- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.735
- 198
Onu bende dedim? Almadığımı nerden biliyorsun? DediBen bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu
Adamın belini bükmüşsün , adam çalışmaktan , düşünmekten hali kalmamış. Hala napayım diyorsun. Bak sana kesin bir çözüm. Borcun altına sende elini koy. Yarısını da sen karşıla. Bakayım halin kalıyor mu böyle boş beleş şeylere.
Pardon unutmuşum kız evi naz eviydi diimiiAlamaz o bi evin bi kızıpirenses
Hem kız almak kolay mı ????????
6 kız kardeşiz hepimiz okuduk okuyoruz bu zamana kadar herseyimizi liseden beri çalışarak kendimiz aldık. Durumum hic olmamasina ragmen yatak odasi tum evin hali perdesi ceyiz vs hepsini kendim aldım allaha şükür bilip bilmeden yorum yapmak ne kadar kolay degilmi ? Ben burda ilgisizlik ustunden tavsiye almak icin geldim sizkn gibi art niyetli insanlarla muhattap olmak istemiyorum ciddenAlamaz o bi evin bi kızıpirenses
Hem kız almak kolay mı ????????
Gün içinde yazıyo zaten firsat buldukca eve gelince yazmıyor ve arama huyu yok15saat hiç durmaksızın mi çalışıyor? Ne olursa olsun teli eline alıp nasılsın yazmak bu kadar zor mu gerçekten ?
Ya evlenince sizde çalışın yükünü azaltın ya da bu şekilde evlilikte zor olur daha çok gozunuze batar ilgisizliği
Kanka naz evi olsaydım alyansimi kendim almazdim 0 gr altnla gelin olucamPardon unutmuşum kız evi naz eviydi diimii
Adam bayılıyordur direkt o kadar çalışmaya, normal.Gün içinde yazıyo zaten firsat buldukca eve gelince yazmıyor ve arama huyu yok
Ben bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu
Adamın belini bükmüşsün , adam çalışmaktan , düşünmekten hali kalmamış. Hala napayım diyorsun. Bak sana kesin bir çözüm. Borcun altına sende elini koy. Yarısını da sen karşıla. Bakayım halin kalıyor mu böyle boş beleş şeylere.
Çivi çiviyi söker hesabı sizde aynı şekilde davranın çekin tüm ilginizi bakalım ne olacak ?4 yıldır birlikteyiz ve bir buçuk yıl önce sözlendik bahara evleniyoruz. Fakat ilişkinin ilk 2 yılında çok ilgiliydi sürekli arardı aşırı ilgiliydi. 1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor. Ben anlamadım napmaliyim ? Sürekli söyleniyorum hergun ilgisizsin falan diye ama kuruntumu yapıyorum sizce ?
Kanka zaten altın istesen evlenemezsiniz adamı ayda 1 bile göremezsin yani. İstememen senin kârına yaniKanka naz evi olsaydım alyansimi kendim almazdim 0 gr altnla gelin olucam
Of ne alaka ya cidden bos beles sensin bence benim sorumla bunun ne alakası varBen bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu
Saçma ben mi büküyorum ikimizde yapıyoruz biseyleri sadece o degilBen bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu
Ayrılmalısın.4 yıldır birlikteyiz ve bir buçuk yıl önce sözlendik bahara evleniyoruz. Fakat ilişkinin ilk 2 yılında çok ilgiliydi sürekli arardı aşırı ilgiliydi. 1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor. Ben anlamadım napmaliyim ? Sürekli söyleniyorum hergun ilgisizsin falan diye ama kuruntumu yapıyorum sizce ?
NedenAyrılmalısın.
Bence çok stresli ve yoğun olduğu için, siz bu stresi biraz olsun azaltmaya çalışın ve kavga etmeyin...Hergun 15 saat değil normalde 12 saat ama yinede yarım saat de olsa yazamaz mi yani ne biliyim telefonu tutcak halim yok diyor
Günaydın mesajı atıyor gün içinde iki kelime de olsa napıyosun falan filan konusuyoruz eve gidince de bes dakika yaziyor bugun soyle boyle yaptim iste cok yoruldum uyuyorum simdi diye ise gece 4 de gidiyor yani akşam 4 den gece dorde kadar uyumasi normal mi bana yetmiyo bile o uyku sen dinlendigin halde sekiz saat uyuyorsun diyorGünde 11 saat çalışıyorum ben, yemin ediyorum eve gelince yemek yiyecek enerjim kalmıyor.
Annem kuzenimi aramadım diye sitem etti az kalsın sinir krizi geçirecektimha sabah uyanınca bir yazabilir ya da akşam o ayrı ama durum bu
Ben sevgizilik hissediyorum bu iş yüzünden iyi hissetmedigim için onada iyi gelemiyorum. Aylardır söylüyorum hergun yarım saatin bile yok diye durum bu sinirlerime hakim olamiyorum sinirlendiğim kısım ben bu kadar soyledikten sonra hala benim icin bisey yapmamasiBence çok stresli ve yoğun olduğu için, siz bu stresi biraz olsun azaltmaya çalışın ve kavga etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?