- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
2 gun sonra askere gidecek adam tabiki misafiri gelecek gidecek oturcaklar abartmissin şuan sevgililik donemindesin ve ailesine sevgilimi gorucem diyememesi gayet normal sende haklısın bi yandan sana haksızsın diyemem ama askere gidicek adama bu kadar yüklenmek saçma görüşme plani yapmak çok çok saçma
Misafir bu ya 10 dk sonra kalkarlar diye birsey mi var? Siz de sevgilinizin aklina uyup gitmissiniz. Evde misafir varken inemeyecekse ve 10 dk dolunca kalkin gidin denmeyecekse sizi bekletmesi sacmalik???
20 dakika asagida insan bekletilmez dakika verip sizi kapiya dikmek gibi sacma bir davranista bulunmuş. Daha ne kadar bekleyecektiniz.Ben de asiri kizardim.
O an olaylar öyle gelişmiştir çok sudan sebepten kavga etmişsiniz adam size gerekli aciklamayi zaten yapmış uzatmanin anlamı yok assa in demenin anlamı da yokBeni aşşagıda mı bekletmesi gerekirdi?
inemiyorum ben git mi demek gerekirdi
biraz abartmamış mısınız ?
O an olaylar öyle gelişmiştir çok sudan sebepten kavga etmişsiniz adam size gerekli aciklamayi zaten yapmış uzatmanin anlamı yok assa in demenin anlamı da yok
Kız halinde ne varmış? Kız olunca ne oluyor yani?
Bu zihniyetle seni çok hırpalarlar.
Kesinlikle adam haklı ya. Keyfinden bekletmemiş telafi etmeye de çalışmış ve ortada geçerli bir sebep var bencillik etmişsin biraz
Yas kaç siz 18 o 20 felan mi
İşinize gelince kadın erkek eşittir dersiniz anlamıyorum ki sizi. Ne var beklediyseniz adam inebileceğini düşünmüş inememiş. Ayrılın bence en küçük problemde 6 ay seni mi beklicemlere getirdiyseniz durumu ilişkiyi veya evliliği yürütemezsiniz zatenSiz kendinizi bi kadın olarak benim yerime koyun ?
bi erkegin kapısında bekliyosunuz ve gelemiyorum kalkamadım diyo napardınız. Bizim buralarda bunları kızlar yapar
Siz kendinizi bi kadın olarak benim yerime koyun ?
bi erkegin kapısında bekliyosunuz ve gelemiyorum kalkamadım diyo napardınız. Bizim buralarda bunları kızlar yapar
Bir önceki gün bu konuya benzer bi konu üzerinden aile de kavga olduysa diyememiş olabilir. Canıııımmmm sevgilim, müstakbel kız gibi kız eşcağızım 20 dk bekleyebilecek kadar beni seviyordur diye düşünmüş olabilir.Annesin anne sevgilim aşşagıda kızı bıraktım geldim öyle misafirlere de gözüktüm diyemeyen bi erkek ve bekleyen bi kız sizce roller değişmemiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?