Sevgilim biseksüel olabilir mi?

bu konuya cok güldüm. Hetero bir kişinin yapmayacagi seyleri yapiyor. Hetero kac erkek, poposunu cekip arşivler. Mst. yaparken G noktasini uyarmasi anormal gelmedi bana, erkeklerde de g noktasi orasi çünkü bunu hetero erkekler de yapiyor.Hatta Kıbrıs tarafinda cok populer bu. Diger yazdiklarinla birleştirilince bence de dusundugun gibi

Benim de çevrende böyle biri vardı. Annesi kız çocuk hayali kurarmış. Büyüdükçe saçlarını uzatıp süslü tokalar takar, süslü çoraplar giydirirmiş. Sevgilileri oluyordu ama hiç derin bir ilişkisi olamadı. Kendine itiraf edemediğini düşünüyorum. Şu an 40 yaşını çoktan geçti ve hala bekar. Mükemmel bir insandı. Hayatımda hiç o kadar güzel yürekli birini tanımadım.

Size gelirsek; bence en doğrusu ayrılmanız. Sizin beklentileriniz bu kişiye ait değil, hayalinizdeki adam bu değil.

Bize niye sinirleniyorsunuz ki.
Hareketlerin normal olup olmaması önemli değil.
Avrupada bu tarz erkeklerin normal olması da önemli değil.
Siz bu adamın hareketlerinden rahatsızsınız bundan ötesi yok.
Biz normal dersek kendi kendinize bu normalleştirmeye çalışacaksınız.
Gerek yok.
Sürekli içinizde bunun muhasebesini yapacaksınız.
Adamdan özür diletmeniz mantıklı değil. Onun da normali bu. Karakteri bu. Değişeceğini sanmıyorum. İlişkinin ilk zamanları kendini zorlar size uyum sağlamak için. Zamanla yine kendi normaline döner. Erkekleri değiştirmeye çalışmayın. DEĞİŞMEZ.

Benim stajyerken patronum 20 yaşındayken kendini kesfetmişti.
Hatta bir keresinde hayat çok gariptir arkadaşlar 20 yaşıma kadar kadınlardan, 20 den sonra erkeklerden hoşlanmaya başladım demisti. Erkek arkadaşı vardı hatta

Belki sizin ki daha kendini keşfedememiş olabilir

Ne olduğunu veya olmadığını bilemeyiz ama sizin onu sevmediğiniz belli.

Sizi kimse suçlamıyor bi sakin olun. Sadece gavat olduğunu düşündüğünüz ve davranışlarından bu kadar işkillendiğiniz biriyle biseksüel olmasa bile birlikte olmayın deniyor. Çünkü belliki birbirinize uygun değilsiniz.

Büyük ihtimalle biseksüel ama 20 yaşında olduğu için kendisi de farkında değil henüz. Benim 38 yaşında bir arkadaşım var çok iyi kafa dengi çok kibar 3 ablası var kadın dilinden çok iyi anlar kırılmaz konuşurken dışarıdan bakınca acayip yakışıklı bir erkek nişanlandı bir gün nişanlısı anlamıştı onu da biseksüel olduğunu

Sevgiliniz heteroseksüel ama kadınsı hissettiği yanları var böyle erkekler görmüştüm. İlerleyen zamanlarda crossdresser(kadın gibi giyinmek) olup kadınlarla lezbiyenliğe benzer cinsel ilişkiler yaşayabilir. Bir bireyin karşı cins gibi davranmasının hoşlandığı cinsiyetle alakası yok her kadınsı erkek gay değildir her erkeksi kadın da lezbiyen değildir kendini kadınlara becertmek isteyen erkekler, erkekleri becermek isteyen kadınlar var. Durum düşündüğünüzden karmaşık. Heteroseksüelseniz maskülen erkeklerden hoşlanıyorsunuzdur, erkek arkadaşınız kadınlardan hoşlanıyor ancak hissiyat bakımından tam bir erkek sayılmaz. Bu da değişecek bir şey değil onu böyle kabul etmelisiniz ya da ayrılmalısınız.

Gavatin anlamını öğrenin gelin Gavatlik hareketlerde bulunan bir adama sürekli şans vermek 10 ay bu ilişkiyi sürdürmek ne demek??! idrak sorununuz var galiba........

Gavatlığı ve pvngligiyle alakalı bir bu kadar daha yazı yazarım aslında ama çok uzun olacak. Öyle olduğunu bilin yeter.
Kimse size neden daha önce anlamadın demiyor ki? Bakin konunuzda kullandığınız şu kelimeler hakaret teşkil ediyor ve anlam olarak cinsel yönelimle ilgisi de yok. Siz bu kelimelerin anlamını bilmiyorsunuz galiba.

Konunuzda benim takıldığım nokta bu üslup. Yoksa diğer yazdıklarınız biseksüellik belirtileridir ya da değildir, kabullenirsiniz ya da kabullenmezsiniz benim bileceğim bir konu değil.

Bu özellillerde biri size nasıl çekici geldi sevgili olarak merak ettim

Ay mast yaparken popo parmaklamak mi. Bu bilgi neden sende var. Gerçekten kusucam. Gay mi biseksuel mi onu bilmem de bunu yalandan ayrilirdim.

Hem bu kadar şüpheye düşmek öyle olmasından beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…