Sevgilim beni her şeyin en güzeline alıştırıp sonra elimden alıyor. O mu kötü ben mi?

Bir de siz borcu ödemesini söyleyince aniden arabayı satıp kartınıza fazladan para göndermesi bana ani ve sağlıksız kararlar alabilecek birisi olduğunu düşündürdü. Siz tabi daha iyi bilirsiniz sevgilinizi

Eeee nasıl değiştiricem bu adamı. Cidden cok seviyor seviliyorum ama para zaafı onu bambaşka biri yapıyor gözümde. Beni asla mağdur etmez ve kimseyi de mağdur ettiğini görmedim arkadaş çevresi o kadar geniş ki hep sevip sevilir dolandırıcı vs taraklarında bezi olsa bu kadar sevilen biri olur muydu ya
Şimdi arkadaşlarına da yediriyordur muhtemelen ama benzerini onlara da yapınca tek bi arkadaş kalmaz. Profil gözümde canlandı kuzenim astsubay herkesten durduk yer borç ister ama geri ödemez eşine sordum neden böyle yapıyor diye aldığım saçma cevabı ise '' bilmiyorum ki muhtemelen yatırım için yapıyor ev araba almayı düşünüyordu '' diyor. Gerçekten de akrabalarına borcunu ödemiyor anca tartışma vs. çıkar zor durumda kalırsa. Benden de istedi direk hayır dedim çünkü istediği rakamı çok rahat bi şekilde bulur biliyorum. Mal varlığı ile çok zengin olan biri bu arada. Arsalar, hayvanlar vs...
Demem o ki, hiç çevresine güvenme. Sevgi maalesef yeterli değil inanın yerini hayal kırıklığı ve nefret bırakır. Bu konuda değişeceğini sanmıyorum zaten siz de tam olarak ne için borç yaptığını bilmiyorsunuz ki.
Evlilik için hiç acele etmeyin ve lütfen artık sizden borcunu kapatması için bi şeyler istemesine izin vermeyin bi sesiniz çıksın, bi sorgulayın. Ayrıca küfür etmiş adam size nasıl mağdur etmiyor? borcunu siz demeseniz ödemiyordu?

Eeee nasıl değiştiricem bu adamı. Cidden cok seviyor seviliyorum ama para zaafı onu bambaşka biri yapıyor gözümde. Beni asla mağdur etmez ve kimseyi de mağdur ettiğini görmedim arkadaş çevresi o kadar geniş ki hep sevip sevilir dolandırıcı vs taraklarında bezi olsa bu kadar sevilen biri olur muydu ya
Kocaman yetişkin bir adam . Siz onu değiştiremezsiniz. Kadın ya da erkeğin birbirini ısrarla değiştirmeye çalışması ilişkiyi zedeler. Olumlu anlamda değişmek, gelişmek isteyen birisi bunu kendi çabalarıyla bir şekilde gösterir zaten.

Bir de siz borcu ödemesini söyleyince aniden arabayı satıp kartınıza fazladan para göndermesi bana ani ve sağlıksız kararlar alabilecek birisi olduğunu düşündürdü. Siz tabi daha iyi bilirsiniz sevgilinizi
Evet zaten asıl sıkıntım cidden bu ani fevri kararları. Bir şeyi tane tane konuşmak yok direkt çözüm o an ne eserse

Hahahha 1 milyonum yokkk kiii. Bir arabam var onu da üstüne veriyorsam salağın ta kendisiyimdir 😂😂
Sonu benzemesin aynısını yakınım yaşadı lüks tatiller hediyeler vs en sonunda kız adama evini verdi inşaat işiyle uğraşıyordu sonuç ayrılık. Lovebombing yapyor resmen. Hiç tekin değil.

