Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Önemli olan senin ne istediğin. Hayatta duruşun nedir? Neye inanıyorsun? Evlilikten önce cinsellik hakkında ne düşünüyorsun? Dini görüşün ne?
Böyle bir şey kaldırabilecek bir sosyal çevren var mı?
Kendine bunları sor. Şunu da unutma çok yüksek ihtimalle o adamla evlenmeyeceksin. Yani ne de olsa evleneceğiz diye buna güvenerek cinsellik yaşama.
Şunu da unutma Türk erkeklerinin çok büyük bir bölümü sevgililerini cinselliğe ikna etmek için her türlü yola başvururlar iş evlenmeye gelince el değmemiş kız arayışına girerler.
Bu ülkenin erkeklerine söz konusu cinsellik oldu mu güvenme derim.
Yaşayacaksan da kendin istediğin için sorumluluğunu alabileceksen, sonrasında pişman olmayacaksan yaşa.

Asla öyle bir hata yapma o istediğin için bir de asla hayır de eğer ayrılırsa nasıl biri olduğunu anlarsın zaten o_O aklı fikri hepsinin aynı şeyde :KK53:

ay ben yanlış oyladım :KK70: :KK70: :KK70:
sakın canım öyle bir hataya düşme kendini ona kullandırtma bırak ayrılırsa ayrılsın kurtulmuş olursun ondan insan gerçekten sevdiğine kıyabilir mi hiç

Şu siteye bu soruyu sorman dahi evlilik öncesi cinselliğin sana uygun olmadığının başlı başına kanıtı. Yaşama derim.
Sevgilini elinden kaçırmamak için seks yapacak gibi geldin bana.
Seni bunun için tek edecek adam bırak etsin. Hiçbir zaman hiçbir konuda kendi değerlerinden taviz verme. Hele bir erkek için. Asla!

Bunun tek bir cevabı ve doğrusu olmaz.

Bir erkek/kadın ilşkisinin içine sevişme de dahil olsun isteyebilir karşı taraf istemiyorsa saygı duymak düşer.
Çoğu erkek anlayışla karşılar ya da zamanını bekler bazıları da sevişmeye daha önem verir ve ayrılır, kendi hayat tarzına yakın birini bulabilir.

Yaparsak bana karşı fikri değişir mi demişsin. Seni bununla yargılayacagını düşündüğün ''seni denedim '' diyecek bir adamla zaten bunu yapmamalısın.
Ve ''ne yapmalıyım'' diye buraya soruyorsan da yapmamalısın.
Düşüncesi değişmeyecek bir adam tanıyorsanız bize de gösterin zira olumsuz da değişebilir olumlu da. Onu merak etmiştim. Buraya sormamın nedeni de yaşımın küçük oluşu belki olaya objektif bakamam aşka gelip yanlış karar alırım diye. Teşekkürler

Kendi doğrularının peşinden gitmen gerektiğini düşündüğümden yap ya da yapma demeyeceğim; ama sırf terkedilme ihtimalinden dolayı birlikte olursan kendi benliğine saygısızlık etmiş olursun.

Şu siteye bu soruyu sorman dahi evlilik öncesi cinselliğin sana uygun olmadığının başlı başına kanıtı. Yaşama derim.
Sevgilini elinden kaçırmamak için seks yapacak gibi geldin bana.
Seni bunun için tek edecek adam bırak etsin. Hiçbir zaman hiçbir konuda kendi değerlerinden taviz verme. Hele bir erkek için. Asla!
Bu sitede özel evlilik başlığı kurulmuş ya olayı başka yerlere çekeceğinize biz bu tarz şeylere karşıyız deyin daha gerçekçi. "Şu sitede bu soruya" Okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler

sakın canım öyle bir hataya düşme kendini ona kullandırtma bırak ayrılırsa ayrılsın kurtulmuş olursun ondan insan gerçekten sevdiğine kıyabilir mi hiç
Haha sorun değil. Evlenince illa olacak ama ya kıymakla alakalı gelmiyor. Emin olamadım. Cevap verdiğin için teşekkürler :)

Sevgilimle birlikte olayım mı olmayayım mı nasıl bir sorudur böyle?
Siz böyle bir konuda kendi kararınızı veremeyip bir de internetten anket açıyorsunuz. Daha neler göreceğim...
Dalga mı geçiyorsunuz, bunun muhakemesini kendiniz yapın ya hu.
Ya anket konusunda üzgünüm çünkü bu sitedeki ilk sorum anket kısmını koyunca zorunlu sandım ve baska soru aklıma gelmedi. Haklısınız. Cevap verdiğiniz için teşekkürler

Bu sitede özel evlilik başlığı kurulmuş ya olayı başka yerlere çekeceğinize biz bu tarz şeylere karşıyız deyin daha gerçekçi. "Şu sitede bu soruya" Okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler

e sen herseyi çok biliyorsun neyini danışıyosun ki

korunma yollarını biliyo musun yarın gelme buraya sürtündük hamile miyim elime boşaldı hamile miyim diye

seviyosa zaten sorun olmaz bu onun için ve kararına saygın duyar,yaşın daha çok küçük ileride pişman olacağın bişey yapma ,biz eşimle tanıştığımda 28 yaşındaydım ,eşimin hızlı bir hayatı olmuştu benden önce ona normal geliyordu benim ilk söyledğim şey evlenmeden cinsellik yaşamak istemediğimdi,bu benim için özel bişeydi evlendiğim kişiyle olmalıydı,eşim 2 yıl yani evlenene kadar böyle bişi beklemedi benden gerçekten evlenmemde büyük etki oldu bu benim için çünkü o zamana kadar istediğini yaşamış bi adam sadece yanımda olmak ve elimi tutmakla yetiniyo ve bundan mutluysa beni gerçekten seviyor diye düşündüm ve yanılmadım

kıymak derken

evlenince haftada bilmem kaç kere seks yapılıyo sevmeden mi yapılıyor yani

şunun için anket mi açtınız. yapmayın lütfen. biz sevgilinizi nereden tanıyalım. ayrıca o ankete göremi karar vereceksiniz. yok artık

Ben de 'Akşama ne yemek yapsam?' diye anket açacağım yakında. Bu çok önemli bir husus, KK'nın fikri olmadan olur mu? Anket severler eqlesin. xd

böyle özel bir olayın sözlere dökülmemesi Lazım bence doğru zaman doğru kişi olunca zaten kendiliğinden olur, bu ne böyle seks mi teklif ediliyor kötü bi durum bence
Teklif değil tabiki. Ama tarafların davranışından sözünden hissedilir ya hani öyle. Cevabınız için teşekkürler

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)

Nekadar sacma bi dusunce boyle biseyin kararini biz degil sen vermelisin.
Biz birlikte ol desek olacakmisin burda yarisi ol yarisi olma.diyecek belki.
Birlikte olmadin diye ayriliyorsa zaten ayrilsin seven insan bekler.
Hersey cinsellik degil herseyin zamani var elbet hayatin boyunca pismanlik duymak istemiyorsan otur düsün..

X