Sevgilim benim yuzumden acı cekiyor

Bence paylaşımlardan kendine pay çıkarmayı bırak. .
Sevseydi ayrılık olmazdı. .
Yürüseydi ayrılmazdınız. .
Engelle ve Önüne bak artık. .

Çevreniz olması çok büyük avantaj.kaç yaşındasınız?

canım bence zamanını bu mesajlara bakarak geçirme derim. bu mesajlarda seni hala sevdiğine dair bir şey sezemedim. evet şuan için biraz yıkık olduğunu anladım ama adam bir yanım bahar bahçe, gönlüm kimi severse aşk onda güzel demiş. senin için acı çektiğini sen nerden anladın? ben de onu anlamadım.

Bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi bi şarkıya aitti annem bizim ayrilmamizi istediğinde ben o sözü watsappima yazmıştım bana sormuştu hatta.

ahmet kayaya ait bir parça biliyorum. ama bence bu tarz yazılara falan değil de neden bu hale geldiğinizi düşünerek hareket et. yoksa herkese bizim yüzümüzden acı çekiyor diye dönemeyiz değil mi?
Bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi bi şarkıya aitti annem bizim ayrilmamizi istediğinde ben o sözü watsappima yazmıştım bana sormuştu hatta.

ahmet kayaya ait bir parça biliyorum. ama bence bu tarz yazılara falan değil de neden bu hale geldiğinizi düşünerek hareket et. yoksa herkese bizim yüzümüzden acı çekiyor diye dönemeyiz değil mi?
Çok dusundum eksiğiyle fazlasıyla gordum bütün hata bende olmasa da büyük çoğunluğu bende o istemedi ayrılmayı ısrar etti hatta sonra o neden böyle inada bindirdi bilmiyorum yeşil ışık bekliyorum herşeyi daha net görüyorum şuan ama sanırım çok geç artık.

o zaman bunu en iyi kendin bilirsin. ne yaşadığınızı bilemeyiz ki sonuçta. böyle durumlarda güzel bir söz var çok beğenirim. yüreğinin sesini dinle. :) dinle bakalım ne diyor? ona göre kendin için en iyi olanı seç :)

Bu sozlerin neresi aci be?
Aci bildigin -838373678 lerde.

Ayrica sana yazdigi ne malum?
Belkide baskasina yazdi.

whatsappta ileti yazıp, mesaj vermeyi vallahi burada öğrendim. Ben de baya koşan adam ikonu varmış, bilmem kaç zaman önce yapmışım. erkek arkadaşımda ne var hiç bilmiyorum. kimseninkine de bakmışlığım yok bugüne kadar.

söyleyecek bir sözünüz varsa, arayın, konuşun ya da doğrudan yazın. sosyal medya ya da whatsapp üzerinden mesaj verecek yaşı biraz geçmişsiniz çünkü. madem ayrıldınız bakmayın. bakıyorsanız da demek ki bir adım bekliyorsunuz, o zaman durmayın adım atın. Ben adım atmam, o atsın diyorsanız da yazdığı her şeyde mana çıkarmaya çalışmayın.

Is isten gecti sebastian sen yoluna ben yoluma diyor.

Gelişi güzel yazıyı o zaman bunları gerçi anlam yüklemeye çalışıyorum çünkü dışardan bakınca çok sıradan sözler bunlar :)

bencede sen anlam yüklemeye çalışıyorsun sen aşk acısı çektiğin için olabilirmi?
konu başlığıda belki ozaman eski sevgilimiin yüzünden ben acı çekiyorum diye değişebilir mi ?

Genel ruh halini watsaappa yazan biri peki bunlar ne demek oluyor ki?
Bunlar genel olarak herkesin paylasgigi paylasimlar su siralar canim ya.. ki kendin soyluyisun sacma birsey yuzunden ayrildim, donmuyor bana diye.. donse sanirim watsap durumu guncellemek yerine sana gelirdi.. uzme kendini boyle

canım benim o iletilerde aşk yok, sevgi yok özlem yok....Umursamazlık var. boşvermişlik var var da var.... Lütfen üzerine alınıp kendini üzme sen de yoluna bak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…