Sonu benzemesin aynısını yakınım yaşadı lüks tatiller hediyeler vs en sonunda kız adama evini verdi inşaat işiyle uğraşıyordu sonuç ayrılık. Lovebombing yapyor resmen. Hiç tekin değil.
Herkesin bu tip kişilerle karşılaşmış olmasına güleyim mi şaşırayım mı bilemedim asdfg

Şimdi arkadaşlarına da yediriyordur muhtemelen ama benzerini onlara da yapınca tek bi arkadaş kalmaz. Profil gözümde canlandı kuzenim astsubay herkesten durduk yer borç ister ama geri ödemez eşine sordum neden böyle yapıyor diye aldığım saçma cevabı ise '' bilmiyorum ki muhtemelen yatırım için yapıyor ev araba almayı düşünüyordu '' diyor. Gerçekten de akrabalarına borcunu ödemiyor anca tartışma vs. çıkar zor durumda kalırsa. Benden de istedi direk hayır dedim çünkü istediği rakamı çok rahat bi şekilde bulur biliyorum. Mal varlığı ile çok zengin olan biri bu arada. Arsalar, hayvanlar vs...
Demem o ki, hiç çevresine güvenme. Sevgi maalesef yeterli değil inanın yerini hayal kırıklığı ve nefret bırakır. Bu konuda değişeceğini sanmıyorum zaten siz de tam olarak ne için borç yaptığını bilmiyorsunuz ki.
Evlilik için hiç acele etmeyin ve lütfen artık sizden borcunu kapatması için bi şeyler istemesine izin vermeyin bi sesiniz çıksın, bi sorgulayın. Ayrıca küfür etmiş adam size nasıl mağdur etmiyor? borcunu siz demeseniz ödemiyordu?

Herkesin bu tip kişilerle karşılaşmış olmasına güleyim mi şaşırayım mı bilemedim asdfg
İçim daraldııı. O sadece minnos ve ayağını yorganına göre uzatamayan birisi olamaz mı :KK43:

Her köşeye sıkıştığında çözüm yolu bu mudur?
Evet aniii ve fevri hemen gurur yapar cidden benim dediğimi yapar ama mantıksız bi tavırla. Atıyorum bir sanatçının konserine bilet al demiştim unutmuş 2k civarıydı sonra sadece vip kategoriden ama oldukça saçma ikram bile olmayan kategoriye kişi başı 10k bilet almış. Neden? Çünkü ben nasıl unutursun dedim diye aniden çözümü 5 katı fazla ve asla değmeyecek kategoriden bularak

Sevgilimin kalbi pırlanta gibidir 3 seneyi bitiren ilişkimiz var zaten bir senesinde beraber yaşadık şuan yakın şehirlerde ayrı yaşıyoruz.
Sevgilim bana hiç aklımda yokken 3 bilezik alır ve ben mest olurum aradan 3 ay geçmez satmamız gerekir. Yada sana cok güzel bir gün yaşatacağım der tatile götürür 3 hafta sonra geçtiğimiz aylarda aldığımız pırlantayı satarız gibi gibi. Ticaretle uğraşıyor ne kadar kazansa da gideri çok oluyor benim 5 katım kazanıyor belki ama ben onla tanıştığımdan beri borçlarım cok kabardı Allah var kredi kartımdan dükkan masraflarını geçer benim harcamalarımı da kendininkini de o öder. İlk defa bu ay biraz gecikti bakıyorum 1 hafta geçiyor hala ödemiyor ama bi gecede 5 bin eğlenceye harcıyoruz arkadaş misafir ediyoruz en son dayanamadım borcunu ödemem için seni sıkıştırmam mı lazım? Biliyorsun çalışıyorum ve bankalar tarafından gecikti diye aranmaya alışık biri değilim dedim 1 saat içinde hesabıma olması gerekenden 30 40 milyar fazlası geldi şaşırdım hemen o fevrilikle 1 saat içinde arabasını satıp borcunu ödemis bu sefer cok üzüldüm onu sıkıştırdığım için. Sonuçta biraz gecikse kimse ölmezdi benim derdim ödememesinden daha cok cabasızlığıydı eline hangi para geçse benimle birlikte yedi Allah var ama ben ödeyemeyecek gibi olduğunu bilemem ki kendini ayarlaması lazım değil mi? Ablası boşanıyor bu dönemde ve sanırım boşandığı kişi psikopatmış küfür etti benim tek derdim ablam şuan para mal mülk değil başlarım borcuna dedi. Tabi sonrasında sakinledi arabasını satmasına kızdım çünkü aynı şehirde olmadığımız için arabasız görüşmekte cok zorlanıyoruz. O da ne olursun beni üzme sağlığımız keyfimiz yerinde olsun yeter bu ara üstüme gelme dedi.
İyi de arabayı alan da kendisi hediyelerimi alan da o bir arabamız zaten var bende. Ama görüşebilmek için onun arabası olması lazım çok az vaktimiz oluyor bulunduğum şehire gelmesi için onda araba bize kolaylık oluyor. Eee pırlantaları da ben istemiyorum kendisi alıyor tabi ki havalara uçuyorum ama sorumsuz ödemelerini bilmediği için ilk ödemede hemen bunları gözden çıkarıyor. Ben bunu adam edebilir miyim ?
Sen bu adamla kısa sürede max dolandırılırsın işin sonunda adam olup akıllanan sen olursun

