Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Valla mahreminin iznini bizden mi istiyosun kendi kararın. Yaptıktan sonra değil de yapmadan hayır dedikten sonra bir izle bence
Ne izni ya. İnsan akıl danışamaz mı? Ne çok önemsediniz soruyu da kendinizi de vallahi takmayın bu kadar üzülüyorum size de. Cevaplarınız için teşekkürler

Böyle birşeye tek taraf karar vermez, zaten olacağı varsada iki taraf istiyorsa kendiliğinden olur. Bırakırmı daha sonra bilemem, ama belki sen bırakmak istersin, ten uyumu önemli.

Ya şu forumun herşeyi iyi hoşta bu kadar küçümseme bilmişlik neden,sizden yaşça küçük biri akıl istemiş
Töbe yarebbim:KK47:
Arkadaşım benim vereceğim akıldan ne olur bilemiyorum ama yaşım 19
Şimdi şunu göz önünde bulundurmamız gerekli ki Türkiye de bekaret kavramı çok önemli,sen önemsemezsin o önemsemez ama %90ı önemser
Amaaaan yaaa zarmış diyip geçemiyoruz çünkü her kızla yatıp kalkan ve sonra bakire arayan bi tür var karşımızda
Senin değer yargıların önce kendi bedenini ve kendi seçimini bırakıp,etrafını göz önünde bulundurmalı
Başın ileride ağrıyabilir ve ters bir durumda elbet pişmanlık hissedebilirsin
Eğer etrafım çok relaxx ailemlede rahat şekilde paylaşırım bende onu istiyorum diyorsan (ki böyle deseydin buraya sormazdın bence)yaşa.
Ama en ufak bak nokta kadar bir acaban varsa yapma.
Sonra ayrılınca karşındaki şu an sana yana yakıla divane olan adam " zorladık mı? yapmasaydın" diyecek emin olabilirsin.
Yani tabii ki görüşüm,birlikte olmaman.
En samimi cevap sanırım. Çok teşekkür ederim. Haklısın bunu dikkate alıcam:KK73:

ben öyle mi dedim ?
hayret birşey yaa banane senden ...
bakire ister erkekler diyorlar bende gördüklerimi söyledim .. bakire olmayan bir sürü kadının evlendiğini gördüm çevremde hemde muhafazakar diye bilinen erkekler evlendi ...tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ...bakire kalmayın gidin kendinizi elletin diye algılıyorsan o senin düşüncen .. demek ki içinden o geliyor öyle anlamak istiyorsun . yazdığımda senin yorumunla ilgili birşey yok zira .
Önceki sayfada bekaretin ülkemizde önemli görüldüğünü yazmıştım ki yaptığınız yorum bekaretin önemli olduğunu savunanlaraydı
Burda kimsee kahin değil zaten
Hergün başka adamla sex yapıp evlenen de var
Sadece bir adama güvenip terk edilip,bekaret yüzünden nişanı atılanda
Kk bu konulara çok tanıklık etti
Biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz,sizin gördükleriniz bu ülkenin %25lik olması gereken kısmı
Bide %75lik gerçek kısmı var zira oradaki erkeklerin ağzından bakireee bakire diye salyalar akıyor.
Ki siz beni neyle itham ettiğinize dikkat edin,19 yaşındaki bi kızın olmayan cinsel hayatı sizi ilgilendirmez ki bunun üzerine yorum da yapamazsınız,yaptırtmam

Önceki sayfada bekaretin ülkemizde önemli görüldüğünü yazmıştım ki yaptığınız yorum bekaretin önemli olduğunu savunanlaraydı
Burda kimsee kahin değil zaten
Hergün başka adamla sex yapıp evlenen de var
Sadece bir adama güvenip terk edilip,bekaret yüzünden nişanı atılanda
Kk bu konulara çok tanıklık etti
Biz sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz,sizin gördükleriniz bu ülkenin %25lik olması gereken kısmı
Bide %75lik gerçek kısmı var zira oradaki erkeklerin ağzından bakireee bakire diye salyalar akıyor.
Ki siz beni neyle itham ettiğinize dikkat edin,19 yaşındaki bi kızın olmayan cinsel hayatı sizi ilgilendirmez ki bunun üzerine yorum da yapamazsınız,yaptırtmam
ayy çok güldüm sana akşam akşam .. kızım ben sana git yat birinle mi diyorum ne atladın hemen ?
yalan asla inanmıyorum yüzde yetmiş kısmının bakire istediğine geçin bunları ... yalancı herkes . ben gördüğüme inanırım ...
bakire olmayan hatta o kucaktan bu kucağa atlayan çok kız evlendi gördüm yaşadım .kimse bana bu konuda ahkam kesmesin . yaşın benden çok genç . tecrübem senden fazla . senden daha fazla insan gördüm tanıdım ...

