Sevgilim beni herkesten gizliyor sanki..

yavruşum benımde hiç bir sanal aglarda fotom yok oda resım koymaz bende, cunki her cıktıgınla foto koy ayrılınca kaldır vs sacma gelıyor. He evlenırsın evlilik foton olur kimse asılmaz etmezz. ama şimdiilik boşver yahuuu ,gitme üzerine,açma konuyu

Çok teeşkkür ederim yorum için .. Bende artık üzerine gitmicem hak vermeye başladım . :)

hahah o zaman iş değişir. Bir gün parlarsa genç kız hayranlarını kaybetmek istemiyor demek ki :):):) Sen de bunun bilincinde ol be kuzum :) Yada yeni yelkenlere yol aç

onu da mı araştırdın, kuzum bu ilişki böyle gitmez benden demesi...

hahah o zaman iş değişir. Bir gün parlarsa genç kız hayranlarını kaybetmek istemiyor demek ki :):):) Sen de bunun bilincinde ol be kuzum :) Yada yeni yelkenlere yol aç

Onu cok seviyoeum ve ondan ayrilmayi bi an bile dusunmuyorum.Bu konuyu da hallettik yorum icin tesekkur ederim . :)

hayır tamam resim atmak istemeyebilir ama öyle diğer kızlarla resimler videolar ne demek yani canm benm erkek arkadasım vardı oda aynen böyleydı resmımızı koymak istemezdi ama başka kızlarlada resimleri olmuyordu benı arkadaslarıyla tanıstrmak pek istemiyodu sonunda aldatıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…