Sevgilim beni her şeyin en güzeline alıştırıp sonra elimden alıyor. O mu kötü ben mi?

Restaurantı var. Alıp geri satmak değil atıyorum 5 ay önce bi özel günümüzde aldığı kolyeyi daha 5 kere takmamışken ilk borçta onu ister ve satar gibi gibi..
Erkeğin en kötü hali, size aldığı şeylerde gözü kalıyor demek ki çok çirkin bir davranış. Adam sorumsuz, ilişki başladığından beri borçlarınız arttıysa durumda bir sıkıntı vardır. Sizin kartınızı kullanıyor günü geldiğinde hatırlamıyor o sorun var bu sorun var bahane ticaret yapan insan ödemesini unutmaz. Üstelik ticaret yapan bir adam neden sizin kartınızı kullanıyor kendi kartı yok mu. Adama sorumsuz yanları için bir konfor alanı yaratmışsınız, bu tipler hayatta asla bir yere varamazlar, al sat, al bozdur çok uğraşırsınız, evlenmek gibi bir hata yapmayın ve yavaş yavaş mesafesinizi açın derim

hemen o fevrilikle 1 saat içinde arabasını satıp borcunu ödemis
Ben bunu yemedim. bu adam sizi manipule ediyor. Tek derdim ablam vs demesi de onu gosteriyor cunku orada yapabilecegi bir sey vs yok kaldi ki size olan borcuyla alakali bir sey yok sizi kotu hissettirmek uzerine soylenmis.
He velev ki yaniliyorum adam pirlanta, cok iyi niyetli. O zaman da agir dengesiz ve salak. Her iki ihtimalde de ayrilin. Gelecek kurulmaz bu tiple

Arabayı ne ara gördüler, ne ara notere gittiler, ne ara satılık ilanı verdi de, 1 saat içinde hesabına alıcı parayı gönderdi. Hayal dünyasında mı yaşıyorsun, fake değilsen sevgilin antin kuntin işler mi çeviriyor bilemedim. Burnuma pis kokular geliyor.
Ben araba falan sattığına inanmadım. Kıza duygu sömürüsü yapıyor, hava basıyor. Nakit de neymiş, istersem bulurum gösterisi.

G golgii , hesabıma 30-40 milyar yatırmış diyorsunuz ya bir gün maliye çalıverir kapınızı. Daha paradan haberiniz yok. Milyar değil bin. Sizin kredi kartınızla iş yerinin masrafları ödeniyor, geri hesabınıza yatıyor hem de fazla fazla. Bu restoranın ticari banka hesabı yok mu, muhasebesi nasıl tutuluyor buranın? Başınız büyük belaya girecek gibi haberiniz olsun. Hesabınızı başkalarına kullandırmanız suç. O hesaptan bu hesaba para transferinde zincirin halkası olmayın. Sıkışır bir arkadaşından ister, o hesap da online kumar, dolandırıcılık vs için kullanılmıştır, kendinizi masak sorgusunda bulmayın sonra.

Ya ben hayretler içinde kalıyorum, hiç mi haber okumuyorsunuz? Bu kadar mı gözünüze romantizm iniyor, biraz uyanık olsanıza. Kadınları kocaları kazıklıyor dolandırıyor, sevgilileri mi acıyacak?

