- 23 Mart 2016
- 332
- 549
Süper. Başka ispata gerek olacağını sanmıyorum kendi ağzı ile kabul ediyor çünküEvet mesajlarda mevcut hepsi
benim başım belaya girmez öyle bir durum yok.Paramı aldıktan sonra şikayetçi olacağım1-2 günü birakip ortaligi ayaga kaldirin. Aslinda gidip direkt sikayrtci olsaniz daha mantıklı. Ayrica kendi ailenizede herseyi anlatin, bilgileri olsun. Adam su gibi para harciyor, kumar borcu olabilir, altindan baska bisey cikabilir. Sizin isminizde yer yer banka kayitlarinda geciyordur. Basiniz belaya girmez umarim
Ay terbiyesiz herif önce size borçlarını ödesin sonra telefonu istesin yüzsüz. Sizde onu tehdit edin, "benim internet bankacılığım üzerinden para çekmeye çalıştın yani beni dolandırmadan teşebbüs ettin, banka mesajı bile duruyor istersen daha fazla zorlama poliste ben alirim soluğu, tüm çevrene de rezil ederim seni kimseye bakacak yüzün olmaz, istersen beni daha fazla sinirlendirme" diye.bir de benim eski telefonumu alıp yeni telefon almıştı bana hediye olarak,daha doğrusu aldığı borçların faizi sayılırdı.1 yıl sonra ödedi çünkü borçlarını.
telefonu çalıntı diye ihbar edeceğim diyor bana utanmadan.telefonu istiyormuş
ailesi gerçekten düzgün insanlar.Annesi çok üzüldü beni defalarca aradı o da şok oldu.O da peşine düşeceğini söylediBakin yarin oburgun tekrar affedecek olursunuz seviyosunuzdur gaflete dusersiniz akliniza verdiginiz borclar falan gelmesin akliniza bu adamin dolandiriciligida gelmesin bu adamin korkunc derecede kurnaz ve hirsiz oldugu gelsin Allah korusun boyle bir adamla evli olmus olsaniz ailenize caya corbaya ziyarete gitseniz babanizin masa ustundeki saatide calabilir annneinizin cekmecedeki cuzdaninida calabilir evinize yakininiz gelse altini gidebilir siz hayat boyu hep zan altinda kalirsiniz ailenizin bir defa basi one eger. Cok korkunc. İgrenc bir adam. Alabildiginiz borclarinizi alin az bisey kaldiysa ugrasmayin helal etmeyin her yerden ailesini dahi engelleyin basiniza bela olur bu iftita falan bile atabilir. Anneside salaga yatmasin kusura bakmasin boyleleri dogurdugu evladi cokda guzel biliyorlar
Şu an annesi benim yanımda gibi ama evladı sonuçta.Tek istediğim paramı alabilmek onu da annesi ben mutlaka ödeyeceğim dedi.Ama alacağımı alınca şikayetçi olacağımAy terbiyesiz herif önce size borçlarını ödesin sonra telefonu istesin yüzsüz. Sizde onu tehdit edin, "benim internet bankacılığım üzerinden para çekmeye çalıştın yani beni dolandırmadan teşebbüs ettin, banka mesajı bile duruyor istersen daha fazla zorlama poliste ben alirim soluğu, tüm çevrene de rezil ederim seni kimseye bakacak yüzün olmaz, istersen beni daha fazla sinirlendirme" diye.
Annesi de borcu ödemez ayak sürerlerse mutlaka onlara da borcumu ödemezseniz şikayette bulunup oğlunuzun çevresine de bildireceğim durumu diyerek korku salın.
Yüzsüz, faydasız herif ya! Utanma da kalmamış.
ailesi gerçekten düzgün insanlar.Annesi çok üzüldü beni defalarca aradı o da şok oldu.O da peşine düşeceğini söyledi
zaten üzülmüş bir insana bu şekilde konuşarak daha da üzmeye çalışmak sizi iyi hissettiriyor sanırım.Yok sen kesin safsin, anasinin derdi sikayet etme oglunun Basi belasa girmesin.
Bunlar Sana senet falan biseyler de imzalatmaya calisirlar sikayetci olmicagina damit, bekle gör. Zaten tek yaptigin beklemek
zaten üzülmüş bir insana bu şekilde konuşarak daha da üzmeye çalışmak sizi iyi hissettiriyor sanırım.
Hepinize tek tek cevap veremedim.
Barışmayı asla düşünmüyorum zaten,ama bu kadar kandırılmış olmak beni yıktı.
Sevdi mi sevmedi mi bilemem,ama seven biri bu kadar kandırmaz duygu sömürüsü ile para almaz eminim.
Annesi ile görüşeceğim bugün,ödemeyi nasıl yapacaklarını soracağım.Beni tatmin etmezlerse banka hesabımdan para çekmeye çalıştığı ve diğer borçları için suç duyurusunda bulunacağımı söyleceğim.Zaten şikayetçi olacağım,ama bu sefer ailesi de inada bindirir ödemezse diye korkuyorum paramı aldıktan sonra mutlaka suç duyurusunda bulunacağım.
Siz yine de temkinli olun. Aile ılımlı yaklaşsa da dediğiniz gibi evlatları söz konusu. Gerçekten iyi biri de olabilir ama yarın bir gün annesine yalanlar söyler, kadını ikna eder, kadın oğlum da oğlum diyip borçları falan vermez. Veya şikayetçi olmamanız için sizi sakinlestirmeye de çalışıyor olabilir.Şu an annesi benim yanımda gibi ama evladı sonuçta.Tek istediğim paramı alabilmek onu da annesi ben mutlaka ödeyeceğim dedi.Ama alacağımı alınca şikayetçi olacağım