• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEVGİLİM CEZAEVİNDE YARDIM :(

İlk mahkemede çıkar mı ne kadar içeride kalır sizce (satıcı değil içici)

• İlk mahkemede çıkar

• 2 3 aya çıkar

• 6 7 aya çıkar

• 1 sene verirler

• 2 3 sene

• Daha fazla

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şakamısın ben bu adam cezaevinden çıkıp bana musallat olur mu diye düşün derim ne istiyorsun ki adam madde etkisinde annesinin basını kesmiş sen kimsin de sana zarar veremesin bu insanlar tehlikeli hayatını yaktığın umurunda değilse canını düşün
Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(

Bir bağımlı aynı zamanda satıcı adayıdır. Maddeye en kolay erişim şekli bu çünkü.
Yalan söylüyor işte bariz. Bizim kız da daha yalanlarına inanma derdinde. Kimse sattım da içeri girdim demiyor zaten. Hep ya kullanıcı oluyorlar ya da o an üstlerinde "az bir miktar" bulunuyor. Yersen tabi.
Kumarbazın, alkoliğin, madde kullananın sözüne nasıl güveneceksin?

Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
Büyük konusmuyoruz, çocuklarımız var empati yapıp üzülüyoruz. Yoksa bize ne? Boş bir arsada ateş yansa birisi bile bile ateşe yürüse diğerleri sadece üzülür. Yanan o kişi olur. 😉

Hayatta hiçbir konuda büyük konuşmam,iki tane evladım var.Allah cümlemizin evlatlarını korusun böyle şeylerden😔.
Tüm kötülüklerden korusun. Benim de bir oğlum var. Yalan söylemeyeceğim. Böyle kızlardan da korusun.
Eş seçimi de sevgili seçimi de önemli.
Arkadaş çevresi de önemli.

Büyük konusmuyoruz, çocuklarımız var empati yapıp üzülüyoruz. Yoksa bize ne? Boş bir arsada ateş yansa birisi bile bile ateşe yürüse diğerleri sadece üzülür. Yanan o kişi olur. 😉
Doğum yaptıktan sonra kimseye yorum yapamaz oldum ya.
Ne desem kınama kınadığın başına gelir.
Sonra vicdan yapıyorum benimde oğlum var. Allahım gerçekten kınamadım diyorum :D

Ana babanız biliyormuş ya ne dediler sana. Destek ol zor gününde yanında ol mu? En çok bunu merak ettim söyleyebilir misiniz?

Doğum yaptıktan sonra kimseye yorum yapamaz oldum ya.
Ne desem kınama kınadığın başına gelir.
Sonra vicdan yapıyorum benimde oğlum var. Allahım gerçekten kınamadım diyorum :KK70:
En büyük korkum, bdv'nin 20 yaş altı sözlü ve evli kadınları gibi bir kızımın olması. Hoppa
Evli değilim ama valla korkuyorum haaa.
17-18'de evlenenler, imam nikahlı "evlenenler", nişanlananlar... :olamaz:

Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım :KK43:(
Çok emin konuşuyorum içmekten tutuklu yargılanmaz. Ticaret vardır o işin içinde eğer tutukluysa. Geçmiş olsun

Rehabilitasyon merkezi misin ki adamı çekip kurtaracaksın. Senin o dediğin filmlerde 2 ay sonra yazarsin ben bıktım bu adamdan ayrılmak istiyorum kızlar yol gösterin diye

Zaten kim yakalansa hemen pişman olduğunu söylüyor.
sende bırakma canım yanında ol 4 yıl boşa mı geçmiş olsun

Lütfen bağımlılık üzerine tonla belgesel var, birisini izle.
Ama benim aşkom böyle değil, 2 kez içmiş diye düşünme.
Herkes 1 2 kez içerek başlıyor.
Kimse dur bir müptezel olayım, dibe batayım diye başlamıyor.
Bağımlı olur para bulamazsa kötü tabir olacak ama iş karısını kızını pazarlamaya kadar gidiyor.
Değer mi sence?

Bence bu kadar kınamayın Allah büyük yarın ne olacağı belirsiz, sözlendik ve iki ay sonra biz bu durumu öğrendik ailem biliyor dedim onaylıyor demedim
Bak güzellik burda kimse seni yada sevgilini kınamıyor. Burda yazan insanların binlerce yaşanmışlık hikayesi var. Hayat bütün hataları sana yaptırıp ders verecek kadar uzun değil. Biraz söz dinle, ders al diye yazıyoruz. Beğenmiyorsun herşeye cevap veriyorsun. Ama bu illet öyle hemen bırakılacak bir şey değil. Az öncede yazdım tahminimce sende kullanıyorsun. Önce kendin tedavi olmalısın. Zor gününde yanında olman gereken sevgiyi sen çok yanlış anlamışsın.

Geçen gün izledim 70 yaşında dede resmen inşaatta çalışıyor oğlunun uyuşturucu parası için. Sırf oğlu annesine zarar vermesin diye. Bu mu kendine reva gördüğün hayat?

Back