- 18 Şubat 2012
- 1.637
- 755
- 123
Günaydın arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir ilişkim var neredeyse 1 yıl olacak . İkimiz de ciddi düşünüyoruz. Sevgilim bana ilişkimizin nerdeyse ilk ayından beri ben seninle ciddi düşünüyorum evlilik istiyorum diyor. Sevgilim de evlilik lafını bu arada sık açar. Ama ben evlilikten hiç bahsetmiyorum .Evlilik meraklısı görünmek istemiyorum ama ciddi düşündüğümü bende söylüyorum. Ben 23 yaşına girdim o da 26 . Üniversiteden bu yıl mezun oldum çalışıyorum , o da üniversiteyi bitirdi o da çalışıyor. Yani ikimiz de iş güç sahibiyiz. Yaşımız da geldi artık diye düşünüyorum açıkçası. Ailesiyle de tanıştırdı beni .Babası dışında. Yani annesiyle kardeşleriyle tanıştım. Halalar teyzeler yengeler vs vs. akrabalarıyla da tanıştırdı beni. Evlilik ne zaman diye soranlara; daha var yaşımız kaç diyormuş . Yaşımız küçük değil. Hani söz yapsak nişan düğün bunlar iki seneyi bulur. Bir sene içinde olsun bende istemem. Şimdi 23 yaşındayım en azından bu 2015te söz yapsak 2017de evlensek ben 25 yaşında oluyorum oda 28. Ama onda tık yok. Evlilikten hep bahsetmesine rağmen zaman konusunu hiç açmaz. Sizce beni oyalıyor mu yoksa benimle gerçekten evlenmek istiyor mu ? Kafam iyice karıştı, bekle bekle kaç sene bekleyeceğiz ki ?