- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
Para biriktiyor ama yeterli birikimi var bana göre.. Dediğiniz gibi bir daha konusu geçince sormayı düşünüyorum . Bakalım ne diyecek.
Umarım mutlu olacağınız bir cevap alırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Para biriktiyor ama yeterli birikimi var bana göre.. Dediğiniz gibi bir daha konusu geçince sormayı düşünüyorum . Bakalım ne diyecek.
Belki sizi tam olarak eş gibi görmüyordur.
Görmüyorsa evlilik lafı etmesin o zaman...
Umarım mutlu olacağınız bir cevap alırsınız.
sen neden bukadar çekiniyorsun evlilikten bahsetmeye??artık aranızda sen söyledin ben söyledim tripleri geçmiş olması lazım..nezaman istemeye geliyosun beni falan de şakayla karışık..yada ben tanıştım ailenle sıra sende falan de..çok kasma kendini söyle içinden gelenleri..
Bu kadar konuşulduğu içinde insan ister istemez karşısındakinden bir adım bekliyor. Belki o böyle evlilik lafı etmese bu kadar sık bahsetmese ben aceleci davranmayacağım . Bakalım konu açılsın bende yorumlarımı söyleyeceğim önemlisi şu zaman işini konuşmak istiyorum. 3 yıl içinde evlilik yapmak istiyorum . Senelerce flört etmek ne bileyim istemiyorum yaşımda geldi yuvamı kurmak istiyorum .Erkekler bir tuhaf canım.
Ben bu kadar konuşulması taraftarı değilim zamanı geldiğinde herşey olur.
Şuan kapalı kutu sen düşüncelerini dile getir. Eğer oyaladığını hissedersen herkes kendi yoluna..
Bence yaşa takılma daha 23 yaşındasın, bence erken .
Evlilik meraklısı gibi görünmek istemediğim için evlilik lafını açmıyorum hemde o daha yaşımız kaç gibisinden laflar ettiği için içimden hiç gelmiyor .
Haklısın .. En kısa zamanda konuşmayı düşünüyorum .evlilik konuşman demek evlilik mereklısısın anlamına gelmiyorki..bende 23 yaşında evlendim.evlenmeden önce oda konu açardı bende..bukadar çekinmene gerek yok gerçekten
Evlenene kadar en az 25 olurum . Bence ideal. .
Günaydın arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir ilişkim var neredeyse 1 yıl olacak . İkimiz de ciddi düşünüyoruz. Sevgilim bana ilişkimizin nerdeyse ilk ayından beri ben seninle ciddi düşünüyorum evlilik istiyorum diyor. Sevgilim de evlilik lafını bu arada sık açar. Ama ben evlilikten hiç bahsetmiyorum .Evlilik meraklısı görünmek istemiyorum ama ciddi düşündüğümü bende söylüyorum. Ben 23 yaşına girdim o da 26 . Üniversiteden bu yıl mezun oldum çalışıyorum , o da üniversiteyi bitirdi o da çalışıyor. Yani ikimiz de iş güç sahibiyiz. Yaşımız da geldi artık diye düşünüyorum açıkçası. Ailesiyle de tanıştırdı beni .Babası dışında. Yani annesiyle kardeşleriyle tanıştım. Halalar teyzeler yengeler vs vs. akrabalarıyla da tanıştırdı beni. Evlilik ne zaman diye soranlara; daha var yaşımız kaç diyormuş . Yaşımız küçük değil. Hani söz yapsak nişan düğün bunlar iki seneyi bulur. Bir sene içinde olsun bende istemem. Şimdi 23 yaşındayım en azından bu 2015te söz yapsak 2017de evlensek ben 25 yaşında oluyorum oda 28. Ama onda tık yok. Evlilikten hep bahsetmesine rağmen zaman konusunu hiç açmaz. Sizce beni oyalıyor mu yoksa benimle gerçekten evlenmek istiyor mu ? Kafam iyice karıştı, bekle bekle kaç sene bekleyeceğiz ki ?
25 ol 30 ol ne olcak? Yaş gidiyor diye yanlış bir evlilik yapma, cok üzülürsün. Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. .
zamanı gelince yapar teklifini cok da zaman gecmemıs 1 yıl olacak dıyorsun 3-5 sene olsa bunları desen normalde..
bence oyalamıyor iyce emin olmak gerek sende acele etme cok iyi tanıyın sonra üzülmeBana 3-5 sene geçecek gibi geliyor ....
1 yıl güzel bir zaman yani uzun zamandır bunu size söyledi de oyaladı sizi denilemez. Ailesiyle tanıştırması da ciddiyetinin bir göstergesi. Erkeklerin geç olgunlaştığı klasiğini de baz alırsak bişeyleri oturtmak istiyor olabilir yani birikim yapmak istiyor olabilir. İşini sağlama bağlamak istiyor olabilir.Ev almak istiyor olabilir... Bi kere daha konu açıldığında siz de inceden bir sorun şakayla karışık, ne zaman gibilerinden :)