İçim daraldııı. O sadece minnos ve ayağını yorganına göre uzatamayan birisi olamaz mı :KK43:
Olabilir tabi kii.
Pırlantalara, bileziklere boğan adam kısa sürede senden geri istiyor diye, borcu kapatıyor diye, üstüne seni de borca sokuyor diye, günlük harcamalarının anlamsız şekilde nereye gittiğini bilmeden arabasını satacak hale geliyor diye bu adamı dolandırıcı yapmaz. Ponçik, masum tosuncuk olabilir :)
Sen üzülme sonunda diye uyarıyoruz en azından artık paranı yedirme o zaman gerçek yüzünü görürsün bence.

Gerçek yüzünü gizliyor olabilir ya da kendi kafa yapısında arkadaşları vardır. Ha öyledir demiyorum bu arada bilemeyiz. Kaç yılık sevgilin sen daha iyi anlarsın.
Ya beni hiç mağdur etmedi borç konusunda esnekliği dışında kendisine karşı hep öyleydi ama bana da rahatlığı bulaşmak üzereyken tartışma çıkardım işte. Ama bu hareketler normal değil tabi böyle bir adamla aile olmak istemem çocuklarımın psikolojisi için. Ama cok güzel sever gerçekten beni pamuklara sarar bütün arkadaşlarımda bilir. Hassas da biridir zaten.
Ama işte bu kadar satma borç vs mide bulandırır tabi ki geleceğimi kurmak istediğim insanın adımlarını emin görmek isterim. Bu saatten sonra umarım değişebilir

Sen bu adamla kısa sürede max dolandırılırsın işin sonunda adam olup akıllanan sen olursun
Offff nasıl davranacağım ? Beni cok seviyor ve cidden üstüme titriyor. Ona nasıl davranayım ki kendini toparlasın? Cidden beni kaybetmek hiç istemez çünkü ben biraz hassas kalıyorum hemen üzülüp affediyorum

Benim çok eskiden hayatımda olan biri vardı, ona benzettim adamın huylarını. Bir de çok önemli bir kariyeri vardı adamın, anlatsam ağzınız açık kalır yaptıklarını. O yüzden konu ekstra bir ilgimi çekti, biraz gözünüzü açabilsek keşke.

Evet aniii ve fevri hemen gurur yapar cidden benim dediğimi yapar ama mantıksız bi tavırla. Atıyorum bir sanatçının konserine bilet al demiştim unutmuş 2k civarıydı sonra sadece vip kategoriden ama oldukça saçma ikram bile olmayan kategoriye kişi başı 10k bilet almış. Neden? Çünkü ben nasıl unutursun dedim diye aniden çözümü 5 katı fazla ve asla değmeyecek kategoriden bularak
Hiç psikolojik tedavi gördü mü sevgiliniz? Psikolog değilim ama psikoloji üzerine yaptığım bazı okumalardan Bipolar gibi davranıyor sevgiliniz. Ani ve fevri karar alan insanlardan hep endişe duyarım . Bu tarz insanların ortası yoktur. Ya siyahtır ya beyaz.

X