- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence acı ceken o değil sizsinizMrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"
İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?
bu yazdigi cumlelerden, 'senden dolayi aci cektigini' mi cikardin? fazla kasmamiş misin farkli yorumlamak ve uzerine alinmak icin? kendin soyluyorsun beni istemedi diye.. senin kabul edecegini biliyodur; neden adim atmasin ki?Mrb arkadaşlar profilime bakarsanız son bi kaç aydır sevgilim le yaşadığım problemleri ve ayrılma olayimizi paylastim. Onu çok özlüyorum çok seviyorum iki ay oldu biz ayrilali sosyal medyada watsappda paylaşımlarına bakıyorum sanki acı çekiyor gibi ama bana dönmüyor ben döndüğümde beni istemedi şimdi bu kadar uzuluyo ama neden beni aramiyo hala anlamış değilim. Yazdığı şeylerden bi kaç ornek vereyim...
"Yaprak döker bir yanim,bir yanim bahar bahçe."
"Parmaginla beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol"
"Kalk gidelim sebastian. Hayat kısa ben yorgunum, yol uzun"
"Gönül kimi severse aşk onda güzel"
"Ne kadar uzağa gidersen git basladigin yere donersin sonra"
İşte bunları yazıyor benim baktigimi biliyo sizce hala seviyor mu dönme ihtimali var mı sabırla beklemeli miyim?
Şöyle oldu ben ona dönmek konuşmak istedigimi söyledim o bana kafam karisik daha sonra konussak daha iyi olur dedi ve sonrasında benimle iletişime geçmedi bende ona madem öyle kafan karışmasın medem beni cvpsiz birakiyosun artık bende seni istemiyorum cvp yazma hoscakal dedim. O gün bu gundur aramiyorum onu tam bi ay oldu. Canım çok yaniyo anca derdimi buraya dokuyorum herkes bana kızıyor yaptiklarimi dusuncelerimi saçma buluyo ama benimde akıl almaya ihtiyacım var bu yüzden tarafsız birilerine sorma ihtiyacı duyuyorumbu yazdigi cumlelerden, 'senden dolayi aci cektigini' mi cikardin? fazla kasmamiş misin farkli yorumlamak ve uzerine alinmak icin? kendin soyluyorsun beni istemedi diye.. senin kabul edecegini biliyodur; neden adim atmasin ki?
rica ederim kendinizi boyle zorla umutlandirip zamanininizi harcamayin..
bnm amacim sana kizmak degil.. gercekleri gormeni saglamak..Şöyle oldu ben ona dönmek konuşmak istedigimi söyledim o bana kafam karisik daha sonra konussak daha iyi olur dedi ve sonrasında benimle iletişime geçmedi bende ona madem öyle kafan karışmasın medem beni cvpsiz birakiyosun artık bende seni istemiyorum cvp yazma hoscakal dedim. O gün bu gundur aramiyorum onu tam bi ay oldu. Canım çok yaniyo anca derdimi buraya dokuyorum herkes bana kızıyor yaptiklarimi dusuncelerimi saçma buluyo ama benimde akıl almaya ihtiyacım var bu yüzden tarafsız birilerine sorma ihtiyacı duyuyorum
Size demedim zaten bunu anladım o yüzden size cvp yazdimbnm amacim sana kizmak degil.. gercekleri gormeni saglamak..
Sizinki seni bulmuş muydu peki? Başkası olduğunu düşünmüyorum maymun iştahlı değil zor aşık olan biri ve iki ayda beni istemese bile unutacagini sanmıyorum. Ama öyle seven adam her turlu sahip çıkar yipratmanin anlamı yok .Ayni durumu ben de yasadim yol yakinken don belki de baska bi kiz icin yaziyor nerden biiliyosun sen uzuldugunle kalirsin onun ruhu bile duymaz kimse senden onemli degil unutma ! Seviyorsa aci cekoiyorsa ne yapar eder seni bulur !
Ya su başlığı biri değişim bende guluyorum kendime :))kız senin yüzünden acı çektiğini nerden çıkardın şu özgüvenden bende istiyorum
Ben de senin gibi dussunuyordum 21yasindaydi 've cok zor asik olurdubende senin gibi dusunuyordum ama sonradan ona verdigim deger icin o kadar pisman oldum ki 3,5yil ciktik ve onun icin yapmadigim sey kalmadi hastanelere kadar dustum suanda biz sana ne desek bos hattta onu unutmak bile korkutuyor seni ama zaman her seeyin ilaci kendini tutamazsin profiline bakarsin karsilasmak istersin ama oyle bi gun gelir ki yuzunu gorsen soogursun icin rahaat olsunSizinki seni bulmuş muydu peki? Başkası olduğunu düşünmüyorum maymun iştahlı değil zor aşık olan biri ve iki ayda beni istemese bile unutacagini sanmıyorum. Ama öyle seven adam her turlu sahip çıkar yipratmanin anlamı yok .
hayır bu konu başlığıyla güzelYa su başlığı biri değişim bende guluyorum kendime :))
İnşaallah ya inşaallah valla tamam ben hata yaptım ama o da bu kadar kestirip atmiycakti herşeyin hayırlısı olsun.Ben de senin gibi dussunuyordum 21yasindaydi 've cok zor asik olurdubende senin gibi dusunuyordum ama sonradan ona verdigim deger icin o kadar pisman oldum ki 3,5yil ciktik ve onun icin yapmadigim sey kalmadi hastanelere kadar dustum suanda biz sana ne desek bos hattta onu unutmak bile korkutuyor seni ama zaman her seeyin ilaci kendini tutamazsin profiline bakarsin karsilasmak istersin ama oyle bi gun gelir ki yuzunu gorsen soogursun icin rahaat olsun
Gecin dalganizi :))hayır bu konu başlığıyla güzel
sana bişey diyimmi hayatı ti ye almazsan başka türlü geçmiyor üzülcek o kadar dert sorun varki ama gerek yokGecin dalganizi :))
Hayirlisi diyebiliyorsan her zaman kazanan sen olursun zaten :)İnşaallah ya inşaallah valla tamam ben hata yaptım ama o da bu kadar kestirip atmiycakti herşeyin hayırlısı olsun.