Sevgilim beni herkesten gizliyor sanki..

Daha dun burada bir konuda whatsappta sevgilisiyle fotografi olmasina ragmen baska kizlarla disarida bulusup, umut veren birini okudum.
Gercekten aldatiyordur diyemem ama whatsappta fotografinizin olmasi sizin icin bir anlam ifade ederken bazen bazilarina anlam ifade etmiyor olabilir.

Onun disinda dedigi gibi, sizi ozel goruyor olabilir, bazi insanlarin degisik prensipleri olabilir ama whatsappta ozel gormeyen (mesela bence whatsapp daha ozel) instagramda neden ozel gorur, bilemem.

İnstagramdan hayranları falan takip ediyor belki bunun için beni paylaşmak istemiyor diye düşnüüyorum , belki hayranlarının ilgisinden memnun , fotolarının altında bisürü yorumlar var. Belki benimle olan fotolarını paylaşsa bu ilgi azalır diye düşünüyordur..

Selam arkadaşlar . Benim yaklaşık dört aylık bir ilişkim var . Fakat sevgilim benimle fazla gözükmek istemiyor , dışarda falan zaman geçiririz ama mesela instagramda bir tane bile fotoğrafımız yok. Fakat iş arkadaşları olan bayanlarla bol bol fotolar videolar var tabi eski tarihli. İlişkimize başladıktan sonra koymuyor çok nadir koyuyor, o bayanların profiline baktığımda onlar devamlı sevgilimle videolar paylaşıyorlar ve bu benim çok sinirimi bozuyor.Ben çok kıskanç bir insanım dayanamıyorum böyle şeylere.. Ben neden beni gizlemeye çalışıyosun neden beni hayatının bu kadar dışına itiyosun soyutluyosun dediğimde ilişkimizi gözler önünde yaşamak istemiyorum diyor. Sanki kendisi tarkan ,murat boz.. Sinir oluyorum bu hallerine. Kendisi biraz ünlü birisi ama adı söylendiğinde kimse tanımaz yani .. Adından ziyade sima olarak tanınır foto çekinmek isteyen oluyor arada.. Neyse.. Dışarda da fazla takılmayız zaten çıkarız ama daha çok evde vakit geçirmek ister. Burda magazin olayları olmaz İstanbul da değiliz zaten , basın mensubunun önünden geçsek fotomuzu bile çekmezler .. Setine 2 kez gittim beni ordaki kişilerle tanıştırdı. Bir de sezon sonu bir yemek oldu ona da birlikte gittik.. Ama bilmiyorum yani beni hayatının dışında tutuyor sanki .. Tamam bana olan davranışları çok güzel onunla mutluyum ,sevdiğini de hissediyorum ama soru işaretleri dolu kafamda.. Ben evlilik noktasından döndüm sözlümle ayrıldım , ondan 3 ay sonra falan bu ilişkiye başladım. Onunda bu halleri beni üzüyor.. Onunla da kötü bir deneyim yaşayıp sonunun hüsran olmasını istemiyorum .. Sizce beni neden gizliyor bana olan sevgisi mi eksik beni gerçekten sevmiyor mu ? Siz ne düşünüyorsunuz ?

Esim hala fotoğraf koymaz sosyal medyada ikinize ait. İlk zamanlarda öyleydi. Ben daha cesurdum iliskimiz konusunda. Erkeklerin bazıları çok göz önünde olsun istemiyor. Size karşı iyiyse. Onun bulunduğu ortamlara giriyorsaniz çok dusunmeyin.

Acıkcası bende sevmiyorum ilişkimi baskalarına anlatmayı. En yakın arkadasıma bile erkek arkadaşımla çıkmaya Başladıktan 4 ay sonra söyledim, ondada arkadasım bişeyler caktı ondan sordu. Ben yadırgamadım acıkcası

İlişkiniz daha 4 aylıkmış, her yerde duyurmak için biraz erken değil mi? İnsanlar artık sosyal medyada ilişkilerini duyuran insanlarla dalga geçiyorlar zaten bunu sadece ergenler yapıyor artık. Ben evliyim ama eşim de ben de sosyal medyada fotoğraf falan paylaşmıyoruz, kötü niyetli düşünmeyin bence.

Eger askim opusurken neden fotografimizi koymuyorsun diye triplenmiyorsan evet normal degil. Niye diger kiz arkadaslariyla otururken cekilen fotograflari koyuyor da sevgilisiyle olan tek bir kareyi paylasmiyor?
Ben bi'sure once biriyle sevgili oldum iki ay kadar. O iki ayda sosyal medyada yokmusum gibi davrandi ne yorumlarima cvp verdi ne bi'sey ben de zaten paylasimlarina herhangi biri gibi yorum yazardim. Sonra ogrendim ki listesindeki bi'kizla bir yildir sevgiliymis ben de hava degisikligi:KK14: Bu arada o kiza da hic cvp yazmamis, fotografini paylasmamis ben sifreleri birlestirip cozmustum olayi. Illa senin de boyledir demiyorum ama normal de degil bence.

ben de ilişkimi göz önüne fazla çıkarmak istemem açıkçası...bir şey kanıtlamak istemek gibi geliyor her an foto paylaşmak

Benim yakin arkadasim (kadin) az unlulerden, oyuncu ama adini bilmeniz mumkun degil, tiyatro yapiyor bazi dizilerde de 3. Rollerde oynuyor. Instagram hesabinda yuzlerce resim var ama esiyle basbasa bir tek resmi yok.
Yapimcilar, oyuncu secmenleri falan sosyal medya hesaplarimizi takip ediyor o yuzden cok bagimli gorunmek istemiyorum gibi sebepleri var. Tamamen is alma durumuyla ilgili yani.
arkadas grubumuzla resimlerde esi de oluyor tabi ama oylr sarilmis vs fotolar koymuyor ve o tarz fotolari etiketlenirse kabul etmiyor.

