Sevgilim biseksüel olabilir mi?

lolakoala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
16
-19
22
Merhaba arkadaşlar benim 10 aydır bir sevgilim var. 10 aydır beni gay ve biseksuel olduğuna dair şüphelendirecek bir sürü şey oldu. Öncelikle ilişikinin başından beri yumuşak bi karaktere sahipti yani gereğinden fazla kibardı, konuşması feminen değildi sadece r harflerini feminen bir şekilde söylüyordu. Biraz kırıtarak yürüyordu. Bir tiyatro gösterisinde rolü gereği bir erkekle 3 defa öpüşmüştü. Beni de hiç kıskanmıyordu ve sahiplenmiyordu aksine bralet ve kısa şort giymem için ısrar ediyordu. Kibar ve medeni bir insan olduğuna yordum ama içime kurt düşmemiş de değildi.

Daha bir sürü şey var. Mesela poposunun sıkılmasına tahrik oluyor ve poposunu sıkmamı istiyor. hatta kendisi mst yaparken arkasini parmaklıyor. Telefon galerisinde bir albümü var ve orada aynada poposunun fotosunu çekip biriktiriyor. Popom güzel gözüktüğü zamanlar fotoğrafını çekiyorum dedi bana. Normal fotoğraf çekilirken kızların yaptığı gibi dudak büzerek(öpücük şeklinde) poz veriyor. Şirinlik olsun diye yapıyordur demeyin sosyal medyada da paylaşıyor. Güzellik salonunda cilt bakımına gidiyor ve evde de kendine cilt bakımı yapıyor. Bunları da cinsiyetçileştirmeyin demeyin lütfen arkadaşlar sanatçı veya gay olmadığı sürece çok az hetero erkek güzellik salonuna cilt bakımına gider. Kediden, böcekten, lunaparktan yani her şeyden korkuyor. Arabalara hayatı boyunca hiç ilgisi olmamış. Sakal uzatmaktan nefret ediyor ergenliğe girdiğinden beri asla uzatmıyor ve hiç sevmiyor. Normalde erkekler ergenliğe ilk girdiklerinde sakalıyla hava atar yani.

Benden önceki arkadaş grubu sevgilimi gay sanıp bir çocuğa ayarlamaya çalışmışlar. Gay olmadığına da çok zor ikna olmuşlar, belki de olmamışlardır. İngilizcesi çok iyi ve lana del rey tarzı şarkılar da dinliyor. Sporla hiç arası yok sanata düşkün. Latin tarzı dans ediyor kırıtarak. Yakında oryantele başlayacak diye korkuyorum. İlişkide hiç sahiplenici ve korumacı bir kişiliği yok. Gavatlığı ve pvngligiyle alakalı bir bu kadar daha yazı yazarım aslında ama çok uzun olacak. Öyle olduğunu bilin yeter.

Ben erkek arkadaşımla konuştum, hiç biseksuel olduğundan şüphelendin mi dedim hayır dedi. Hiçbir zaman kabul etmedi ama zaten kabul etseydi benle işi ne? Sosyal medya hesaplarının keşfet kısmı da açık saçık kadınlarla doluydu. Benden de cinsel olarak etkilendiği belli. O yüzden gay değil de biseksuel olduğundan şüphelendim ben de.

Bir de sevgilimin ailesi aşırı korumacı yetiştirmiş. Uzun yılları çocukları olmadığı için tüp bebek tedavisiyle olmuş. Yani aşırı korumacı yetiştirmişler. Bisiklet sürmeyi bile bilmiyor sevgilim. İkimiz de 20 yaşındayız ve geçen sene sevgilimin oruç tutmasını izin vermediler aç kalmasın diye. Hiçbir hastalığı da yok koskocaman herif. Belki de bu yüzden yumuşak oldu bilmiyorum. Ve bu yumuşak yetiştiriliş sevgilim normalde heteroyken erkeklere de yönelmesine neden olmuştur. Daha anlatacağım çok şey var ama çok uzun oldu.

Sizin düşünceleriniz neler arkadaşlar sizce erkek arkadaşım biseksüel mi?

Ablacım napsın adam aaaağğğııkkk ıhhhgkk diyip ıkınarak sağa sola balgam atıp tükürük mü atsın tesbih mi ceksin napsın? Bu seferde kabalıktan ölüyor dersin. Bende sanatçıyım beğeniyorum kızları mızları lez miyim şimdi?

konu sanatçı olması mı? kaba birini istemem tabii ki ama yazdıklarım normal şeyler değil bence.

