Psikolojim bozuldu neler soruyorum dimi? Bendede ateistler aciklasin :)
Psikolojim bozuldu neler soruyorum dimi? Bendede ateistler aciklasin :)
Kamyon arkası yazılar gibi . Sen de şunu yaz fazla gurur g*te vurur .Mrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"
İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?
Güldürmeyi başardım ama siz de beni güldürdünüz :))) bu ara ağzıma dolandı sürekli bu[/başlıkta kasteddigim aslında watsapp durumları değil ben ayrılırken o hiç istemedi çok yalvardı ben direttim benim yuzumden düşük yere acı cekti. Alaksiz olmuş başlık konuyla gulmekte haklisiniz :) bende guldum
Bana da gurur gibi geliyo sevdim bu sözü :))Kamyon arkası yazılar gibi . Sen de şunu yaz fazla gurur g*te vurur .
Bana da gurur gibi geliyo sevdim bu sözü :))
Son bi aydır oyle yapiorum watsapim facem gizli TL den aramiyorum onun yakın bi arkadaşı var tanıdığım bana sürekli msj atıp hayatımda biri olup olmadığını soruyor onunlada çok konuşmamaya bilgi vermemeye çalışıyorum sorunca bitirdim açma konuyu diyorum işte buda onun dönmesi için yaptığım bisey aslında çünkü ustume gidince kendini daha çok cekiyor onu anladım.Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende sürekli ayrıldığım ve bana yalvarmalarıyla geri döndüğüm ilişkilr yaşadım.Benimki bağlanma korkusuydu sizde de öyle birşey olabilir.Ama inanın seven erkek ne kadar yıpransada dönüyor.erkekler seviyorsa asla asla asla bırakmazlar.Birkere herşeyden önce egoları izin vermez.Belki de sizi süründürmeye çalışıyor bilemiyorum ama ben sizin yerinizde olsam heryerden engellerim ve asla onunla iletişime geçmem.eğer dönme ihtimali varsa ancak bu şekilde döner.üstüne gidip,yalvarırsanız döneceği varsa da dönmez
Son bi aydır oyle yapiorum watsapim facem gizli TL den aramiyorum onun yakın bi arkadaşı var tanıdığım bana sürekli msj atıp hayatımda biri olup olmadığını soruyor onunlada çok konuşmamaya bilgi vermemeye çalışıyorum sorunca bitirdim açma konuyu diyorum işte buda onun dönmesi için yaptığım bisey aslında çünkü ustume gidince kendini daha çok cekiyor onu anladım.
Ne kadar az dönmesini beklersen o kadar çabuk döner deniyor aslında dönmemesi benim hayatımın sonu değil ancak o dönünce yaptığım haksızlığı ve hataları telafi etmek istiyorum şuan onsuzda yapabilirim ve etrafımda çok insan var.Aynen öyle yapın..ama tamamen bitmiş olma ihtimalini de gözönünde bulundurun bunu saplantı yaparak yaşamayın.Birini düşünmeyip ilgilenmeyi bıraktığın zaman aradaki enerji akışı kesiliyor ve öbür kişi bunu hissedip seni arama ihtiyacı hissediyormuş gibi birşey okumuştum bir kişisel gelişim kitabında..hani herşeyin enerji olduğu düşünülürse doğru olabilir