• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dur sana bisey anlatiyim komşum iki çocuğuyla 2 seneye yakındır içici kocasını bekliyo pandemi tatil hakim değişmesi vb...
Bi yol olmaz koşarak uzaklas

o işte bir satıcılık vardır. doğru yanlış bilemem ben bildiğimi söyleyeyim, kuzenimin apartmanında bir kiracı var, uyuşturucu satıyor. elli tane adam girip çıkıyor apartmana bir kaç kez başkasına balkondan atarken görmüşler, köşede takas yaparken görmüşler. sürekli şikayet ediyorlar fakat polis geliyor, adamı alıyor her seferinde kullanıcı olduğu için bırakıyor. satması ve sattığının kanıtlanması lazımmış. şu an apartmanda oturanlar kamera taktırdı, bekliyorlar. kuzenim kaç kez polis geldi aldı ama her seferinde 1-2 güne geri geldi dedi. sevgiliniz yüksek ihtimal sadece kullanıcı değil. biz de yanlış biliyor olabiliriz, bilemem..
hala bile isteye, yana yakıla beklemeniz de olacak iş değil ama başınızı yakmak istiyorsanız kendiniz bilirsiniz tabii.

Sicili temiz o yüzden kafam karıştı
Bizim kurumda geçici çalışan elemanında adli sicil kaydı temizdi ama adam 4-5 günde bir polis takibine takılıyordu en sonunda zaten içeri girmeyi başardı. Böyle tiplerin başından belada eksik olmuyor. Ne kadar sorunlu işe yaramaz adam varsa çevrelerinde oluyor.

Romantik düşünüyorsunuz da hayat maalesef sizin düşündüğünüz kadar toz pembe değil, insan sevdiği kişi için sigarayı, kumarı bırakamıyor siz uyuşturucuyu bırakacağını düşünüyorsunuz. Kendisi bırakmak istese bile çevresi müsade etmez kuşkunuz olmasın

Many.kmısın ya belkıde sadece içmiyordur satıyordur kimbilir kac colugun cocugun cebine soktu bu illetti. Kimbilir annesinden uuustrucu parası isterken kadını hergun tartaklıyordu. Sana normal mi geliyor bunu kullanması?

Eşime sordum sevgilisi ne iş yapıyor söylesin ben torbacımı kullanıcı mı söyleyeyim dedi yani elde etmesi bayağı pahalıymış zenginler içer onu dedi. Eşim ayrıca en az 5-6 kez yakalanmıştır hatta 10 kez yakalanması lazım ki içeri alınsın zaten 7 yıldan az suçlar için denetimli serbestlik oluyormuş.

Sicili temiz o yüzden kafam karıştı
Yani daha önce yakalanmamış.
Herkese atar gider yapıyorsunuz da bir az mantıklı düşünün. 4 sene beraber olduğunuz bir insanı tanıyamamışsınız. Polis tesadüfen mi yakaladı? Büyük ihtimal zaten takip ediliyordur. Ellerinde yeterli kanıt varmış ki tutuklanmış. Polisin bildiğini bu kadar yakındasınız siz bilmiyorsunuz. Kötü gün derken kastedilen bu değil. Hasta değil adam uyuşturucu kullanıyor. Aşktan gözünüz dönmüş bir dahakine siz de tutuklanabilirsiniz. Ben sabıkalıyım kız arkadaşımın eşyalarının arasına gizleyeyim der veya sizin bulunduğunuz mekanda alır satar. Başınızı durduk yere belaya sokmayın.

Uyuşturucu dün başladım bugün bıraktım gibi bir şey değil. Yavaş yavaş bağımlı olunuyor. Ya siz de biliyordunuz göz yumuyordunuz ya da sizi bile ayakta uyutmuş. Bazıları bağımlı olmadığını, isterlerse hemen bırakabileceklerini, kullandıkları maddenin bağımlılık yapmadığını asıl diğerlerinin kötü ve ağır olduğunu söyler.

Cahil aileler de evlenince düzelir diye saf bir kızı kandırır kitlerler oğullarını. Biz çektik artık karısı çeksin derler. Evlendiği kişi de çocuk olunca bırakır düzelir der bir de çocuk yaparlar. Bakın maddi manevi her şeyinizi sömürür, elinizde avucunuzda ne varsa yer bitirirler. Mecbur olan, bakmakla yükümlü olan ailesi siz değilsiniz.

Efendi adam yerine p.ç sendromuna tutulmuşsunuz. Buradaki üyeler ağzıyla kuş tutsa vazgeçmeyeceksiniz bu bağımlıdan. Yazık bataktan kurtulma imkanı varken saplanmayı tercih eden gencecik bir kızsınız.

Daha önce de dedim. Yine diyeceğim.
Umarım 10 sene yatmaz.
1 ay içinde hemen çıkar da bu kızla evlenirler.
Yoksa o adam ileride aklı başında, eli yüzü düzgün, iyi aile kızı bulup onun başını yakacak.
Bu saf da sizin bizim gibi ailelere gelin gidecek. Evlerden ırak....
Birbirlerini bulmuşlar.
Alan memnun satan memnun.
Evlensinler bence.
Eskiden ben de böyle düşünüyordum ama ürüyorlar maalesef. Günahsız masum çocukların da başını yakıyorlar.

Çünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Hataya düşmüş birinin kanında üzerinde madde bulunuyor ve siz yanında olmaktan bahsediyorsunuz bravo anne ,babalar feryad ediyor evladım ilerde kalsın çıkmasın hem kendini hem başkasını yakıyor diye avaz avaz bağırıyor siz kalkmış sevgi diyorsunuz.
Sevginiz batsın

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
İçiciye ceza yok bildiğim kadarıyla.satıcıya var ceza.

Eşime sordum sevgilisi ne iş yapıyor söylesin ben torbacımı kullanıcı mı söyleyeyim dedi yani elde etmesi bayağı pahalıymış zenginler içer onu dedi. Eşim ayrıca en az 5-6 kez yakalanmıştır hatta 10 kez yakalanması lazım ki içeri alınsın zaten 7 yıldan az suçlar için denetimli serbestlik oluyormuş.
Ben de eşiniz avukat sandim yazının başını okuyunca

İçmekten kimse tutuklu yargılanmaz ya satıyordur, ya ortada başka pis işler vardır. Kimse evet oğlumuz uyuştrucu tüccarı demez, bile bile başını yakıyorlar. Ayrıl kaç kurtar kendini. İçmekten girdiyse bile, uyuşturucudan hapse giren adamla ne işin var?
İçmekten tutuklu yargılanılabilir.

Back