Sevgilim beni herkesten gizliyor sanki..

bir orta yol bulmanız lazım.
ne seni dışlanmak hissettirecek ne de her şeyi ortalığa dökecek.
onunla konuşmalısın ve kararlar almalısınız.

ar, post: 41964280, member: 680499"]Sizin yerinizde olsam ben de sinir olurdum ve aklıma şuan geldi whatsapta mesajlaşmalar özel, biri "whatsap ppsindeki kim" diye sorsa kardeşim der, yakın arkadaşım der ne isterse der ama instagram öyle değil.[/QUOTE]

Beni tanıştırdığı insanlara ssevgilim olarak tanıttı açıkçası soranlara da öyle diyeceğini sanmiyorum kendisi olgun biri yaşı küçük değil sonucta yalanla dolanla bu saatten sonra iliski yurutcegini sanmıyorum . ama instagramda olayını da düşününce kafam karışmıyor değil.

tepe, post: 41964309, member: 636047"]bir orta yol bulmanız lazım.
ne seni dışlanmak hissettirecek ne de her şeyi ortalığa dökecek.
onunla konuşmalısın ve kararlar almalısınız.[/QUOTE]
Konustugumda iliskimizi gözler önünde yaşamak istemiyorum diyor benim terchim böyle saygı duy . ben seni gizleycek olsam iş ortamima neden sokayim ailemden insanlarla arkadaşlarımla nicin tanıştırayim diyor .

bence sevgilin olması gerekeni yapıyor. ben de bunca yıllık evliyim bir kere bile paylaşmadım sosyal medyada fotoğrafımızı, bir iki tane vardır arkadaşlarımızla beraber olduğumuz oda. bazen uzun süredir görmediğimiz arkadaşlarımızla karşılaşıyoruz da şaşırıyorlar

tanıstırırken sevgılım demıs
whaatsapdada paylasmıs daha nolsun kız :)
sıkarsan kacar sonra ayrıldık dıye konu acarsın
dogrusunu yapıyor net ortamında azcık herkesde gormeyıversın

tanıstırırken sevgılım demıs
whaatsapdada paylasmıs daha nolsun kız :)
sıkarsan kacar sonra ayrıldık dıye konu acarsın
dogrusunu yapıyor net ortamında azcık herkesde gormeyıversın

Dert edilcek bi konu yok yanı değil mii haklisiniz aslında ben abartiyorum şimdi mantıklı dusununce bi de buradaki yorumları okuyunca kafamda bazı şeyler netleşti cevap veren arkadaşlara da olumlu olumsuz yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ederim. Çok sevdiğim için farklı dusunebiliyorummm konu o olunca kafam bir başka çalışıyor:) tesekkur ederimm yorum için sevgileeeerr:)

Bi unlu icin tel nosu en ozeli sayilir sosyal medyaya gore. Orda resminiz varsa onun icin en oncelikli insanlar tel drn goruyordur. Onlarin bilmesi yetiyordur belki. Sete falan da gidebiliyorsan, bu konuyu su asamada tartisma konusu haline getirmeye gerek var mi bilemedim. Karar senin..

Tesekkur ederimm dusunceniz için bende artık böyle duusnuyorum :)

Açık konuşayım mı, sevdiğime emin olmadığım kişiyle berabersem kimseye sevgilim var bile demem.. ama sevdiğime emin olduğum kişi hayatımdaysa nazardan korktuğum için yine koymam ama ona ait küçük parçaları paylaşırım. İnstagramda sürekli comment yazarım taglerim filan. Tabi sosyal medya sevgi göstergesi değil ama daha iyi kısmet çıkar vs diye seni saklıyorda olabilir.

Dün 11e doğru evimin buraya geldi bir şey vermeye biraz dışarda oturduk telefonumda gördü açtığım bu konuyu , başladı bağırmaya sen benim değerimi bilmiyosun dedi ben seni saklasam senle görünmekten kaçınırım insanlarla tanıştırmam sevgilim diye dedi güvensizlik mi yaşıyosun bana karşı ne demek istiyosun bi de sanal ortama yazmışsın aramızdaki ilişkiyi dedi. instagrama koyunca ne değişcek kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun gibisinden laflar etti. beni de kırdı baya.. son yorumlarımı okuma tenezzülü göstereydi eğer anlardı hak verdiğimi.. bende sinirlendim kalktım gittim . egolar tavan yani.. kendini dünya starı olarak görüyo sanki . alt tarafı günlük dizide oynuyorsun. şimdi böyle yazdığımı görse kızar bana...

daha nolsun ayol. setine götürmüş sezon sonu yemeğine götürmüş. whatsappta fotonuz var. hala daha beni hayatının dışında mı tutuyor diyorsun. 4 yıllık ilişkim var whatsappta fotomuz yok.

Alin yazim, askin bedeli, beni affet, deniz yildizi, unutma beni ... Ben hala bulmacayi cözmeye calisiyorum

daha nolsun ayol. setine götürmüş sezon sonu yemeğine götürmüş. whatsappta fotonuz var. hala daha beni hayatının dışında mı tutuyor diyorsun. 4 yıllık ilişkim var whatsappta fotomuz yok.

Bende hak vermeye başladım . Abarttığımı düşünüyorum . Ama dün gece kk ya konu açtığımı gördü ve beni de kırdı biraz. hak veriyodum ona ama şuan nötrleştim aman koymasın foto moto istemiyorum .

foto koymak önemli değil canım. önemli olan niyet, sana duyduğu sevgi saygı, birlikte mutlu musunuz önemli olan bu. instagrama foto koyan seni hayatının içine dahil etmiş demek değildir yani. ben de eskiden takardım biraz ama artık hiç takmıyorum çünkü sevmek sevilmek sosyal ağlarda foto paylaşmayla ölçülmüyor. bizim de sosyal medyalarımızda birlikte hiç resmimiz yoktur. ben arada koyarım o da çok nadir güzel bi yere gittiysek falan. o hiç koymaz. ama gayet de içli dışlıyız yani bu arada konu açtığını nerden biliyor nickini mi biliyordu o kötü olmuş. burası bizim dertleşme alanımız bu kadar özeli bilmesine gerek yoktu.

Evet haklsıınız bende artık sizin gibi düşünüyorum. Yok nickimi bilmiyor zaten burayı aktif olarak kullanmıyorum .Dün gece evimin buraya bir şey vermeye geldi oturduk biraz dışarıda onun telinin şarjı bitmişti benimkinden nete girip bişey bakması gerekiyodu bende en son buraya girmiştim onu gördü falan sinirlendi bana .Halbuki son yazdığım yorumları okusa anlardı ona hak verdiğimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…