Sevgilim biseksüel olabilir mi?

Benzerlerini yaşadım evlendikten sonra hayatim kaydı kaç kurtul

Ben öğretmenim , yeni nesilden bazı erkekler aslında gay veya biseksuel değil ama davranışları çok feminen ...hatta ben bir çocuğu kız sanıyordum , konuşurken dahi hala o enerjiyi alıyorum ama erkek ve gay değil olsa farkediliyor davranışlardan mesela bir tanesi gay onu direk farkediyoruz ...ama diğer gay veya biseksuel değil ama feminen davranışlar mevcut anlattığıniz gibi..

lan pzvnkliğin nesi normal . ben diletmedim kendisi diledi. elimde kürek olsa da ağzınıza geçirsem bir tane. ha bir de aldatsın beni, karakteri bu diyelim. adam beni pazarlayacak diyorum utanmasa. normaline ...... ben onun

Sözlerine dikkat et öncelikle. Sevgiline istediğin küfrü et bana lan diyemezsin.
Ayrıl o zaman. Bize ne ya. Normal demedim. Normal olup olmamasının önemi yok dedim. Normali duymak isteyen sensin ısrarla.
Derdin ne senin?

Ayrılın, kurtarın adamı kendinizden.

Bakımlı, kibar bir erkek olabilir ancak bazı noktalar var ki kırmızı alarm veriyor. Cilt bakımı yaptıran, epilasyona giden erkekler normal bence artık dağ kaçkını gibi gezilmesi absürt hale geldi herkes elinden geldiğince kendine özen gösteriyor. Benim erkek arkadaşım berbere gittiğinde adam hemen bi maske felan yapıyor normalleşti bunlar. Ama popo fotosu arşivlemek, anal yoldan uyarılmak çoğu kişiye, bana da hoş gelmiyor. Bu şekilde ilişki yöntemleri var kadının da erkeği anal yoldan tatmin ettiği vs vs ama sizin beklenti ve görüşlerinize aykırı olduğunu görüyorum. Bu adam zamanla bunları sizden bekler yani, ayrıca popo fotosundan arşiv yapması bana biraz hassas geldi. Fotoları birine atıyor mu merak ettim doğrusu. Uzun lafın kısası siz ve bu çocuk farklı dünyaların insanlarsınız. Üzmeyin birbirinizi ve rencide etmeden bitirin gitsin. Hayırlı olanı böyle bence

Sevgilin biseksüel olabilir ve buna rağmen seni seviyor ve sana sadık olabilir. Önemli olan senin onu olduğu gibi kabul edip etmeyecek olman. Anladığım kadarıyla karakterini de, sana karşı olan tavırlarını da çok sevmiyorsun. Kendisiyle ilgili bu kadar rahat ve egosuz davranıp seninle özel anlarını çekinmeden paylaşmış birisi bence biseksüel bir eğilimi olsa hiç durmazdı ama yine sen bilirsin tabii ki.

ne pislik bişeysiniz siz ya midem kalktı okuyana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…