Böyle bi soruyu buraya soran bi insanın düşüncelerini merak etmem:KK66:

He bu arada yorumumu da yapayim boş yazmamis olurum. Ne karar verirsen ver kendi hür iradenle ver. İlişkiye gireceksen beni birakmaz nasılsa gözüyle bakma her an hersey olabilir gözüyle bak.
Merak etmiyorsan yazma be ablacım ne diyim :)

herkesin hayata bakışı düşüncesi farklı . git birlikte ol deseler olucan mı ?yada aman yapma deseler yapmıcan mı ?burdaki insanlar seni aileni çevreni tanımıyor ki kaldı ki türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz ...neyi kaldırıp kaldıramayacağını en iyi sen bilirsin bu yola çıkarsan yalnız ayrılık olursa ilerde pişman olmaman gerek . pişman olup saçma sapan yollara sapmazsan birlikte ol tabi sonuçta bu senin hayatın ...
Teşekkürler

Dusunceni destekleyen bir yorum istiyosun sen..

Sevgilin seni seviyo olabilir azuluyo olabilir ama ciddi olsaydi boyle bir teklifle gelmezdi bana gore. O seni gozunde basitlestirmis, sen kendini basitlestirme derim ben
Desteğe gerek yok acıkcası kücümsemeyin yeter ablacım :)

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

Öncelikle sen evlilik öncesi cinselliğe nasıl bakıyorsun bunu düşün.

Sonra eğer yaşayacaksan sakın ola evlenme ihtimalinize güvenip bunu yapma. Ayrılabilirsiniz hayatına başka insanlar da girebilir. Nişanlı çiftler bile ayrılıyor. Sizinki yeni bir ilişki.

Sen kararını verdiğinde adam hala ısrarcı oluyorsa zaten sana saygı duymuyordur. Bu adamın tavrı değişse nolur değişmese nolur.

ayy çok güldüm sana akşam akşam .. kızım ben sana git yat birinle mi diyorum ne atladın hemen ?
yalan asla inanmıyorum yüzde yetmiş kısmının bakire istediğine geçin bunları ... yalancı herkes . ben gördüğüme inanırım ...
bakire olmayan hatta o kucaktan bu kucağa atlayan çok kız evlendi gördüm yaşadım .kimse bana bu konuda ahkam kesmesin . yaşın benden çok genç . tecrübem senden fazla . senden daha fazla insan gördüm tanıdım ...
Ben tanımadım görmedim de ama kadınlar kulübünün hymenoplasti ameliyatlarının olduğu bölüme girin bi bakın derim,o zaman belki inanırsınız :KK66:

Eğer istiyorsan ve yarın öbür gün o adam hayatından çıkarsa vay gitti benim namus diye ağlamayacaksan, beni böyle kim kabullenir demeyeceksen seviş. Bunları diyeceksen sevişme...

Bir de bu işin planını yapmak çok acayıp değil mi ya?
Acayip ama bu hale getirilmişiz bak ne yazık

Kim getirmiş ki sizi bu hale? Gayet ikinizin arasında olan bir durum.

-Sevişelim mi?
-dur bi düşüneyim...

Basitleştirilmiş hali bu.
ayy bunu okuyunca aklıma geldi...
arkadaşımla sevgilisi 3 haftalık çiçeği burnunda çiftken sevgilisi ona "ee hadi ne zaman öpüşcez gün versene çok istiyorum" yazmıştı mesaj olarak:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Gerçkten seviyorsa istemezdi bile senin için...reddet yanındaysa senindir bikaç güne soğuk yaparsa hiç senin olmamıştır:21:

X