Şimdi arkadaşlarına da yediriyordur muhtemelen ama benzerini onlara da yapınca tek bi arkadaş kalmaz. Profil gözümde canlandı kuzenim astsubay herkesten durduk yer borç ister ama geri ödemez eşine sordum neden böyle yapıyor diye aldığım saçma cevabı ise '' bilmiyorum ki muhtemelen yatırım için yapıyor ev araba almayı düşünüyordu '' diyor. Gerçekten de akrabalarına borcunu ödemiyor anca tartışma vs. çıkar zor durumda kalırsa. Benden de istedi direk hayır dedim çünkü istediği rakamı çok rahat bi şekilde bulur biliyorum. Mal varlığı ile çok zengin olan biri bu arada. Arsalar, hayvanlar vs...
Demem o ki, hiç çevresine güvenme. Sevgi maalesef yeterli değil inanın yerini hayal kırıklığı ve nefret bırakır. Bu konuda değişeceğini sanmıyorum zaten siz de tam olarak ne için borç yaptığını bilmiyorsunuz ki.
Evlilik için hiç acele etmeyin ve lütfen artık sizden borcunu kapatması için bi şeyler istemesine izin vermeyin bi sesiniz çıksın, bi sorgulayın. Ayrıca küfür etmiş adam size nasıl mağdur etmiyor? borcunu siz demeseniz ödemiyordu?