Daha dun burada bir konuda whatsappta sevgilisiyle fotografi olmasina ragmen baska kizlarla disarida bulusup, umut veren birini okudum.
Gercekten aldatiyordur diyemem ama whatsappta fotografinizin olmasi sizin icin bir anlam ifade ederken bazen bazilarina anlam ifade etmiyor olabilir.
Onun disinda dedigi gibi, sizi ozel goruyor olabilir, bazi insanlarin degisik prensipleri olabilir ama whatsappta ozel gormeyen (mesela bence whatsapp daha ozel) instagramda neden ozel gorur, bilemem.
Selam arkadaşlar . Benim yaklaşık dört aylık bir ilişkim var . Fakat sevgilim benimle fazla gözükmek istemiyor , dışarda falan zaman geçiririz ama mesela instagramda bir tane bile fotoğrafımız yok. Fakat iş arkadaşları olan bayanlarla bol bol fotolar videolar var tabi eski tarihli. İlişkimize başladıktan sonra koymuyor çok nadir koyuyor, o bayanların profiline baktığımda onlar devamlı sevgilimle videolar paylaşıyorlar ve bu benim çok sinirimi bozuyor.Ben çok kıskanç bir insanım dayanamıyorum böyle şeylere.. Ben neden beni gizlemeye çalışıyosun neden beni hayatının bu kadar dışına itiyosun soyutluyosun dediğimde ilişkimizi gözler önünde yaşamak istemiyorum diyor. Sanki kendisi tarkan ,murat boz.. Sinir oluyorum bu hallerine. Kendisi biraz ünlü birisi ama adı söylendiğinde kimse tanımaz yani .. Adından ziyade sima olarak tanınır foto çekinmek isteyen oluyor arada.. Neyse.. Dışarda da fazla takılmayız zaten çıkarız ama daha çok evde vakit geçirmek ister. Burda magazin olayları olmaz İstanbul da değiliz zaten , basın mensubunun önünden geçsek fotomuzu bile çekmezler .. Setine 2 kez gittim beni ordaki kişilerle tanıştırdı. Bir de sezon sonu bir yemek oldu ona da birlikte gittik.. Ama bilmiyorum yani beni hayatının dışında tutuyor sanki .. Tamam bana olan davranışları çok güzel onunla mutluyum ,sevdiğini de hissediyorum ama soru işaretleri dolu kafamda.. Ben evlilik noktasından döndüm sözlümle ayrıldım , ondan 3 ay sonra falan bu ilişkiye başladım. Onunda bu halleri beni üzüyor.. Onunla da kötü bir deneyim yaşayıp sonunun hüsran olmasını istemiyorum .. Sizce beni neden gizliyor bana olan sevgisi mi eksik beni gerçekten sevmiyor mu ? Siz ne düşünüyorsunuz ?
bence de sebep buBilemiyorum da acaba hayranlarından falan mı saklıyor beni diyorum , belki onun hoşuna gidiyordur kızların ilgileri.. Bu yüzden paylaşmıyor olabilir mi ki ?
Esim hala fotoğraf koymaz sosyal medyada ikinize ait. İlk zamanlarda öyleydi. Ben daha cesurdum iliskimiz konusunda. Erkeklerin bazıları çok göz önünde olsun istemiyor. Size karşı iyiyse. Onun bulunduğu ortamlara giriyorsaniz çok dusunmeyin.
bence de sebep bu
ben de kötü niyetli görmedim çocuğu. eğer farklı şeyler düşünseydi whatsappta da olmazsdın, arkadas, iş ortamına da sokmazdıOna böyle deyince de kızıyor sen beni hala tanıyamamışsın diye...
Ben ünlü biri Değilim ama ben de ilişkimi çok göz önünde yaşamak istemem.
Evli Olduğum halde sosyal ağlarda toplasan 10 fotoğraf ya var ya yoktur.
Benim yakin arkadasim (kadin) az unlulerden, oyuncu ama adini bilmeniz mumkun degil, tiyatro yapiyor bazi dizilerde de 3. Rollerde oynuyor. Instagram hesabinda yuzlerce resim var ama esiyle basbasa bir tek resmi yok.
Yapimcilar, oyuncu secmenleri falan sosyal medya hesaplarimizi takip ediyor o yuzden cok bagimli gorunmek istemiyorum gibi sebepleri var. Tamamen is alma durumuyla ilgili yani.
arkadas grubumuzla resimlerde esi de oluyor tabi ama oylr sarilmis vs fotolar koymuyor ve o tarz fotolari etiketlenirse kabul etmiyor.
ben de kötü niyetli görmedim çocuğu. eğer farklı şeyler düşünseydi whatsappta da olmazsdın, arkadas, iş ortamına da sokmazdı
Çok saçma .
Oyuncu olan birsürü arkadaşım var.
Başrol olanlarında resimleri var sevgililileriyle sosyal ortamda.
Bekar ve yalnız olana iş var mantığı mı bu ?
Çok saçma .
Oyuncu olan birsürü arkadaşım var.
Başrol olanlarında resimleri var sevgililileriyle sosyal ortamda.
Bekar ve yalnız olana iş var mantığı mı bu ?