Sevgilim benim yuzumden acı cekiyor

Yaprak döker bir yanim bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi ve benimde watsapp yaptığım bi şarkıya ait aslında.
Bunun alt metni şu ; ben sana dönmek istemiyorum ,bana yaşattığın haksızlığın ve çektiğim Acının intikamı olarak en can alıcı anıyı bulup ,senin görebileceğin her yerden gözüne gözüne sokmak istiyorum.ben üzülmüyorum ama sen benim üzüldüğümü sanıp üzül mantık bu .

Yaa sen durduk yere çocuğa arıza çıkarıp ayrılan.Sonra da tekrar tekrar mesajlar atan konunun sahibi değil misin? Bakmadım eski konularına. O günden sonra mesaj attın mı?
Bence bırak artık bu çocuğu canım. Acı falan da çekmiyor. Sen öyle düşünmek istiyorsun.
Whatsapptan engellemek istemiyorsan da numarasını sil ki gözüne gözükmesin,takip etmeyesin.

Ben senin yerinde olsam ayrıldığım sevgilim boylebise paylassa hiç acı çekiyormuş gibi düşünmem yada düşünsem de kesin benden sonra birini buldu ona laf vuruyo yada onu unutamadı derdim.
Sen yine iyisin

Hayır yazmiyorum artık ona

Umrunda değilsin bence.
Atarlı ergenler gibi yazmış, kaç yaşında bu?

ilk iletinin manası; arada üzülsem de keyifler gıcır.
2. manası: bana dönmek için geç kaldın güzelim.
3. manası: esmiyor, piştim.
4. manası: Kalbim yenilere açık.
5. manası: bana döneceksin ama ben affetmem.

Acı nerde? Bu sözleri hayatında sevgilisi olmamış ergenler bile yazıyor.Niye bu kadar üstünüze alındınız ki erkekler zaten sevdiği zaman asla ayrılmazlar.kabul etmiyorsa sevmiyordur,bitmiştir.takıntı yapmayın kendinize zarar verirsiniz.

Ben paylasimlarinda aci ceken geri dönmek isteyen birini göremedim. Takip etmekten vazgec artik.olan olmus biten bitmis...belki baska birini buldu ona gönderme yapiyo..ergen isi seyler..salla gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…