-
- Konu Sahibi cherryladybaby
Sen biraz gözünü aç.herkesin her dediğine inanma.tam milletu banladıracak konu heee.belki de fake tir. Ben şüpheleniyorum.tam eğlenmelik çünkü.Ban yiyeceğim ama değecek arkadaşlar.
Ferhans seni bir yumrukla 2.80 yere yapıştırırım bacım. Haberin olsun bak.
Kiz masum diyen olmadı ki oda suçlu fakat yaşanan cinsellik tecavüz adamın pişkinlikle verdiği cevaptan belliBekledigim yorum bütün suçu adamda bulmuşlar ama kizdada baya suç var gayet istiyerek cinsellik yasamiş
Evet özeniyorum.sana mı soracağim.Kötü biri değil mi? De ki kız 17 çocuk 19 yada kız 16 erkek 18 ?
Kız reşit değil. Tabiki de cinsel tacizci ve tecavüzcü. Neyi iyileştiriyorsun sen ya ? Gerçi sen tecavüze özeniyordun değil mi unutmuşum pardon
Uzatma bana yazma mümkünse biz seninle sitede de denk gelmeyelim. Yemin ediyorum karşımda olsan bayıltırım seni yazma banaSen biraz gözünü aç.herkesin her dediğine inanma.tam milletu banladıracak konu heee.belki de fake tir. Ben şüpheleniyorum.tam eğlenmelik çünkü.
Bu Ferhan mi ciddi miBan yiyeceğim ama değecek arkadaşlar.
Ferhans seni bir yumrukla 2.80 yere yapıştırırım bacım. Haberin olsun bak.
Gördüğüm ve hayatım boyunca da göreceğim, en arsız, en ahlâksız düşüncelere sahip tek kadınsın. Allah bildiği gibi yapsın seni arsızEvet özeniyorum.sana mı soracağim.
O tabiki kim olacak başka tecavüze özenip kıskanan kadın başka kim olur deli olucam şimdi ban da yicem zaten ama yemeden diyeceklerimi diyeyim bariBu Ferhan mi ciddi mi
Aman boşver yaO tabiki kim olacak başka tecavüze özenip kıskanan kadın başka kim olur deli olucam şimdi ban da yicem zaten ama yemeden diyeceklerimi diyeyim bari
Sokaktan kaçırılmak da senin için gurur verici bir şey olur ki, sana göre hiçbir şey tecavüz değil. Neyse ki sana sorulmuyor. Neyse ki otorite sen değilsin. Neyse ki.Tecavüzü ben tek koşulda kabul ederim.o da sokaktan kaçırılmak.diğer türlüsüne inanmıyorum.yok aile içiymiş, yok eş tecavüzüymüş.bence saçmalık.pisliğine, fantazilerine kılıf uydurma şekli.haa çocuk istismarı başka mevzu.o kendini savunamaz.
Yok ben hayatım boyunca böyle tecavüzcü sevinci görmedim ya iğrençAman boşver ya
Özeniyorum demiş baksana gerek yok
Birlikte olduğu adam da ufacık.2 yaş büyükmüş sadece.40, 45 yaşında herifmiş gibi saydırmışsın.bana kötü biri gibi gelmedi.sadece cahil sanki.
Vay be...Tecavüzü ben tek koşulda kabul ederim.o da sokaktan kaçırılmak.diğer türlüsüne inanmıyorum.yok aile içiymiş, yok eş tecavüzüymüş.bence saçmalık.pisliğine, fantazilerine kılıf uydurma şekli.haa çocuk istismarı başka mevzu.o kendini savunamaz.
Buda böyle iste günde kaç kişiyle yattığını bile yazdığı olmuştuYok ben hayatım boyunca böyle tecavüzcü sevinci görmedim ya iğrenç
Çoktan gittim bile ben.. birkaç güne gelirim geri inşallah ferhansta giderBuda böyle iste günde kaç kişiyle yattığını bile yazdığı olmuştu
Gerek yok banlamaya sinirine hakim ol
Savunmak ne demek? Adamı öyle bir benimser ki. Adam ya adam boru mu, Ferhansı beğenmiş istemiş arzulamış. Sen hayırdır yani.Vay be...
"İçselleştirilmiş kadın düşmanlığı" diye bir kavram var ya, bu kadar net ortaya koyulduğuna hiç rastlamamıştım.
Aynen bu kafada devam, kendiniz bir gün tecavüze uğrarsanız aynen böyle savunmanızı bekliyorum adamı.
Yaşi küçük büyük sen ona değil olaya bak diyecem zaten olay seni mutlu ediyorBirlikte olduğu adam da ufacık.2 yaş büyükmüş sadece.40, 45 yaşında herifmiş gibi saydırmışsın.bana kötü biri gibi gelmedi.sadece cahil sanki.
Ben gidici Mahmut djhslsYemin ederim Konu galiba fakeyine düştük
Offff yani.Savunmak ne demek? Adamı öyle bir benimser ki. Adam ya adam boru mu, Ferhansı beğenmiş istemiş arzulamış. Sen hayırdır yani.
Tecavüzü ben tek koşulda kabul ederim.o da sokaktan kaçırılmak.diğer türlüsüne inanmıyorum.yok aile içiymiş, yok eş tecavüzüymüş.bence saçmalık.pisliğine, fantazilerine kılıf uydurma şekli.haa çocuk istismarı başka mevzu.o kendini savunamaz.
Kız işte seks sırasında şiddetin daha boyutunu sevenlerYok ben hayatım boyunca böyle tecavüzcü sevinci görmedim ya iğrenç