Hepiniz anladığım kadarıyla ya doğru düzgün bir ilişki yaşamamışsınız ya da ilişki yaşamayı bilmiyorsunuz. eğer öyle olsaydı bana "madem neden sevgili oldun onunla" diye sormazdınız. şimdi size salağa anlatır gibi anlatıyorum. öncelikle ben müneccim değilim gelecekte başıma bunların geleceğini bilemezdim. siz müneccimsiniz heralde ki beni bilmemekle suçladınız. ilk olarak ben kibarlığından, kültürlü oluşundan ve sohbetinin sarmasından etkilenmiştim. evet sadece negatif yönlerini yazdım yazıya ama arkadaşlar sizin kafanız basmadığı için anlamıyor olabilirsiniz ama çocuğun iyi yönleri de var. ben iyi yönlerinden etkilendim. çocuğu daha fazla tanıdıça beni rahatsız eden yönlerini gördüm ve YAVAŞ YAVAŞ soğudum. tek bir şeyde silip atmadım kimse 4 4lük değil. 10 ayda bardak taştı. ben hala emin değilim, ki sizi insan yerine koyup burada danışayım dedim. ve aylarca beraber olduğun kişiyi tak diye silip atamıyorsun. bazı şeyleri görmezden gelmek zorunda kalıyorsun çünkü aranızda bir bağ var. sevgi veya aşk olsun olmasın, bağlılık denen bir şey var. ayrıca bu yazdığım şeyler normaldir de belki ben kapalı görüşlüyümdür de beni rahatsız ediyordur diye düşündüm anladınız mı. millet eşini aldatıyor eşi ayrılmıyor siz bana burda laf yapmışsınız niye ayrılmadın diye
. Kendimi kapalı görüşlü gördüğüm için kendimden özür diliyorum buradakiler kapalı dahi olsa bir görüşe sahip olacak seviyede değiller. bana şu basit şeyin açıklamasını yaptırdınız ya
bu arada özür dilerim flört dönemindeyken çocuğun popo arşivinden haberim olmadığı için
gvt ve pzg lik konusunda da beni değişeceğine dair çok büyük manipüle etti 10 ay. ben 10 ayın sonunda anca anladım değişmeyeceğini. SEVEN ERKEK GAVATLIK PZGlik YAPMAZ dedim. tabi siz onun bana yaptıklarını sorun etmeyip benim bunu dillendirmeme laf söylüyorsunuz ya
allah çevrenizdekilere sabır versin