Sevgilimin kalbi pırlanta gibidir 3 seneyi bitiren ilişkimiz var zaten bir senesinde beraber yaşadık şuan yakın şehirlerde ayrı yaşıyoruz.
Sevgilim bana hiç aklımda yokken 3 bilezik alır ve ben mest olurum aradan 3 ay geçmez satmamız gerekir. Yada sana cok güzel bir gün yaşatacağım der tatile götürür 3 hafta sonra geçtiğimiz aylarda aldığımız pırlantayı satarız gibi gibi. Ticaretle uğraşıyor ne kadar kazansa da gideri çok oluyor benim 5 katım kazanıyor belki ama ben onla tanıştığımdan beri borçlarım cok kabardı Allah var kredi kartımdan dükkan masraflarını geçer benim harcamalarımı da kendininkini de o öder. İlk defa bu ay biraz gecikti bakıyorum 1 hafta geçiyor hala ödemiyor ama bi gecede 5 bin eğlenceye harcıyoruz arkadaş misafir ediyoruz en son dayanamadım borcunu ödemem için seni sıkıştırmam mı lazım? Biliyorsun çalışıyorum ve bankalar tarafından gecikti diye aranmaya alışık biri değilim dedim 1 saat içinde hesabıma olması gerekenden 30 40 milyar fazlası geldi şaşırdım hemen o fevrilikle 1 saat içinde arabasını satıp borcunu ödemis bu sefer cok üzüldüm onu sıkıştırdığım için. Sonuçta biraz gecikse kimse ölmezdi benim derdim ödememesinden daha cok cabasızlığıydı eline hangi para geçse benimle birlikte yedi Allah var ama ben ödeyemeyecek gibi olduğunu bilemem ki kendini ayarlaması lazım değil mi? Ablası boşanıyor bu dönemde ve sanırım boşandığı kişi psikopatmış küfür etti benim tek derdim ablam şuan para mal mülk değil başlarım borcuna dedi. Tabi sonrasında sakinledi arabasını satmasına kızdım çünkü aynı şehirde olmadığımız için arabasız görüşmekte cok zorlanıyoruz. O da ne olursun beni üzme sağlığımız keyfimiz yerinde olsun yeter bu ara üstüme gelme dedi.
İyi de arabayı alan da kendisi hediyelerimi alan da o bir arabamız zaten var bende. Ama görüşebilmek için onun arabası olması lazım çok az vaktimiz oluyor bulunduğum şehire gelmesi için onda araba bize kolaylık oluyor. Eee pırlantaları da ben istemiyorum kendisi alıyor tabi ki havalara uçuyorum ama sorumsuz ödemelerini bilmediği için ilk ödemede hemen bunları gözden çıkarıyor. Ben bunu adam edebilir miyim ?
Canım ben sana temkinli ol derim insan bu devirde ailesine bile güvenemiyor şimdi sana pırlanta alıp sonradan satması ondan sonra yarını hiç yokmuş gibi harcaması bunlar hiç normal değil

Ya ben kocama bile bu kadar güvenmem siz ne yaşıyorsunuz? Adamın işleri tekin değil görmüyor musunuz? Asla ayrılacağınızı düşünmüyorum ama ayrılın diyorum.

Cok bulunca çok harcaması,borçtan krediden habersiz gibi yaşaması işin sonunda size aldığı hediyeleri satıp borç ödemesi olmaz ......ben hayatı bu kadar uçlarda, duygu halı yoğun ,plansız yaşayan biriyle olmazdım.Ne harcadığının farkında ne kazandığının bu kadar sorumsuz adam illegal işte yapar .Çok verici olsada bu kadarı da çok büyük sorun.....
Evet problem bunlar haklısın ben uçlarda yaşamak. Kafamdaki sorular gelecek kurulamayacak biri olduğundan kaynaklı belki de aşk vs bir yere kadar
Ben araba falan sattığına inanmadım. Kıza duygu sömürüsü yapıyor, hava basıyor. Nakit de neymiş, istersem bulurum gösterisi.

G golgii , hesabıma 30-40 milyar yatırmış diyorsunuz ya bir gün maliye çalıverir kapınızı. Daha paradan haberiniz yok. Milyar değil bin. Sizin kredi kartınızla iş yerinin masrafları ödeniyor, geri hesabınıza yatıyor hem de fazla fazla. Bu restoranın ticari banka hesabı yok mu, muhasebesi nasıl tutuluyor buranın? Başınız büyük belaya girecek gibi haberiniz olsun. Hesabınızı başkalarına kullandırmanız suç. O hesaptan bu hesaba para transferinde zincirin halkası olmayın. Sıkışır bir arkadaşından ister, o hesap da online kumar, dolandırıcılık vs için kullanılmıştır, kendinizi masak sorgusunda bulmayın sonra.

Ya ben hayretler içinde kalıyorum, hiç mi haber okumuyorsunuz? Bu kadar mı gözünüze romantizm iniyor, biraz uyanık olsanıza. Kadınları kocaları kazıklıyor dolandırıyor, sevgilileri mi acıyacak?
sattığına eminim arabanın sigortası olduğu gibi karta iade oldu çünkü.

