Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilim benimle gerçekten evlenmek istiyor mu yoksa beni oyalıyor mu?
- Konu Sahibi 2si1arada
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
Birikimi var aslında bencede yeterli bir oran ama hala da biriktiriyor .Ev konusuna geleceksek ailesi ona ayrı ev aldı evlenince yaşayacağımız evimiz de hazır. Hani diyorum ki okulu bitti çalışıyor ,askerlik meselesi yok ortada. Maddi açıdan da bir sıkıntı görmüyorum . Neyi bekliyor diye düşünüyorum . Sormak en iyisi tekrar konuyu açınca bende sorucam bakalım nasıl bir cevapla karşı karşıya kalıca m :)
sen evlenmeye meraklı değildin neden sordun filan derse de, o kadar çok lafını ettin ki zamanını merak etmemek elde değil dersin :) kıvırırsın :)
- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
Bu kadar konuşulduğu içinde insan ister istemez karşısındakinden bir adım bekliyor. Belki o böyle evlilik lafı etmese bu kadar sık bahsetmese ben aceleci davranmayacağım . Bakalım konu açılsın bende yorumlarımı söyleyeceğim önemlisi şu zaman işini konuşmak istiyorum. 3 yıl içinde evlilik yapmak istiyorum . Senelerce flört etmek ne bileyim istemiyorum yaşımda geldi yuvamı kurmak istiyorum .
Evet sana hak veriyorum zaten anladığım kadarıyla hemen olsun demiyorsun daha rahat görüşmek için bu işe bir ad konulması gayet mantıklı. Hakkınızda hayırlısı
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
Size mesela seneye artik su iliskinin adini koysak desene o zman sanki kesin evlenecekmisiniz? Yani evlilikten bahsetmeside yeterli bence ciddi düsündügünü gösterir, aklinda evet siz varsinizdir ama ciddi adim atmak icin farkli sebeplerden erken buluyordur, buda cok normal bence... Bu kadar rahatsiz oluyorsaniz ya direk yada dolayli yollardan, sürekli evlilik konusu konusulmasini sacma buluyorum erkek adam dedigin kararini verir süper bi teklif yapar eger ben kabul edersem Alir ailesini beni ister diyin konu kapansin... Hem erkekler böyle kararli ve dik bayanlardan daha bi etkilenir...bi tasla iki kus...
- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
Madem resmiyet kazansın ilişki istiyosun yine konu actıgında sende fikrini söyle..Ayıp mı sevdiğin adam yani,evlilikten bahsediyoruz ama ne zaman ciddiyete dökeriz sence hiç konusmadık bunları diye konuyu aç fikirlerini öğren..Dediklerinde gerçekten çok haklısın . Ama onunda askerliği bitti okulu bitti. Çalışıyor ,geliri var. Parasını biriktiriyor. Baya da birikmiş parası var. Ailesi ona ayrı evde aldı . Yani evlenince yaşayacağımız evimiiz bile hazır. Kendi ayaklarının üzerinde olduğunu düşünüyorum. Maddi açıdan bir sıkıntı olacağını sanmmıyorum .Belki psikolojikmen kendini hazır hissetmiyordur evliliğe, baba olmaya. Fakat o kadar sık açıyor ki evlilik lafını . Belki de o bu kadar bahsettiği için ben böyle aceleci davranıyorumdur...
- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
sorun ne biliyor musun açık konuşmayı beceremiyorsun ve için içini yiyor, açıkça ona sor, onunla konuş, şüphelerini gider,Günaydın arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir ilişkim var neredeyse 1 yıl olacak . İkimiz de ciddi düşünüyoruz. Sevgilim bana ilişkimizin nerdeyse ilk ayından beri ben seninle ciddi düşünüyorum evlilik istiyorum diyor. Sevgilim de evlilik lafını bu arada sık açar. Ama ben evlilikten hiç bahsetmiyorum .Evlilik meraklısı görünmek istemiyorum ama ciddi düşündüğümü bende söylüyorum. Ben 23 yaşına girdim o da 26 . Üniversiteden bu yıl mezun oldum çalışıyorum , o da üniversiteyi bitirdi o da çalışıyor. Yani ikimiz de iş güç sahibiyiz. Yaşımız da geldi artık diye düşünüyorum açıkçası. Ailesiyle de tanıştırdı beni .Babası dışında. Yani annesiyle kardeşleriyle tanıştım. Halalar teyzeler yengeler vs vs. akrabalarıyla da tanıştırdı beni. Evlilik ne zaman diye soranlara; daha var yaşımız kaç diyormuş . Yaşımız küçük değil. Hani söz yapsak nişan düğün bunlar iki seneyi bulur. Bir sene içinde olsun bende istemem. Şimdi 23 yaşındayım en azından bu 2015te söz yapsak 2017de evlensek ben 25 yaşında oluyorum oda 28. Ama onda tık yok. Evlilikten hep bahsetmesine rağmen zaman konusunu hiç açmaz. Sizce beni oyalıyor mu yoksa benimle gerçekten evlenmek istiyor mu ? Kafam iyice karıştı, bekle bekle kaç sene bekleyeceğiz ki ?
- 18 Ağustos 2014
- 1.093
- 725
- 163