Sevgilim benimle gerçekten evlenmek istiyor mu yoksa beni oyalıyor mu?

sen evlenmeye meraklı değildin neden sordun filan derse de, o kadar çok lafını ettin ki zamanını merak etmemek elde değil dersin :) kıvırırsın :)

Evet sana hak veriyorum zaten anladığım kadarıyla hemen olsun demiyorsun daha rahat görüşmek için bu işe bir ad konulması gayet mantıklı. Hakkınızda hayırlısı

Size mesela seneye artik su iliskinin adini koysak desene o zman sanki kesin evlenecekmisiniz? Yani evlilikten bahsetmeside yeterli bence ciddi düsündügünü gösterir, aklinda evet siz varsinizdir ama ciddi adim atmak icin farkli sebeplerden erken buluyordur, buda cok normal bence... Bu kadar rahatsiz oluyorsaniz ya direk yada dolayli yollardan, sürekli evlilik konusu konusulmasini sacma buluyorum erkek adam dedigin kararini verir süper bi teklif yapar eger ben kabul edersem Alir ailesini beni ister diyin konu kapansin... Hem erkekler böyle kararli ve dik bayanlardan daha bi etkilenir...bi tasla iki kus...

Madem resmiyet kazansın ilişki istiyosun yine konu actıgında sende fikrini söyle..Ayıp mı sevdiğin adam yani,evlilikten bahsediyoruz ama ne zaman ciddiyete dökeriz sence hiç konusmadık bunları diye konuyu aç fikirlerini öğren..

sorun ne biliyor musun açık konuşmayı beceremiyorsun ve için içini yiyor, açıkça ona sor, onunla konuş, şüphelerini gider,

Ona sormalısın açık açık. Biz bilemeyiz ki bunu. Benim sevgilim 22 yaşında okuyor olmasına rağmen bütün aileler bizim ilk fırsatta evleneceğimizi biliyor. Seneler olmasına rağmen şimdiden tarihler belli mesela. Konuşmalısın kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…