- 22 Eylül 2022
- 5.670
- 16.075
- 178
- Konu Sahibi cherryladybaby
-
Fantezi olarak görüyor bunu galiba. Gerçekten o duruma düşme ihtimali onu gram korkutmuyor. En büyük korkum bu ya. Ki kadının en büyük korkusu da bu olmalı.Yaşi küçük büyük sen ona değil olaya bak diyecem zaten olay seni mutlu ediyor
Tecavüz hoşuna gidiyor
Ben adamın suçsuz demiyorum en büyük suç onun zaten pislik ama kız daha küçük böyle büyük oynamasına gerek yok içki içmesi adamın evine gitmesi hayatını bernard etmesine gerek yokKiz masum diyen olmadı ki oda suçlu fakat yaşanan cinsellik tecavüz adamın pişkinlikle verdiği cevaptan belli
Fark ettim hızlı gidiyorsun.Ben gidici Mahmut djhsls
Olmuyormuş, zorla hamile kalmaya çalışıyordu bi ara, hatta kalmış bi kere de sevgilisi istememiş aldırmış.Offff yani.
Sonra bunlar anne olacak, çocuk büyütecek filan... İmdat.
kimsenin kudurduğu yok, insanların midesini bulandırıyorsun.Daha da kudurtayim da banlan bari
Bende sizi seviyooom özleyin beniFark ettim hızlı gidiyorsun.donlarin hazır bende hahah seni seviyorum
Buna bende katılıyorum kız sonuçlarını düşünmeden çok ileri gitmiş. Ailesi yok mu acaba bayagi rahat.Ben adamın suçsuz demiyorum en büyük suç onun zaten pislik ama kız daha küçük böyle büyük oynamasına gerek yok içki içmesi adamın evine gitmesi hayatını bernard etmesine gerek yok
İşte kurban olduğum hayat, varmış vermemesinin bi sebebi.Olmuyormuş, zorla hamile kalmaya çalışıyordu bi ara
O şeydi yaa, hamile kalabiliyor muyum diye denedim aldırdım şeklinde söylemişti. Ondanda bi kinliyim onaOlmuyormuş, zorla hamile kalmaya çalışıyordu bi ara, hatta kalmış bi kere de sevgilisi istememiş aldırmış.
Herkesin kanaması olmaz ki...Bide fake olduğunu surdan anlayın illa kanaması olmustur ki ailesi gelmiş felan filan
Herkesin kanaması olmuyor Mahmut. Alkollüymüş zaten salıvermiştir kendini rahat olmuştur.Buna bende katılıyorum kız sonuçlarını düşünmeden çok ileri gitmiş. Ailesi yok mu acaba bayagi rahat.
Bide fake olduğunu surdan anlayın illa kanaması olmustur ki ailesi gelmiş felan filan
Acaba diyorum böyle bir şey yaşadı da böyle yaparak kendince rahatlamaya mi çalışıyor yada deşarj oluyor yani saçma ama aklıma geliyor bu seçenekFantezi olarak görüyor bunu galiba. Gerçekten o duruma düşme ihtimali onu gram korkutmuyor. En büyük korkum bu ya. Ki kadının en büyük korkusu da bu olmalı.
E ben basta yazmistim bi aile kabul etmez yada bizi kandiriliyorsunBuna bende katılıyorum kız sonuçlarını düşünmeden çok ileri gitmiş. Ailesi yok mu acaba bayagi rahat.
Bide fake olduğunu surdan anlayın illa kanaması olmustur ki ailesi gelmiş felan filan
Herkesin kanaması olmaz ki...
Tamam olmasın ama var eksik biseyler bilmiyorum inşallah fakedir çünkü yazık günah yaşı küçük ve cidden bilinçli değilHerkesin kanaması olmuyor Mahmut. Alkollüymüş zaten salıvermiştir kendini rahat olmuştur.
Yok onun kafasını yaşamak imkansız o yüzden acaba mı dememAcaba diyorum böyle bir şey yaşadı da böyle yaparak kendince rahatlamaya mi çalışıyor yada deşarj oluyor yani saçma ama aklıma geliyor bu seçenek
Yoksa bi kadın neden tecavüz isteği olsun ki bunu normal görsün
Korkunç bir şey oysa ki
Erkek olabilir, gay olabilir, kadın düşmanı olabilir, tecavüzcü bi erkek olabilir?Acaba diyorum böyle bir şey yaşadı da böyle yaparak kendince rahatlamaya mi çalışıyor yada deşarj oluyor yani saçma ama aklıma geliyor bu seçenek
Yoksa bi kadın neden tecavüz isteği olsun ki bunu normal görsün
Korkunç bir şey oysa ki
Sen biraz gözünü aç.herkesin her dediğine inanma.tam milletu banladıracak konu heee.belki de fake tir. Ben şüpheleniyorum.tam eğlenmelik çünkü.
Benim hiç tecavüze uğrama korkum yoktur. Çünkü hep kendimi kontrollü gezdiğim de kendimin bilincinde olduğumda birsey olmayacağına inanırım.Fantezi olarak görüyor bunu galiba. Gerçekten o duruma düşme ihtimali onu gram korkutmuyor. En büyük korkum bu ya. Ki kadının en büyük korkusu da bu olmalı.
Ben bunun erkek olduğuna da inanmıyorum. Hani herkesin hayatına illa öyle bir kadın denk gelmiştir .Erkek olabilir, gay olabilir, kadın düşmanı olabilir, tecavüzcü bi erkek olabilir?
Birden gerildim korku filmi gibi Allah korusunErkek olabilir, gay olabilir, kadın düşmanı olabilir, tecavüzcü bi erkek olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?