Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar az dönmesini beklersen o kadar çabuk döner deniyor aslında dönmemesi benim hayatımın sonu değil ancak o dönünce yaptığım haksızlığı ve hataları telafi etmek istiyorum şuan onsuzda yapabilirim ve etrafımda çok insan var.
21 yasindayimÇevreniz olması çok büyük avantaj.kaç yaşındasınız?
Bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi bi şarkıya aitti annem bizim ayrilmamizi istediğinde ben o sözü watsappima yazmıştım bana sormuştu hatta.canım bence zamanını bu mesajlara bakarak geçirme derim. bu mesajlarda seni hala sevdiğine dair bir şey sezemedim. evet şuan için biraz yıkık olduğunu anladım ama adam bir yanım bahar bahçe, gönlüm kimi severse aşk onda güzel demiş. senin için acı çektiğini sen nerden anladın? ben de onu anlamadım.
Bir yanim bahar bahçe sözü bana dinlettigi bi şarkıya aitti annem bizim ayrilmamizi istediğinde ben o sözü watsappima yazmıştım bana sormuştu hatta.
Çok dusundum eksiğiyle fazlasıyla gordum bütün hata bende olmasa da büyük çoğunluğu bende o istemedi ayrılmayı ısrar etti hatta sonra o neden böyle inada bindirdi bilmiyorum yeşil ışık bekliyorum herşeyi daha net görüyorum şuan ama sanırım çok geç artık.ahmet kayaya ait bir parça biliyorum. ama bence bu tarz yazılara falan değil de neden bu hale geldiğinizi düşünerek hareket et. yoksa herkese bizim yüzümüzden acı çekiyor diye dönemeyiz değil mi?
Bunlar genel olarak herkesin paylasgigi paylasimlar su siralar canim ya.. ki kendin soyluyisun sacma birsey yuzunden ayrildim, donmuyor bana diye.. donse sanirim watsap durumu guncellemek yerine sana gelirdi.. uzme kendini boyleGenel ruh halini watsaappa yazan biri peki bunlar ne demek oluyor ki?