Sevgilinizin setteki 3 bayanla resim paylaşımını bir nevi iş arkadaşları ile yaptıkları işin tanıtımı olarak görüyordur.yani bir nevi dizilerinin PR,reklamı gibi ... O resimlere bakan hayranları da onları iş Arkadaşı olarak yoracağı için o da paylaşmıştır.
ben de kendimi sizin yerinize koyduğumda bu durum Hoşuma gitmezdi ama tabii bilemeyiz ünlü bir insanın davranışlarının arkasındaki motivasyonun gerekçeleri neler olabilir, konuşarak ancak öğrenebilirsiniz

Onun yaptığında bir sorun yok ama sizin herkese gösterme isteğiniz anormal geldi bana da mesela

Ben ünlü biri Değilim ama ben de ilişkimi çok göz önünde yaşamak istemem.
Evli Olduğum halde sosyal ağlarda toplasan 10 fotoğraf ya var ya yoktur.

Ama muhtemelen başka başka erkeklerle fotoğraflarınız ve videolarınızda yoktur.
Öyle saçmalık olur mu canım? Çeyrek ünlü psikolojisine kapılmış o.MIŞ gibi yapmak yani.Ünlüymüş keko_O resmen başkalarına fırsat vermektir bu bir.İkincisi Kanye West'in bi kız hayranıyla fotoğraf çekilirken kıza dokunmamak için ellerini arkasında birleştirdiği,Kıvanç Tatlıtuğun sevgilisinin baş harflerini taşıyan yüzükler takarak,o yüzüğüde göstere göstere poz verdiği bir dünyada SEN KİMSİN ULAN? Ay sanada müstahak.Böylelerine yolu vermeyip üzülüyom yaa diyen kızlarıda ayrıca gebertmek istiyorum zaten ama neyse,şuan mağdursun üstüne gelmiyim şimdi.

sevgilinizi takdir ettim valla ne güzel
o ne öyle her anı çek at sinir olurum,insanlar merak etsin:KK53:

Benim yakin arkadasim (kadin) az unlulerden, oyuncu ama adini bilmeniz mumkun degil, tiyatro yapiyor bazi dizilerde de 3. Rollerde oynuyor. Instagram hesabinda yuzlerce resim var ama esiyle basbasa bir tek resmi yok.
Yapimcilar, oyuncu secmenleri falan sosyal medya hesaplarimizi takip ediyor o yuzden cok bagimli gorunmek istemiyorum gibi sebepleri var. Tamamen is alma durumuyla ilgili yani.
arkadas grubumuzla resimlerde esi de oluyor tabi ama oylr sarilmis vs fotolar koymuyor ve o tarz fotolari etiketlenirse kabul etmiyor.

Çok saçma .
Oyuncu olan birsürü arkadaşım var.
Başrol olanlarında resimleri var sevgililileriyle sosyal ortamda.

Bekar ve yalnız olana iş var mantığı mı bu ?

ben de kötü niyetli görmedim çocuğu. eğer farklı şeyler düşünseydi whatsappta da olmazsdın, arkadas, iş ortamına da sokmazdı

Bunları düşündüğümde rahatliyorumm başka amaçlar için sakladığını söyleyen arkadaşlarin yorumlarını okuduğumda geriliyorum kendimi de ssucluyorm sevgilime karşı güvensizlik beslediğim için. Aslında güvensizlik değil de başka bisey bu .uumarım dediğimiz gibidir herşey tesekkur ederim .

[QUOnn, post: 41963609, member: 167374"]Onun yaptığında bir sorun yok ama sizin herkese gösterme isteğiniz anormal geldi bana da mesela[/QUOTE]

Herkesse gosterme gibi amacım olsa açarım bi hesap fotolarimizi paylasirim benim öyle bi amacim yok sadece ttakipçilerinin de bir sevgilisi olduğundan haberleri olsun istiyorum çünkü rol arkadaşıyla ilgili yyapılan "gerçek hayatta da birlikte olsanız vs." tarzı yorumlar beni rahatsız edior. Belki çok normal bisey bu ama ben kıskanç bir insan olduğum için huzursuz oluyorum .

Sizin yerinizde olsam ben de sinir olurdum ve aklıma şuan geldi whatsapta mesajlaşmalar özel, biri "whatsap ppsindeki kim" diye sorsa kardeşim der, yakın arkadaşım der ne isterse der ama instagram öyle değil.

X