Sevgilimin kalbi pırlanta gibidir 3 seneyi bitiren ilişkimiz var zaten bir senesinde beraber yaşadık şuan yakın şehirlerde ayrı yaşıyoruz.
Sevgilim bana hiç aklımda yokken 3 bilezik alır ve ben mest olurum aradan 3 ay geçmez satmamız gerekir. Yada sana cok güzel bir gün yaşatacağım der tatile götürür 3 hafta sonra geçtiğimiz aylarda aldığımız pırlantayı satarız gibi gibi. Ticaretle uğraşıyor ne kadar kazansa da gideri çok oluyor benim 5 katım kazanıyor belki ama ben onla tanıştığımdan beri borçlarım cok kabardı Allah var kredi kartımdan dükkan masraflarını geçer benim harcamalarımı da kendininkini de o öder. İlk defa bu ay biraz gecikti bakıyorum 1 hafta geçiyor hala ödemiyor ama bi gecede 5 bin eğlenceye harcıyoruz arkadaş misafir ediyoruz en son dayanamadım borcunu ödemem için seni sıkıştırmam mı lazım? Biliyorsun çalışıyorum ve bankalar tarafından gecikti diye aranmaya alışık biri değilim dedim 1 saat içinde hesabıma olması gerekenden 30 40 milyar fazlası geldi şaşırdım hemen o fevrilikle 1 saat içinde arabasını satıp borcunu ödemis bu sefer cok üzüldüm onu sıkıştırdığım için. Sonuçta biraz gecikse kimse ölmezdi benim derdim ödememesinden daha cok cabasızlığıydı eline hangi para geçse benimle birlikte yedi Allah var ama ben ödeyemeyecek gibi olduğunu bilemem ki kendini ayarlaması lazım değil mi? Ablası boşanıyor bu dönemde ve sanırım boşandığı kişi psikopatmış küfür etti benim tek derdim ablam şuan para mal mülk değil başlarım borcuna dedi. Tabi sonrasında sakinledi arabasını satmasına kızdım çünkü aynı şehirde olmadığımız için arabasız görüşmekte cok zorlanıyoruz. O da ne olursun beni üzme sağlığımız keyfimiz yerinde olsun yeter bu ara üstüme gelme dedi.
İyi de arabayı alan da kendisi hediyelerimi alan da o bir arabamız zaten var bende. Ama görüşebilmek için onun arabası olması lazım çok az vaktimiz oluyor bulunduğum şehire gelmesi için onda araba bize kolaylık oluyor. Eee pırlantaları da ben istemiyorum kendisi alıyor tabi ki havalara uçuyorum ama sorumsuz ödemelerini bilmediği için ilk ödemede hemen bunları gözden çıkarıyor. Ben bunu adam edebilir miyim ?
Ana babasının olduramadığını olduramazsın bacım.
Yarın bir gün eve gelip eşyaları topla evi sattım dediğinde vaaay adam edemedim diye dizlerine dizlerine vurursun.

Çok saçma sapan bir ilişkiniz var. Düzen hak getire. Hediye edilen pırlanta veya bilezik geri istenip de satılmaz. Resmen seni manipüle etmiş. Ödeyemeyeceği borçu yapmasaymış. Ne boş bir insanla birliktesin. Harcıyor zevkine ödeyemeyince araba satıyor. Ömrümde ilk defa böyle birşey duydum. Bence bir daha hediye alırsa sana kabul etme. Kartlar hesaplar ayrı olsun. Eğer altındaki arabayı o aldıysa sana geri vermelisin.

Arabayı ne ara gördüler, ne ara notere gittiler, ne ara satılık ilanı verdi de, 1 saat içinde hesabına alıcı parayı gönderdi. Hayal dünyasında mı yaşıyorsun, fake değilsen sevgilin antin kuntin işler mi çeviriyor bilemedim. Burnuma pis kokular geliyor.
Ben arabamı 1 yılda satmıştım. Gerçekten sıkıntılı bir ikili olmuşlar

Nişanlı değilsek kimse bana 3 bilezik alamaz o ne öyle ya hani 1 tamam da 3 nedir böyle şeyleri nasıl kabul ediyorsunuz? Adamın parasını zaten karısı gibi yemişsiniz hala gözünüz doymamış sizi bu kadar borca sokuyorsa ayrılın ama para gelirken iyiydi dimi aynen sevgiiii canım.

