Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakladigi ne olabilir, bence ucuncu bir kisi.Yani bilemiyorum bana normal gelmedi ya. Neden dışarı çıkarken sorun yokta özellikle sosyal medyada sorun oluyor bu durum ? Alt tarafı tek bir fotoğraf. Ne olacak nazar mi değecek veya ertesi gün mansetlerde sizi mi gorcez ne olacak yani ? Ciddi bir iliskiyse nasıl olsa goruleceksiniz. Sizden sakladığı yada sizi saklamak istediği birileri olabilir mi ?
Yani bilemiyorum bana normal gelmedi ya. Neden dışarı çıkarken sorun yokta özellikle sosyal medyada sorun oluyor bu durum ? Alt tarafı tek bir fotoğraf. Ne olacak nazar mi değecek veya ertesi gün mansetlerde sizi mi gorcez ne olacak yani ? Ciddi bir iliskiyse nasıl olsa goruleceksiniz. Sizden sakladığı yada sizi saklamak istediği birileri olabilir mi ?
Sakladigi ne olabilir, bence ucuncu bir kisi.
Başka bi sevgilisi olduğunu düşünmüyorum whatsappta fotomuz var sonuçta, dışarı çok olmasakta çıkarız.. Tşk ederim yorum için ..ben şunu anladim sevgilin seni herkesten gizliyorsa onun başka sevgilisi de olabilir aldatti beni diye sölentiler çikmasin diye çikarmiyor gizlilik iyi degil bende hiç hoşlanmam bu işlerdenn. ünlüymüş de ne farkı var ki seviyorsa ohh anamm fotolar koyardi bilee. sevmiyo demek ki gzliyorsa..
2 seçenek var.
1. Mahremini milletin önünde yaşamak istemiyor. Ben de böyleyim mesela, ne gerek var diye düşünüyorum.
2. Herifin sevgilim yok diyip peşindwn koştuğu birisi var veya mavi boncuk dağıtmak peşinde.
Sureklı askım canım kusum cıcımlı dıp dıbe , burun buruna fotoğraflar ıstemıyorsanız Hayatındakı kadın olarak deklare edılıp olası başka kadınlarla flört durumlarını pasıf hale getırmeye calıstıgınızı düşünüyorum. Sureklı ıletısım halındeysenız, yanındakilere tanıştırırken ''kız arkadasım'' sıfatını sızden esırgıyorsa suphelenebılırsınız. İlişkilerini göz önünde yasamak ıstemeyen ınsanlara saygı duymak gereklı..
1. seçenekte bana pek mantıklı gelmiyor.Bbilmiyorum . Çok karışık kafam..
Açık konuşcam konunuzu ilk okuduğumda aklıma o videolarini paylaştığı kızlardan biriyle bi durum olma ihtimali gelmişti. Karşılıksız ama olma umudu var diye düşünmüştüm. Bilemiyorum belki de ben buyutuyorumdur ama dedigim gibi hiç normal bulmadım. Ben unlu filan degilim ama bende iliskimi göz önünde yasamiyorum. Erkek arkadaşım da istemiyor ama bana dese ki ya huzur en azından bir fotoğrafla ilişkimiz olduğunu belli etsek fena olmaz. Kesinlikle karşı çıkmam hatta mantıklı bulurum ki tek fotoğrafla ne yaptık ne ettik anlatmiyoruz sonuçta. Neden göz önünde olmuş olalım ? Üstelik erkek arkadasiniz az da olsa tanınan biri. Ciddi niyetli olsa onun size teklif etmesi gerekir. İlişkimiz olduğu belli olsun sende rahatsiz olma kimse yanlis seyler dusunmesin diye sizi düşünmesi gerekir. Diğer kızların ilgisi hoşuna gidiyorsa demekki ilişkiniz de eksik şeyler var. Bilemiyorum şimdi aklıniza böyle seyleri sokmak istemezdim ama gerçek dusuncelerim bunlar.Bilemiyorum da acaba hayranlarından falan mı saklıyor beni diyorum , belki onun hoşuna gidiyordur kızların ilgileri.. Bu yüzden paylaşmıyor olabilir mi ki ?
Açık konuşcam konunuzu ilk okuduğumda aklıma o videolarini paylaştığı kızlardan biriyle bi durum olma ihtimali gelmişti. Karşılıksız ama olma umudu var diye düşünmüştüm. Bilemiyorum belki de ben buyutuyorumdur ama dedigim gibi hiç normal bulmadım. Ben unlu filan degilim ama bende iliskimi göz önünde yasamiyorum. Erkek arkadaşım da istemiyor ama bana dese ki ya huzur en azından bir fotoğrafla ilişkimiz olduğunu belli etsek fena olmaz. Kesinlikle karşı çıkmam hatta mantıklı bulurum ki tek fotoğrafla ne yaptık ne ettik anlatmiyoruz sonuçta. Neden göz önünde olmuş olalım ? Üstelik erkek arkadasiniz az da olsa tanınan biri. Ciddi niyetli olsa onun size teklif etmesi gerekir. İlişkimiz olduğu belli olsun sende rahatsiz olma kimse yanlis seyler dusunmesin diye sizi düşünmesi gerekir. Diğer kızların ilgisi hoşuna gidiyorsa demekki ilişkiniz de eksik şeyler var. Bilemiyorum şimdi aklıniza böyle seyleri sokmak istemezdim ama gerçek dusuncelerim bunlar.
Madem öyle, siz bir hesap açın. Koyun fotoğraflarınızı. Her fotoğrafda etiketleyin adamı, olsun bitsin.
O zaman verdiği tepkiye göre daha net bir düşünce oluşur kafanızda hem
Kendisi rahatsızlık duyduğu için istemediği bir şeyi yapmak istemiyorum ..
2. seçeneğin geçerli olduğunu sanmıyorum whatsappta fotomuz var yani telefon rehbernde olan herkes görüyor . .Karakterinin de o kadar yerlerde olduğunu düşünmüyorum ..
1. seçenekte bana pek mantıklı gelmiyor.Bbilmiyorum . Çok karışık kafam..
Anladım. Peki sizin ona gösterdiğiniz anlayışı, neden o size göstermiyor.?
Tamam, her tarafta boy boy fotoğraflarınızı paylaşsın demiyorum. Özelini ortaya dökmek istemiyordur diyemeyeceğim ne yazık ki..Özelini paylaşmak istemeyen insan başka kızlarla olan fotoğrafları/videoları neden paylaşsın?
Belki gerçekten iyi niyetlidir erkek arkadaşınız, lakin ben pek iyimser olamadım, kusura bakmayın tekrardan.
Ayrıca whatsapp'da, telefonda resimleriniz varmış. E bu adam bir haltlar karıştırmak istese, whatsapdan resminiz görülmesin diye engeller karşı tarafı. Whatsap kullanmıyorum der geçer.
Benzer bir durumu zamanında yaşadığım için biraz işi didiklemenizi öneririm. Başka bir sevgilisi vardır diyemem ama belki konuştuğu veya ilgisini çeken birileri vardır.