Sevgilim beni bırakıp gitti evde misafir var inemiyorum annem darılıyo ded ?

Şöyle anlatayım sanırım tam anlatamadım dün arkadaşıyla oturdu alkol masasından kalkıp gitmedi evde misafir var diye . Annesi aramış ama arkadaşımlayım gelemem denilmiş .
ama bugun benim yanımdan kalkıp gidiliyo ben gelemiyorum sen git diyo ya bu normal mi gerçekten

Gitmeseydiniz kapıya , orada ayrilsaydiniz. Askere gidecek çocuk az anlayış.

Çok anlayışsizsiniz bence. Adam askere gidecek. Bırakın herkesle görüşsün ne bu trip bukadar

Telafi etmeye çalışmadı ne var beklediysen 20 dk diyo
Ya tamam da adam haklı olduğu için çıkışmış tabi doğal olarak içi rahat etmemiş aşağı ineyim sarılayım demiş ki zaten orada da vakit geçirmeyi yine düşünmüş ama sonuçta yalnızca onu görmek için gelmiş yaşça büyük biri var ortada keyfilik yok adam da pişkin pişkin bir tavır sergilememiş bence siz üstüne gidince tabiki o da karşı cümle kuracak ama öncelikli anlayış sizden beklenir bence bu durumda. Kesinlikle kendimi kötü hissederdim bu çok normal bir kadın olarak ama durumun ipleri ınun elinde olmadığını da anlamalıydınız.

Konumda anlatmıştım dün arkadaşlarıyla alkol aldı annesi yine çağırmış ama gitmemiş . Gelemem ayıp olur demiş . Arkadaşına ayıp oluyo annesine ayıp oluyo teyzesine ayıp oluyo peki bana olmuyo mu ?

Bu konuda da şöyle söylim dün içinde siz sözleşmişsiniz ama arkadaşı çağırmış oraya gitmiş burada da siz haklısınız. Yani durum şu ki adam sizi üzmemek için size de tamam diyor umut veriyor sonra hayır diyemeyeceği insanlar çıkınca da sizi ekarte ediyor halbuki başta ya size söz vermeyecek söz verdiyse de göze alacak. Arkadaşıyla gittiği kısma daha çok takılırdım ben olsam. Saat 1'e kadar bir aradalarmış bir de size öncesinde vakit ayırmak için de vakti varmış

Askere gidecek diye gidene kadar bütün zamanını seninle geçirmesi çok bencilce çok saçma. Evinde misafir var ise eve gidiyorsa sen niye kapıda bekliyorsun tamam sen misafirle ilgilen daha sonra gorusurz diyip evine gidecektin. Böyle bir sebepten çok saçma laflar etmişsin.

Dedim yok gelcem ben sen bekle dedi bekledm bekledim kalkamadım sonra annem laf ediyo dedi

Evet her gününü benle geçiremez arkadaşıyla otursun dedim yine bişey demedim o konuyu kapattım bugunde yanıma geldi böyle yaptı

Aşkım böyle olmadı ya aşşağıya iniyim sarılyım öyle git dedi . Gerek yok dedim gittim
Film burda kopmuş zaten. Adam sadece 20 dk bekletmiş ayrıca aşağıdaki mesajına yazdığım gibi adam keyfi bekletmemiş akrabam var demiş 10 dk bekle demiş hatta gecikebileceğini bile yazmış hatta inerken bile yazmış adam. Sende çat diye gidivermişsin adam noluyo ya olmuştur ben olsam öyle olurdum.
Gidiyim bi 10 dk duruyum kalkarlar zaten sende aşşağıda bekle dedi . Tamam dedim zaten askere gidecek trip atmanın zamanı değil ben bekleyim dedim.
Baksana sen zaten buna bile trip atmayayım diye kabarmışsın çoktan. Bunda triplenecek bir durum yoktu adam keyfinden gitmiyor hayatında tek sen yoksunki onun hani ailesi akrabaları varya hani tanıdıkları filan??

niye bu kadar abarttiniz anlamadim:/ 20 dk cok kisa bir sure ayrica geleyim sarilayim falan demis kendince bir sekilde telafi etmeye calismis. Bence olan olaylarda kendinize sorun, burada kotu niyeti var mi diye? Cunku sevgiliniz tamamen iyi niyetle size de geri kavusmak misafirleri de gormek adina orta yolu bulmaya calisirken cuvallamis. Hem de askere gidecek... Gercwkten kirici bir sey yapsa bile askere gidecek birine daha sabirli ve hosgorulu davranmak yerinde olur bence.

Evet her gününü benle geçiremez arkadaşıyla otursun dedim yine bişey demedim o konuyu kapattım bugunde yanıma geldi böyle yaptı
Bugünkünde çok hata göremedim adamda. Sonuçta bir ayrılık bahsi yok burada düzgünce kavga niteliğinde değil ama size nasıl hissettirdiğini anlatın ona o da mutlaka daha ılımlı ve tatminkar cümleler kuracaktır siz de uzatmadan tatlıya bağlayın askere gidecek sonuçta daha net değerlendirmeleri askerden sonraki haraketlerine göre yaparsınız

Kimsenin yanından annesi arayınca kalkıp gitmiyosa benim yanımdan da gidemez ben tüm gün çalışıyorum 1 saat yanında durmak istemişim onu da bana ayırsın bi zahmet ben bekliycem 6 ay yıllardır görmediği adını bile duymadıgım akrabaları değil ayrıca bizim ailemizde abim sevgilisiyle oturuyosa arayıp rahatsız etmeyiz bile sorarız oglum işin varmı bugun diye misafir ona göre gelir

Bence hatalısınız. Çocuk eve misafir geldi demiş sizde evde misafir oldugunu biliyosunuz. Siz evinize misafir gelince süren doldu kalk mı diyosunuz? Misafiri bırakıp gelseydi diyeceksiniz evde misafir oldugunu biliyosunuz baştan beklemeseydiniz. Ki çocuk bekle gitme sarılayım öyle git demiş görmeden gitmenizi istememiş. Bende bekletilmekten nefret ederim ama haksız olan sizsiniz. Eve gelen onun için gelmiş 10dk görmek için değil. Özür beklemeniz hata. 6 ay seni mi beklicem erkek olan ben miyim senden koca olurmu laflarınız çok çok çirkin.

Ayrıl o zaman ne cevap verilmesini istiyorsun

O şekilde zaten konuştum biranda bağırmaya başladı . O geldiğinde zaten dedm yani çok mu zordu aşşağıya inip böyle böyle ben kalkamadım misafirler gitmedi demek . Bi mesajla mı gönderilir dedim ama anlamadı

Çok abartmışsınız, askere gidecek birisinin üstüne bu kadar gidilmez. Anlayışlı olmalısınız. Özür dilemesini gerektirecek bir şey yok. Sakin olun siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…