Araba benim kredisini ben ödüyorum onun tanıdığından aldığım için epey uyguna almıştım sadece hepsi buBence adam sağlam manipulatör ya.
1-verilen hediye geri alınmaz. Sana altın pırlanta alıp birkaç hafta veya ay sonra geri alıyorsa zaten hiç senin olmamış demektir sadece göz boyamak içim alıyor. Biliyor cünkü geri vereceksin ve parasal anlamda zarara girmeyecek.
2- bir arabayı 1 saat içinde satmak falan komple yalan bak görürsün yeni bir arabayla cıkacak karşına sana duygu sömürüsü yapıyor. Kim bi arabayı 1 saatte satar allah aşkına mumkun değil 1 saatte alıcı bulmak. Gitti galeriye sattı desem yarı fiyatına alıyorlar böyle bir adamın o salaklığı yapacağını hiç sanmıyorum. Sana sattım demiştir ama satmamıştır...
3-canım kardeşim bu adamın kredi kartı yok mu? Neden senin kartından harcıyosunuz da elalemin adamının ağzına laf veriyosun borç öde diye. Ya bu kadar güven olmaz gitsin kendi kredi kartından harcasın ipleri bu kadar adamın eline verme allah rızası için. Bir gün gelir o borçlar ile seni g*t gibi bırakırsa ne yapıcaksın? Aç biraz gözünü ya çalışan kendi parasını kazanan kadınsın niye kendini ona muhtaç ediyorsun. Durduk yere kendi borcunu ödesin diye ağız eğmek zorunda kalmışsın. Kocan değil ki bu adam senin bırak kendi harcasın kendi ödesin...
4- kocan olmayan bi adamın arabasına binmek de ne bileyim.. Allah içine sindirsin kızım o da senin başarın diyim. Ama üç güne ben arabamı sattım sendekini bana ver de diyebilir altınları geri alan arabayı da geri alır cunku...
Onun arabasını sattığına da eminim çünkü arabanın sigorta iadesi aynı gün kartıma yattı.
Ama geri kalanında cidden haklısın normal şartlarda ödeyebileceğim meblağı arttıran kendisi ve borç ödemesi için iki büklüm olan benim haklısın. Zaten kart bende olsa ben kendi harcamalarımı da gayet rahat ödeyebilecek biriyim onda olduğu için kartı takip de edemiyoruz her şey birbirine giriyor.
Onu kırmadan bu durumu nasıl sonlandırabilirim? Çünkü cidden kendisi bu konular dışında beni hiç kırmamıştır hediyeleri geri istemesi dışında ve son borcumu geciktirmesi dışında bir mağduriyet görmedim onda da arabayı ölü fiyatına satıp vicdan yaptırdı bana kendimi suçlu hissettim