Sevgilim biseksüel olabilir mi?

Evet bunların birde uyanık modeli var lise de çok yakın arkadaşımdı kendisi ve tüm okul onu gay biliyordu ama işin aslı çok başkaydı okulda ben heteroyum erkeğim diye gezen en popüler erkekten bile daha çok kızla birlikte oldu hala aklıma geldikçe gülüyorum :)

e öyle ama. diyorum ya kendisi de kabul edip özür diledi defalarca. affettim.
Gavat olduğunu düşündüğünüz biriyle sevgili olmak mantıklı mı gerçekten böyle bir şey insanın yüzüne nasıl söylenir? Hadi söylediniz nasıl yüzüne bakabildiniz? İzzetinefis denen bir şey var.

Çok mu aradin bu çocuğu.Madem eşcinsel neden seninle sevgili olmuş.

e öyle ama. diyorum ya kendisi de kabul edip özür diledi defalarca. affettim.
E affetme rahatsızsan
Öyle ya da değil mutlu değilsen, kafandaki ilişki bu değilse ne diye devam ediyorsun anlamadım.

Bide eleştirirsin falan da gavat,pz de demezsin yani.

Sevgilinin cinsel eğilim ve tercihlerinden önce ilişkideki saygıyı düşünmeni öneririm.

Çok mu aradin bu çocuğu.Madem eşcinsel neden seninle sevgili olmuş.
Ol"muş"?Sevgililik tek taraflı bişey değil. Madem cinsel ve sosyal hayat farkınız var önceden belli değil miydi?Bu kadar farklı iseniz neden sevgili oldunuz desek daha yerinde olur sankisi.

Yakında oryantele başlayacak diye korkuyorum
Ay buna çok güldüm.Gerçekten dans etmekte çok yetenekli erkekler var.Tek oryantal değil.
sanatçı veya gay olmadığı sürece çok az hetero erkek güzellik salonuna cilt bakımına gider.
Metroseksüel erkekler var.
Siz sevgili olmadan evvel bu çocuğun nelerinden etkilendiniz.
Popo arşivinden galiba.

Konu sahibi 10.aydır arkadasından bu kadar konuştuğunuz,eleştirdiğiniz adamla niye birliktesiniz?Özür dilettirmişsiniz.Cinsel tercihi ne bilemem ama siz uyumlu değilsiniz.Ayrılın.Ayrıca o parmak olayları….bu kadar detaya girmenize gerek var mıydı?

"bu şekilde" derken. ben ne yaşadıysam onu yazdım hatta objektif olabilin diye oldukça olayları tarafsız ve olduğu gibi yazmaya çalıştım. kötülemiyorum kimseyi.
Daha ne kadar kötüleyebilirsiniz? Sizin tabirinizle adam hem gav.t , hem pez..enk oldu. Biseksüelliği devede kulak kaldı resmen. Hem bunları söyleyip, sonrada sevgilim diye nasil kolunuza takıp geziyorsunuz?

ya sabırrrrrrrrr kardeşim eğer cinsel yönelimi farklıysa ne diye benimle sevgili oluyor lan? ne suçlamak için bahane arıyorsun düpedüz başka bir şey için kullanmış oluyor beni. saygılı yorum yazayım yazayım dedim zeka seviyeniz o kadar düşük ki size saygı gösterilmez. istediğim gibi de eleştiririm gavat da derim pz de derim gavatlık yapmasaymış pz lik yapmasaymış. o yaparken sıkıntı yok ben dillendirince sıkıntı oluyor. hay ben sizin zihniyetinizi...

Daha ne kadar kötüleyebilirsiniz? Sizin tabirinizle adam hem gav.t , hem pez..enk oldu. Biseksüelliği devede kulak kaldı resmen. Hem bunları söyleyip, sonrada sevgilim diye nasil kolunuza takıp geziyorsunuz?
ya sabırrrrrrrrr kardeşim eğer cinsel yönelimi farklıysa ne diye benimle sevgili oluyor lan? ne suçlamak için bahane arıyorsun düpedüz başka bir şey için kullanmış oluyor beni. saygılı yorum yazayım yazayım dedim zeka seviyeniz o kadar düşük ki size saygı gösterilmez. istediğim gibi de eleştiririm gavat da derim pz de derim gavatlık yapmasaymış pz lik yapmasaymış. o yaparken sıkıntı yok ben dillendirince sıkıntı oluyor. hay ben sizin zihniyetinizi...

ananın popo arşivinden etkilendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…