- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Mert altinisik mi yoksaEvet içlerinden birisi . :)
yavruşum benımde hiç bir sanal aglarda fotom yok oda resım koymaz bende, cunki her cıktıgınla foto koy ayrılınca kaldır vs sacma gelıyor. He evlenırsın evlilik foton olur kimse asılmaz etmezz. ama şimdiilik boşver yahuuu ,gitme üzerine,açma konuyu
Azmine hayran kaldımMert altinisik mi yoksa
Azmine hayran kaldım
Olabilirtsk ederim, cok merak ettimCevap'ta vermedi ki acaba cözdüm mü durumu
Dün 11e doğru evimin buraya geldi bir şey vermeye biraz dışarda oturduk telefonumda gördü açtığım bu konuyu , başladı bağırmaya sen benim değerimi bilmiyosun dedi ben seni saklasam senle görünmekten kaçınırım insanlarla tanıştırmam sevgilim diye dedi güvensizlik mi yaşıyosun bana karşı ne demek istiyosun bi de sanal ortama yazmışsın aramızdaki ilişkiyi dedi. instagrama koyunca ne değişcek kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun gibisinden laflar etti. beni de kırdı baya.. son yorumlarımı okuma tenezzülü göstereydi eğer anlardı hak verdiğimi.. bende sinirlendim kalktım gittim . egolar tavan yani.. kendini dünya starı olarak görüyo sanki . alt tarafı günlük dizide oynuyorsun. şimdi böyle yazdığımı görse kızar bana...
onu da mı araştırdın, kuzum bu ilişki böyle gitmez benden demesi...Whatsappta engellediği kimse yok fotoğrafımızı da herkes görebiliyor gizli değil . Bana da mantıklı bir durummuş gibi gelmiyor . Her şeyi düşünüyorum kafamdan neler neler geçiyor benimde .. Yorum için teşekkür ederim .
tsk ederim, cok merak ettimCevap'ta vermedi ki acaba cözdüm mü durumu
tsk ederim, cok merak ettimCevap'ta vermedi ki acaba cözdüm mü durumu
Yok yahu o degill:)
hahah o zaman iş değişir. Bir gün parlarsa genç kız hayranlarını kaybetmek istemiyor demek ki :):):) Sen de bunun bilincinde ol be kuzum :) Yada yeni yelkenlere yol aç
onu da mı araştırdın, kuzum bu ilişki böyle gitmez benden demesi...
onu da mı araştırdın, kuzum bu ilişki böyle gitmez benden demesi...