Kişilik özelliklerinden bu şekilde bahsettiğiniz biriyle (hetero bir birey olsa bile) sevgili olmaya nasıl devam edebiliyorsunuz?"
"bu şekilde" derken. ben ne yaşadıysam onu yazdım hatta objektif olabilin diye oldukça olayları tarafsız ve olduğu gibi yazmaya çalıştım. kötülemiyorum kimseyi.

"bu şekilde" derken. ben ne yaşadıysam onu yazdım hatta objektif olabilin diye oldukça olayları tarafsız ve olduğu gibi yazmaya çalıştım. kötülemiyorum kimseyi.
Kişilik özelliklerinden bu şekilde bahsettiğiniz biriyle (hetero bir birey olsa bile) sevgili olmaya nasıl devam edebiliyorsunuz?
ayrıca ben bu kafa karmaşıklığım yüzünden şuan ara verdim ilişkiye. ben mi yanlış düşünüyorum acaba diye soruyorum. kafa karmaşıklığımı gidermeye çalışıyorum.

Kötülemekten bahsetmiyorum. Hoşunuza gitmediğini hissettim. Yani hoşnut değilsiniz gibi geldi okurken. Diyelim sadece kadınlardan hoşlanıyor. O zaman saydığınız bu bütün özellikleri sizin için sorun olacak mı olmayacak mı?

Çok
şüphe çekici, şüphelenmekte haklısın. Ancak Avrupada da bu tarz erkekler var baya ve belli ki dişil enerjisi yüksek. Sex on the city de de böyle bir bölğm vardı, kadın (charlotte) sevgilisinin gay olmadığına çok çok zor inanmıştı ama adam fareden korkup bş yerlere çıkınca, kendi eril enerjisinin o adamın dişilliğine yetmeyeceğini anlamıştı.
Yani, sevgilin hetero ise bile, bu tarz biriyle yapabilir misin iyi düşün. Tabi bir de kendisinin bile belki farkında olmayabileceği ve duygularını bastırmış olabileceği gerçeği var.
Benim de bir arkadaşım böyle ve hep sıkıştırmama rağmen kadınlardan hoşlanıyor ısrarla. Makyaj yapıp fotolar bile çekildik ama çocuk yok, kadınları sevdiğine emin varlar demekki

Cinsel tercihini bilemem ama anlatırken kullandığınız kelimeler çok rahatsız edici.

Sizi zorla sevgili olarak tutmuyorlardır. Bu düşüncelerde olduğunuz biriyle işiniz ne?
Gavat dediğiniz adamla da birlikte olmayın yahu siz irrite olmuş gibisiniz çok fazla şeyden. Adamın ne olduğunun önemi yok.
Anlamadığım siz sevgili olmadan önce vakit getirdiniz mi? Flört döneminizde uzaktan uzağa mı bakıştınız? Yada tanışır tanışmaz direkt sevgili mi oldunuz?
Arkadaşlar yaptığı gavatça davranışlar yüzünden benden defalarca özür diledi ben de affettim. ilk ilişkisi galiba bilmiyor, düzelir diye düşündüm. ayrıca başta kibarlığı hoşuma gitmişti. ilişkinin başındayken, bu kadar ileri seviyede rahatsız olacağımı tahmin edemedim nereden bilebilirim müneccim miyim? beni suçlamanız da çok saçma ben eşcinsel dedektörü müyüm? anlattığım kelimeler rahatsız ediciymiş, kendisine sövdürmek mi istemişim bla bla. çocuk şu yazdığım yazıyı okusa tek bir yanlışımı bulamaz. benim sizden isteğim mesela bir arkadaş avrupada bu tarz erkeklerin olduğu ve direkt kötü algılamamı söylemiş. ben tipik bir türk ailesinde büyüdüm ve çevrem de öyle. bizim için bunlar normal değil ama belki farklı düşünebilen ve farklı bakış açısıyla bakabilen vardır burada diye yazdım. beni kötülemeniz çok manasız. oysaki ben onun açısından bakıp acaba ailesi yüzünden mi böyle oldu demiştim. ve arkadaşlar her ne kadar beni rahatsız özellikleri olsa da ben onu seviyordum. çoğu şeyi göz ardı ettim ve 10.ayda patlak verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…