Ben kullanmıyorum kullanıyor olsam böyle bir başlık açmam aklım yerinde asla da kullanmam evet bilgim yoktu araştırdım kurtulması zormuş bu durumda benim elimden bir şey gelmez zatenBak güzellik burda kimse seni yada sevgilini kınamıyor. Burda yazan insanların binlerce yaşanmışlık hikayesi var. Hayat bütün hataları sana yaptırıp ders verecek kadar uzun değil. Biraz söz dinle, ders al diye yazıyoruz. Beğenmiyorsun herşeye cevap veriyorsun. Ama bu illet öyle hemen bırakılacak bir şey değil. Az öncede yazdım tahminimce sende kullanıyorsun. Önce kendin tedavi olmalısın. Zor gününde yanında olman gereken sevgiyi sen çok yanlış anlamışsın.
4 sene nedir yaaa, 40 senelik evliler taniyamiyor birbirini, yargılamak istemem, inşallah tedavisini olur topluma kazanır ama bu öyle grip tedavisi gibi 2 ilaçla olacak iş değil biliyorsunuz umarım, bayağı fedakarlarlik etmesi gerekiyor sevgilinizin. Umarım herşey hayallerinizdeki gibi olur, zira hayat tozpembe değil malesefÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Dinle bence bir madde bağımlısı ile sevgiliymisim aylarca bir yila yakın görüştüm madde bağımlısı olduğunu öğrenince ayrıldım çok korktum mahalle bastı evimi bilmediği için kapi kapı beni aradı karakolluk olduk aklinizi başınıza alın oldurulmekle dahi tehtit edildim bu yüzden iki yıl şehir diisnda yaşadım tüm iletişim yollarını kapattım sosyal medyayı sildim hhepsin madde etkisinde yaptı kendine geldiğinde ben ne yaptım demiş ama kaçıp canımı kurtardım bir iki defa içtim demesi yalan 4 senede sizinde anlamasanız imkansız kendine bunu sakın yapma ayrıl karşına doğru düzgün insanlar çıkar yakma kendini madde etkisinde ne yaptıklarını bilmiyorlar oldugunle kalırsın madde etkisinde cinayet isledim dese ertesi gün serbest canını da mi sevmiyorsun kardeşim delirdinmiHayır ayrılmamı istediler
Ooo maşallah. Yalnız kokaine kadar geldiyse sevgilin bu iş yaş. Ne kurtulur ne bırakır. Öyle 1-2 içmekle kokain de kullanılmaz. Kokaine gidene kadar baya herşeyden kullanmıştır oKokain
İyi kurtulmuşsunuz bu durumda ben de devam edemem zaten belki bi umut vardır diye yazmıştım ama gerçekler yüzüme çarpıldı, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsınDinle bence bir madde bağımlısı ile sevgiliymisim aylarca bir yila yakın görüştüm madde bağımlısı olduğunu öğrenince ayrıldım çok korktum mahalle bastı evimi bilmediği için kapi kapı beni aradı karakolluk olduk aklinizi başınıza alın oldurulmekle dahi tehtit edildim bu yüzden iki yıl şehir diisnda yaşadım tüm iletişim yollarını kapattım sosyal medyayı sildim hhepsin madde etkisinde yaptı kendine geldiğinde ben ne yaptım demiş ama kaçıp canımı kurtardım bir iki defa içtim demesi yalan 4 senede sizinde anlamasanız imkansız kendine bunu sakın yapma ayrıl karşına doğru düzgün insanlar çıkar yakma kendini
AhahahahahahahhahahahÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
Türlerini bilmiyorum bu da ağır mı hafif mi onu da bilmiyordum üzdü birazOoo maşallah. Yalnız kokaine kadar geldiyse sevgilin bu iş yaş. Ne kurtulur ne bırakır. Öyle 1-2 içmekle kokain de kullanılmaz. Kokaine gidene kadar baya herşeyden kullanmıştır o
Ben size daha çok üzüldüm hala umudunuz var ki sevgilim diyor bir umut bekliyorsunuz çok yazık.Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
KandırılıyorsunuzBağımlılık belirtileri göstermiyordu 2 kere kullandım dedi buna inanmadım ama hiçbir belirti yoktu avukat tedavi sürecinden dolayı 6 ayı bulabilir dedi
Avukatı ilk mahkemede serbest kalacağını söyledi sadece mahkeme birkaç ay sonra olabiliyormuş bu yüzden şuan mahkemeye kadar tutuklu olduğunu söyledi böyle bir şey yok mu o zamanUyuşturucu madde kullanmaktan kimse tutuklanmaz, kullanıcılara ilk vukuatlarıysa kamu davasının açılmasının ertelenmesi kararı verilir, denetimli serbestlik uygulanır. İlk vukuatı değilse de kamu davası doğrudan açılır.
Ya bulunan madde kişisel kullanım sınırlarının oldukça üstünde ya da uyuşturucu ticaretine ilişkin delil ve emareler mevcut sevgiliniz için.
Ayrılın.
Adam bildiğin torbacı, bu kızcağızı da kandırıyorlar tedavi falan diye. Cezaevine girmiş, tutuklanmış ne tedavisi.Kandırılıyorsunuz
Mahkemesi olmadı hüküm giymedi tutuklu diyorum kandırıldığımı size düşündüren neAdam bildiğin torbacı, bu kızcağızı da kandırıyorlar tedavi falan diye. Cezaevine girmiş, tutuklanmış ne tedavisi.
Hayatını karartiyorsun haberin yok.....Kızlar sevgilim 1 ay önce cezaevine girdi üstünde uyşturucu maddeyle yakalanmış içtiğini söylemiş ve kanında da cıkmıs onla iletişime geçemiyorum ailesi az miktarda maddeyle yakalandığını söyledi içmekle yargılanıyor ama 1 aydır tutuklu neden tutuklu serbest olması gerekmiyor mu başına böyle bişey gelen var mı ilk mahkemede çıkar mı bana 6 aya kadar çıkar dediler ne kadar doğru sizce çıkar mı mahkeme tarihi ne zaman belli olur yorumlarınıza ihtiyacım var ne yapacağımı bilmiyorum çok darlandım(
Kokain
Bizim oglan evlensin, karisi belki hizaya sokar, wvi duzeni olursa degisir diye muptezel ogullarini senin basina saracaklar. Uyusturucu etkisi altinda ölümüne dayak yemek istiyorsun herhaldeÇünkü 4 senem, herşeyim olan insan bir hataya düşmüş ve bundan pişman tedavi olacak ben de yanında olucam sevgi zor günde de yanında olmak değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?