağındasiniz çocuksunuz daha o zamanlar.
Konuya gelecek olursak dört akrabam bu yüzden tutuklandı. Yedi yıl yatti üçü biri yeni girdi. ama içici olana karismiyorlar. Satıcı (yetiştirici)oldukları için yattılar. Yani daha yatar büyük ihtimalle. Hayatınızı çizin onu beklemeyin
Konuya gelecek olursak dört akrabam bu yüzden tutuklandı. Yedi yıl yatti üçü biri yeni girdi. ama içici olana karismiyorlar. Satıcı (yetiştirici)oldukları için yattılar. Yani daha yatar büyük ihtimalle. Hayatınızı çizin onu beklemeyin
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
He ol ol yanında sonra da dövüyo o bu şu diye konu açarsınÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- 25 Temmuz 2013
- 12.850
- 52.677
- 798
İnşallah öyle değildir.Belki ona bağlı
Ayrılmama sebebi var
Her ikisi de kullanıyor bu adam temin ediyorsa
Ayrılmaz
Hem sevgili zor bulunur hem madde
- 20 Kasım 2019
- 247
- 1.381
- 113
Kolay kolay kimseyi iceri almiyorlar. Kim bilir ne kadar çikti uzerinden de anca oyle aldilar. Insallah salmazlarda belki birakma surecine girer. Daha gecenlerde bir bagimli kendi annesini kesip balkondan atti. Insan bi bunlari gorup korkar ya. Zor gununde yaninda olucakmiş,hihi olursun. Bagimlilik zor is, kendi istemedikce seni tinlamazo. Seninde kullanici oldugundan suphelenmedim degil vallahi.
- 27 Mart 2019
- 29.704
- 108.137
- 598
Inşallah ama bu kadar çaba düşündürüyorİnşallah öyle değildir.