Bunun alt metni şu ; ben sana dönmek istemiyorum ,bana yaşattığın haksızlığın ve çektiğim Acının intikamı olarak en can alıcı anıyı bulup ,senin görebileceğin her yerden gözüne gözüne sokmak istiyorum.ben üzülmüyorum ama sen benim üzüldüğümü sanıp üzül mantık bu .Yaprak döker bir yanim bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi ve benimde watsapp yaptığım bi şarkıya ait aslında.
Hayır yazmiyorum artık onaYaa sen durduk yere çocuğa arıza çıkarıp ayrılan.Sonra da tekrar tekrar mesajlar atan konunun sahibi değil misin? Bakmadım eski konularına. O günden sonra mesaj attın mı?
Bence bırak artık bu çocuğu canım. Acı falan da çekmiyor. Sen öyle düşünmek istiyorsun.
Whatsapptan engellemek istemiyorsan da numarasını sil ki gözüne gözükmesin,takip etmeyesin.
Mantıklı olan da bu. Unut en iyisi. Unutabilmek için de takip etmeyi bırak.Hayır yazmiyorum artık ona
Öyle de hatalarimi gordum onu geri istiyorum. ne bileyim belki de hayırlısı böyle deyip hayatıma girecek başka biri olursa aynı hataları yapmamak en mantiklisiMantıklı olan da bu. Unut en iyisi. Unutabilmek için de takip etmeyi bırak.
ilk iletinin manası; arada üzülsem de keyifler gıcır.Mrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"
İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?
Mrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"
İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?
Genel ruh halini watsaappa yazan biri peki bunlar ne demek oluyor ki?
Neden bunu dediniz?Hı hadi ateistler bunu da açıklayın!!!
Neden bunu dediniz?
Sizi güldürmek için..o yazdığım cümleyi google a yazın anlıcaksınız