Uzun bir konu çekirdeğinizi alın tavsiyem... benim muhafazakar aileden gelme bir sevgilim vardı, crop giymeme karışır, alkol kesinlikle yasak, belim 1mm bile görünmeyecek çiçek almaya bile yabani biriydi. Neyse başta ailesi beni zamanında alkol içtiğim için istemedi, ve baya ağlayarak ayrıldık bu sevgilimle. Sonrasında sürekli ayrıl barış derken tartışarak ayrıldık ve bi anda tiktokta bir kızla kucak kucağa fotoğraf atmıştı göreceğimi bilerek. ben de bela okudum ettim düşmez kalkmaz bir allah istediğini yap dedi ve büyük bir şekilde orda iletişimi kestik. kendi kuzeninin sırrını amcasına söyledi bu yüzden geldi kuzeni bana o kızın eski sevgilisi olduğunu söyledi. daha da beynimden vuruldum. o kızla sev..tigini öğrendim. sonrasında tiktokta göndermeler yaptı bana ka.sar diye ve ben de sinirim o kadar allak bullak oldu ki diğer eski sevgilimle görüştüm. yalan yok eğlenceli zamanlar geçirdik denize gittik ve biz de öpüştük bir kaç şey yaşandı ama ben devam ettiremedim onla görüşmeyi kestim. sonrasında bu muhafazakar exim bana geri döndü, arkanda duracağım ilişkimiz olsun vs dedi beni çok özlediğini söyledi. benim de kalbim ondaydı ben de kabul ettim. baya da ilişkimiz ileri gitti tabii ben eximle olanları anlatmadım bana kızsın istemedim ama o biz ayrıyken sadece o kızla değil bi kaç kızla da bir şey yaşamıştı. neyse ailemiz tanıştı vs kuzeni bir gün bunu aradı ve bebnim denize gittiğimi söyledi. muhafazakar eximde benden ayrıldı söylemediğim için. ve güveninin bittiğini söyledi. geçen haftada bana yazdı ka..sar diye. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum, o kadar kırıldım ki mantıklı düşünemiyorum çünkü kendime zarar verme derecesine geldim.