SEVGİLİM beni Geçmişimden TERK ETTİ

Exin (!) muhafazakar filan değil kucagına kızları alıp tiktokda paylaşan biri muhafazakar olamaz ailesi öyledir olabilir.. Her neyse.. İkinizde birbirinize artık bu saatten sonra güvenemezsiniz, hep geçmiş başa kakılacaksa birleşmenin ne anlamı var ki. Kuzen meseleniz de karışık denize vs gittiğini nasıl öğrendi de ispiyonladı
onun kuzeninin arkadaşı gördüğünde söylemiş ama denizde yakınlaşmadık hiç.

Ne vasat insan ilişkileri ya .Exinle sen tencere kapaksın canım ama tek yanlışın var muhafazakar falan değil o çocuk şerefsizin önde gideni üstelik ailesinin ağzına bakan bi bebe.
amacım zaten tencere kapak olmak değil, hayatım için yol bulmak. yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum...

Gercekten tavsiyeyse derdin sana kaşar gibi hakaret eden bir adamın bir daha yüzüne bakma olur mu. Başlayacağım artık sevgi aşk kisvesi altında her halti kabullenen kadınlara. Kızım sen kafayi mi yedin karsinda her haltı yiyip sana dönen sonradinda yine sana hakaret biri var. Agzina siçamadim diye üzüleceğine ayrıldığına mi üzülüyorsun. Kafani toparla kafani aklını başına al. Yoksa ilerde öyle pişman olursun ki ama elden birsey gelmez. Ha ama bunlar sana normal geliyorsa bu yazılanlar boş konuşma geliyorsa o zaman hakkaten tencere kapaksininiz yaşayacağın hersey mubah.

Gercekten tavsiyeyse derdin sana kaşar gibi hakaret eden bir adamın bir daha yüzüne bakma olur mu. Başlayacağım artık sevgi aşk kisvesi altında her halti kabullenen kadınlara. Kızım sen kafayi mi yedin karsinda her haltı yiyip sana dönen sonradinda yine sana hakaret biri var. Agzina siçamadim diye üzüleceğine ayrıldığına mi üzülüyorsun. Kafani toparla kafani aklını başına al. Yoksa ilerde öyle pişman olursun ki ama elden birsey gelmez. Ha ama bunlar sana normal geliyorsa bu yazılanlar boş konuşma geliyorsa o zaman hakkaten tencere kapaksininiz yaşayacağın hersey mubah.
hayır kesinlikle normal gelmiyor. amacım gerçekten tavsiye çünkü çok kırıldığım bir olay oldu bu

Kendine neden zarar vereceksin onu anlamadım ?
21 yaşındasın ve daha bu yaşta kendini bu kadar yıpratıyorsun
son olarak bu adamdan kaç kurtul önüne bak. Saçma sapan insanlardan da uzak dur
Ne anlıyorsunuz cidden böyle varoş ruhlu erkeklerden ?

küfürü açık yazmak istemiyor olabilir, yasak olduğunu düşünüyor olabilir

ilk defa bu platformu kullandım bilemedim ne sansürlenir

Yani sitede yasak mı bilmiyorum ama biz okuyunca ne demek istediğini anladığımız kelimelerin (.) ile sansürlenmesi bana tuhaf geliyor :)

Neyse konuyu sabote etmeyim. Konu sahibi boşverin ya o kendine inşallah kendi gibi muhafazakarı! Bulsun sjsjsk

Yani sitede yasak mı bilmiyorum ama biz okuyunca ne demek istediğini anladığımız kelimelerin (.) ile sansürlenmesi bana tuhaf geliyor :)

Neyse konuyu sabote etmeyim. Konu sahibi boşverin ya o kendine inşallah kendi gibi muhafazakarı! Bulsun sjsjsk
umarım o da bu şekilde yaşattığını yaşar diyorum ben de...

amacım zaten tencere kapak olmak değil, hayatım için yol bulmak. yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum...
Yapıcı olacak bir şey kalmamış ortada. Kendin için yapacağın en güzel iyilik ondan uzak durmak, bir daha konuşmamak olur .

Kendine neden zarar vereceksin onu anlamadım ?
21 yaşındasın ve daha bu yaşta kendini bu kadar yıpratıyorsun
son olarak bu adamdan kaç kurtul önüne bak. Saçma sapan insanlardan da uzak dur
Ne anlıyorsunuz cidden böyle varoş ruhlu erkeklerden ?
her hayatıma baktığımda bi şekilde geri döndü ve o olmadan hiç olduğumu düşünecek raddeye geldim. ben de kurtulmak istiyorum

Birak ne halt yaşarsa yaşasın. Dedigim gibi sen de kafani toparla yaşın küçük bir kendine gel. Dogru ilişkilerde bunların binde biri olmuyor. Böyle manyakca tavırları normallestirme. Kendine bir saygı duy , karşında saygı duymayan biri varsa da uzak dur. Salak salak ilişkilere sevgi,aşk adı altında katlanma. Dogru düşünmeyi, doğrunun ne olduğunu öğrendiğinde böyle insanlar hayatinda olmaz zaten.

Soru sahibi çok mu aradın böyle birini?

Kendisi her b.ku yerken onun ne haddine sana kaşar demek?
Bu haddi ona vermeyeceksin, arkasından üzülüp, vicdan azabı çekmeyeceksin.

Sana bir tavsiye giyime kuşamına, içkine karışan erkekleri asla hayatına alma seni yönlendirmelerine izin de verme.

Back
X