Ben arabamı 1 yılda satmıştım. Gerçekten sıkıntılı bir ikili olmuşlar
Canım hangi arabayı ederinden 60-70 bin eksiye verirsen satılmaz ki? Sen değerinde satmaya çalışırsın uzun sürer zararına verirsin kısa sürer ayrıca esnaf kendisi bir sürü galerici arkadaşı var. Satıldığına eminim arabanın sigorta iadesi kartıma yattı aynı gün

benim yaşayabileceğim bir hayat tarzı değil, sevgiliniz günlük yaşıyor gibi geldi bana, varken yiyip içelim, gezip, tozalım hesapsızca harcayalım, sonra araba dahil bişeyleri satar öderiz, sonra ediniriz vb. ben ayakları yere sağlam basan bir hayat tercih ettiğimden gelemezdim. adam edebilirmiyim demişsiniz; bilemiyorum ki, insan karakterini, yaşam tarzını, alışkanlıklarını kolay değiştiremez gibi geliyor bana.

Nişanlı değilsek kimse bana 3 bilezik alamaz o ne öyle ya hani 1 tamam da 3 nedir böyle şeyleri nasıl kabul ediyorsunuz? Adamın parasını zaten karısı gibi yemişsiniz hala gözünüz doymamış sizi bu kadar borca sokuyorsa ayrılın ama para gelirken iyiydi dimi aynen sevgiiii canım.
Ben de ona destek olmuşumdur,ayrıca bilezikleri düğünümüzde takmak için birikim olur kasada duracağına sende dursun koluna takmış olursun diyerek aldı. Pırlanta vs onları özel günlerde hediye amaçlı almıştı. Benim kimsenin parasını yemeye ihtiyacım yok emin ol onun durumu sonradan düzeldi evet ama benim hep sabit ve bana fazlasıyla yeten gelirim vardı

benim yaşayabileceğim bir hayat tarzı değil, sevgiliniz günlük yaşıyor gibi geldi bana, varken yiyip içelim, gezip, tozalım hesapsızca harcayalım, sonra araba dahil bişeyleri satar öderiz, sonra ediniriz vb. ben ayakları yere sağlam basan bir hayat tercih ettiğimden gelemezdim. adam edebilirmiyim demişsiniz; bilemiyorum ki, insan karakterini, yaşam tarzını, alışkanlıklarını kolay değiştiremez gibi geliyor bana.
Kesinlikle haklısınız. Yarını belirsiz bir hayat bu. Sevgiliyken belki güzel ama ileride aile birliğinde aşırı sorun olacağı belli umarım çözebiliriz bu durumu. Ben de rahatsızlığımı pek belli etmemişim ciddi şekilde konuşup onu farkettim. Ciddi şekilde oturup konuşmam lazım

Esnaf işi böyledir. Bir gün batarsın bir gün çıkarsın ama sevgilinizde de parayı yönetememe mevzusu var. Bu kazançlarla eviniz arabanız yatırımlarınız olması lazımdı şimdiye

Bence adam sağlam manipulatör ya.

1-verilen hediye geri alınmaz. Sana altın pırlanta alıp birkaç hafta veya ay sonra geri alıyorsa zaten hiç senin olmamış demektir sadece göz boyamak içim alıyor. Biliyor cünkü geri vereceksin ve parasal anlamda zarara girmeyecek.

2- bir arabayı 1 saat içinde satmak falan komple yalan bak görürsün yeni bir arabayla cıkacak karşına sana duygu sömürüsü yapıyor. Kim bi arabayı 1 saatte satar allah aşkına mumkun değil 1 saatte alıcı bulmak. Gitti galeriye sattı desem yarı fiyatına alıyorlar böyle bir adamın o salaklığı yapacağını hiç sanmıyorum. Sana sattım demiştir ama satmamıştır...

3-canım kardeşim bu adamın kredi kartı yok mu? Neden senin kartından harcıyosunuz da elalemin adamının ağzına laf veriyosun borç öde diye. Ya bu kadar güven olmaz gitsin kendi kredi kartından harcasın ipleri bu kadar adamın eline verme allah rızası için. Bir gün gelir o borçlar ile seni g*t gibi bırakırsa ne yapıcaksın? Aç biraz gözünü ya çalışan kendi parasını kazanan kadınsın niye kendini ona muhtaç ediyorsun. Durduk yere kendi borcunu ödesin diye ağız eğmek zorunda kalmışsın. Kocan değil ki bu adam senin bırak kendi harcasın kendi ödesin...

4- kocan olmayan bi adamın arabasına binmek de ne bileyim.. Allah içine sindirsin kızım o da senin başarın diyim. Ama üç güne ben arabamı sattım sendekini bana ver de diyebilir altınları geri alan arabayı da geri alır cunku...

X